• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne desem bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
549
103
İyi geceler herkese
Biri vardı 4 ay önce bana ilanı aşk etmişti ama öyle allı dallı kelimlerle yaptı ki bunu. Çekingen biri gibiydi hem bu yüzden hem de çevreden dürüstlüğü ile bilinen biri olduğu için uzun zaman sonra birine ilk defa inandım. Bir sebepten ötürü konuşma bitti. Az önce öğrendim ki 2 ay önce başkasını almış hayatına. Çok kısa değil mi bu süre? Tabiki hayatına bakacaktı ama bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Çok üzgünüm...

İyi geceler herkese
Biri vardı 4 ay önce bana ilanı aşk etmişti ama öyle allı dallı kelimlerle yaptı ki bunu. Çekingen biri gibiydi hem bu yüzden hem de çevreden dürüstlüğü ile bilinen biri olduğu için uzun zaman sonra birine ilk defa inandım. Bir sebepten ötürü konuşma bitti. Az önce öğrendim ki 2 ay önce başkasını almış hayatına. Çok kısa değil mi bu süre? Tabiki hayatına bakacaktı ama bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Çok üzgünüm...
Demek ki size karşı yoğun duygular beslemiyordu.o yüzden kısa bir süre değil

İyi geceler herkese
Hayır kısa bı sure değil, bu süre önceki kişiyi hayatında nereye koyduğunla orantılı

Bende iki ay sonra eşimle çıktım mesela.

İyi geceler herkese
çekingen biri olsa zaten o şekilde sana kendini açamazdı. ayrıca erkeklerin çok aşırı yoğun duygu beslediğini de düşünmüyorum duygusal olan kadınlar o yüzden boşver dert edecek bir şey yok

Evet ama soylediklerine bakarak bana yoğun hisleri var sandım. Sahici gelmişti. Hemen herkese inanan biri de değildim. Bilemiyorum belki de ona inanmak istediğim içindir
Demek ki her şey sizi elde edene kadarmış. Bazı insanlarda bu durum var

Gayet normal. Bir erkek sırılsıklam aşık olsun, derin duygular beslesin onların ruhsal dünyaları kadınlar kadar güçlü değil. Hemen eklemelere, birileriyle konusmaya baslarlar yeter ki o kafa mesgul olsun yeter ki o kafaya acı ve düsünceler girmesin. Ha 4 ay, ha 4 sene. Zamansız.

Her sey gelip gecici. Hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı değil. Cok acıkırsınız öyle cok acıkırsınız ki önünüzdeki yemegi doya doya yersiniz. Doyduktan sonra o yemegi gözünüz bile görmek istemez. O yüzden cok takılmamaya özen gösterin sizde yeni yeni insanlar tanıyın.

Gayet normal. Bir erkek sırılsıklam aşık olsun, derin duygular beslesin onların ruhsal dünyaları kadınlar kadar güçlü değil. Hemen eklemelere, birileriyle konusmaya baslarlar yeter ki o kafa mesgul olsun yeter ki o kafaya acı ve düsünceler girmesin. Ha 4 ay, ha 4 sene. Zamansız.

Her sey gelip gecici. Hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı değil. Cok acıkırsınız öyle cok acıkırsınız ki önünüzdeki yemegi doya doya yersiniz. Doyduktan sonra o yemegi gözünüz bile görmek istemez. O yüzden cok takılmamaya özen gösterin sizde yeni yeni insanlar tanıyın.
Haklısınız. Keşke bizlerde onlar gibi olabilseydik. Teşekkür ederim cevabınız için

sızın cekıngen dedıgınıze bızler yere bakan yurek yakan dıyoruz :)

hayatında kımse olmadıgı surece ıstedıgı kısıyle gorusebılır ınsanlar sıkıntı etmeyın :KK66:
Evet bende öyle düşünürdüm ama bana yıllardan beri gelen hislerinden bahsetti. İşin güzel yanı ise aynı şeyleri bende hissetmiştim. Hayatından çıkalı 2 ay olmadan görüşmesi canımı sıktı. Yoksa tabiki gorusecekti beklediğim bir şeydi bu

Evet bende öyle düşünürdüm ama bana yıllardan beri gelen hislerinden bahsetti. İşin güzel yanı ise aynı şeyleri bende hissetmiştim. Hayatından çıkalı 2 ay olmadan görüşmesi canımı sıktı. Yoksa tabiki gorusecekti beklediğim bir şeydi bu
Sürelerde sıkıntı var. 4 ay önce bana ilanı aşk etti diye başladınız, 2 ay önce hayatına başkasını aldı yazmışsınız. Hayatından çıkalı 2 ay olmadan başkasıyla görüşmesi canınızı sıkmış. Siz maksimum 1 hafta falan bir birliktelik yaşadınız o zaman burada anlattıklarınız hatalı değilse. Yanılıyor muyum?

İyi geceler herkese
O hep vardı da, yedeklerdeydi.

siz kendisiyle ne kadar süre konuştunuz? konuşma neden bitti? yani havada mı kaldı yoksa karşılıklı olarak aranızdaki iletişimin bittiğini beyan ettiniz mi?
net olan şey sizin 2 aydır konuşmuyor olmanız. 2 ay bence çok derinliği olmayan birini unutmak için yeterli bir süre. çabuk sayılmaz. ayrıca bir insanın 2 senede hissettiremediğini başka biri 2 ayda hissettirebilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X