• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne desem bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ama soylediklerine bakarak bana yoğun hisleri var sandım. Sahici gelmişti. Hemen herkese inanan biri de değildim. Bilemiyorum belki de ona inanmak istediğim içindir
Valla erkekler normal duyguları abartarak anlatıyorlar sanki. Fazla romantize ediyorlar.

Benim gözlemime göre bizim hoşuma gittimiz onlar için aşık olduma evriliyor.

Bizim içimizdeki gibi bir duyguları olsa ne derler nasıl ifade ederler hayal bile edemiyorum.

İyi geceler herkese
Biri vardı 4 ay önce bana ilanı aşk etmişti ama öyle allı dallı kelimlerle yaptı ki bunu. Çekingen biri gibiydi hem bu yüzden hem de çevreden dürüstlüğü ile bilinen biri olduğu için uzun zaman sonra birine ilk defa inandım. Bir sebepten ötürü konuşma bitti. Az önce öğrendim ki 2 ay önce başkasını almış hayatına. Çok kısa değil mi bu süre? Tabiki hayatına bakacaktı ama bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Çok üzgünüm...
Laflara kanıyorsunuz, yapmayın.

İyi geceler herkese
Biri vardı 4 ay önce bana ilanı aşk etmişti ama öyle allı dallı kelimlerle yaptı ki bunu. Çekingen biri gibiydi hem bu yüzden hem de çevreden dürüstlüğü ile bilinen biri olduğu için uzun zaman sonra birine ilk defa inandım. Bir sebepten ötürü konuşma bitti. Az önce öğrendim ki 2 ay önce başkasını almış hayatına. Çok kısa değil mi bu süre? Tabiki hayatına bakacaktı ama bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Çok üzgünüm...
Yoo bence gayet normal bir süre 6 çocuğunun babası 30 yıllık kocan değil sonucta

Valla burda okuyoruz 2 gun flörtümsu adam cevap vermeyince 3.gun başkasıyla buluşani. Böyle şeyler okudukça aa çok normal diyorum. Boş verin ne yapıyorsa yapsın. İsterse 1 ay sonra evlensin

Bir şekilde olmayıp bitip ayrılınca, nasıl beni unutur, nasıl bu kadar çabuk başkasını bulur düşüncesini ve üzüntüsünü doğru bulmuyorum ben açıkçası

Erkekler çoğunlukla öyle uzun yaslara, depresyonlara bürünmezler, daha mantıksal ve hormonal bakarlar konuya. Hatta çok büyük aşklar yaşayanlarında bile "o başkaydı ama olmadı işte, başka limanlara yol alacağız artık" cümlesini çok çabuk duymuşluğum vardır

Kişiden kişiye değişir bu demek ki size karşı duyguları yoğun değildi. İnsanlar daha boşanmadan ayrılmadan başka bir insandan etkilenebiliyorlar. Burada olay o ilişkinin kafada bitmesi yani kafada bitirdikten sonra normal.

Duygularını abarta abarta anlatıyorlar malesef. Aslında anlattığının çok azı var yada yok. Sözlere kanmamak gerektiğini öğrendim ben. Evlenmek isteğiyle görüştüğün kişinin ayrıldıktan bir hafta sonra başkasını bulduğunu iki ay sonra da nişanlandığını gördü bu gözler. Mantığına ne taraf yatarsa hopp o tarafa kaymaları çok kolay. Bizim gibi değiller. Ayrılıktan sonra kendini dağıtan çok az erkek vardır.

4 ay önce onu reddedip konusmadiysaniz adam haklı. Aranızda paylaşım yok, unutulmaz anlar anılar yok, emek yok, sadece adamın hisleri var.
Sizi sevmiş olmamış, yoluna bakmış.

Sürelerde sıkıntı var. 4 ay önce bana ilanı aşk etti diye başladınız, 2 ay önce hayatına başkasını aldı yazmışsınız. Hayatından çıkalı 2 ay olmadan başkasıyla görüşmesi canınızı sıkmış. Siz maksimum 1 hafta falan bir birliktelik yaşadınız o zaman burada anlattıklarınız hatalı değilse. Yanılıyor muyum?
siz kendisiyle ne kadar süre konuştunuz? konuşma neden bitti? yani havada mı kaldı yoksa karşılıklı olarak aranızdaki iletişimin bittiğini beyan ettiniz mi?
net olan şey sizin 2 aydır konuşmuyor olmanız. 2 ay bence çok derinliği olmayan birini unutmak için yeterli bir süre. çabuk sayılmaz. ayrıca bir insanın 2 senede hissettiremediğini başka biri 2 ayda hissettirebilir.

Valla erkekler normal duyguları abartarak anlatıyorlar sanki. Fazla romantize ediyorlar.

Benim gözlemime göre bizim hoşuma gittimiz onlar için aşık olduma evriliyor.

Bizim içimizdeki gibi bir duyguları olsa ne derler nasıl ifade ederler hayal bile edemiyorum.

Laflara kanıyorsunuz, yapmayın.

Allı dallı konuşanlar genelde bir dalı kırınca diğerini büyütmüş oluyor:KK70:

Yoo bence gayet normal bir süre 6 çocuğunun babası 30 yıllık kocan değil sonucta

Valla burda okuyoruz 2 gun flörtümsu adam cevap vermeyince 3.gun başkasıyla buluşani. Böyle şeyler okudukça aa çok normal diyorum. Boş verin ne yapıyorsa yapsın. İsterse 1 ay sonra evlensin
Birlikte özel bir paylaşımımız olmadı. Kendisini yıllardır tanıyordum ve bakislarindan bana birşey hissettiğini anlıyordum aynı şekilde ben de ona karşı boş değildim. Bana açıldığında çok güzel açıldı yani tam benim hislerimi o dile döktü. Ondan bu kadar etkilendim inandım. 2 ay çoğu kişi için normal olsa da benim için değil.

4 ay önce onu reddedip konusmadiysaniz adam haklı. Aranızda paylaşım yok, unutulmaz anlar anılar yok, emek yok, sadece adamın hisleri var.
Sizi sevmiş olmamış, yoluna bakmış.
Biraz daha çabalamasını amaçlamıştım aslında. Çabalamadı sevmediğimi dusunul bıraktı belkide diğer kullanıcıların dediği gibi yoğun bir hissi yoktu

Çok basit şeyler aslında. Arayıp sormasını, mesaj atmasını. Fakat bu kadar basit şeyleri bile yapamadi. Direkt bıraktı sağ olsun.
zaten sağlıklı olanda bu. ya psikopat ,sayko ,takıntılı biri olsaydı ?ya peşinizden ayrılmayıp hayatınızı cehenneme çevirseydi ?
kararınıza saygı duymuş ve geri çekilmiş , hayatına bakmış. sağlıklı ve normal olanı budur.
siz isteseydiniz şans verir tanımaya çalışırdınız , ama gerek görmemişsiniz. o doğru olanı yaptı.

İyi geceler herkese
Demekki tam anlamıyla size baglanmamış üzülmeyin hayırlısı olsun

Birlikte özel bir paylaşımımız olmadı. Kendisini yıllardır tanıyordum ve bakislarindan bana birşey hissettiğini anlıyordum aynı şekilde ben de ona karşı boş değildim. Bana açıldığında çok güzel açıldı yani tam benim hislerimi o dile döktü. Ondan bu kadar etkilendim inandım. 2 ay çoğu kişi için normal olsa da benim için değil.
Sizi etkilemek ne kolay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X