- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi ayyuzlumm87
uslup yerlerde resmen ben olsam suratınıza bile bakmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakediyor ama bunun saygiyla alakasi yok bence disiplin olmali disiplin saygisizlik degildir cocuk sekilsiz hamurdur onu sekillendirmek once anne babanin isidir ama 1. Dereceden yakinlar da katki saglayabilir bu kadar hop sist demenin anlami yokKüçükler saygıyı hak etmiyor mu?
Evet ama bu hamuru şekillendirecek bireylerin de bu işin ehli olması gerekmez mi?Hakediyor ama bunun saygiyla alakasi yok bence disiplin olmali disiplin saygisizlik degildir cocuk sekilsiz hamurdur onu sekillendirmek once anne babanin isidir ama 1. Dereceden yakinlar da katki saglayabilir bu kadar hop sist demenin anlami yok
Maalesef sert ti gayet bende o yuzden sakin ol dedim yoksa uyarsa etse neden kizayimAslında en önemli ayrıntı es geçilmiş..
Bebek sebzelikle oynuyordu teyzesi KIZDI
Olay burdan sonra patlak vermiş zaten...
Yani kızmak var,kızmak var...
Şiddetli mi bağırdı "kes yapma,asarım keserim " falan
Yoksa "yapma teyzem yaaa kafam şişti" gibi 1-2 ton yüksek sesle mi?
Ah canim sabah aradim telefonu suratima kapatti. Napayim simdi benkorkmayın çocuğunuza bağırdı diye oğlunuzun psikolojisi bozulmaz ama kardeş ilişkiniz bozulur.. o nasıl bir tepki yahu.. benim kardeşimin benim kadar yetkisi vardır evlatlarımın üzerinde.. yeri gelir bağırır, kızar, tatile götürür.. günlerce kendisinde kalır 1 dakika endişelenmem.. sizin kardeşlik ilişkinizde ciddi bir sorun var gibi görünüyor, gidip özür dileyin derim..