Yav sen bu adama mecbur musun? Bırak ve kackızlar yeri geldi bir kaç defa ilişkiyle ilgili bir kaç kez dert yandım sağolun yorum yaptınız.
Şimdi geldiğimiz durumda özetle 8 aylık bir süreçti bu, hep ağır itamları oldu sustum en son hiç öle olmadığım halde sen bakımsızsın iğrençsn giymin kötü vb anlama gelen cümleler kurdu sivilcelerim artmıştı sonra bir kaç ay stresten, makyaj yapma dar giyme onu giyme etme diyende kendisiydi soktuğu son durumda ise bana bunları demişti özetle yani oda. Sonra bir şekilde gene beni aradı knşmaya çagırdı ısrarla gittm ve barıştık yok öle demedim öle etmedim vs vs barıştık. Ve bu insan belli bir konudan beni köşeye sıkıştırıp yalancı çıkarmaya çalışan bir tip. Herneyse dünden önceki gün avm gittik ben makyaj malzemesi alıyordum ama kardeşime yani istemişti mezuniyet için alayım dedim hediye işte suratı düştü sen bunları niye alıyosun gene vss. Sonra sustuk arabadan inerkende hiç bir şey demedim, ertesi gün öğlen bana sen beni neden aramıyosun dedi. Cevap vermedim. Yani kendimi o süpermiş ben iğrençmişim gibi hissediyorum, acaba suan tiksiniyormu, sevgilim derken aslında suan kafasında neler dönüyo vs die düşünüyorum. Beni deniyormu gene die düşünüyorum bir konu konuşulurken ki hep böle yapmış öle dedi. Kızlar eski fotoğrafılaeıma bakıyorum çökmüşüm resmen. Yani çevredekiler sen ona fazlasın neydin ne oldun vs vs demeye başladılar ama onun bana aşılağı çok kötü. Samimi gelmiyor artık sevdiğini hissetmiyorum her ne kadar sevmeyen böle mi yapar diyip örneklesede
Sonuç olarak: oda sussun bende susayım böle bitsin mi. Yada ne diim? Çünkü desem sen bana böle hissediyorsun bu sefer o farklı algılar yani inanın çok değişik şeyler söler. Konuşmakta istemiyorum. Herşey yaptım onun için kendimden de ödün verdim ama artk olmuyo. Bazen kafasına göre bazen ilgili bazen umursar bazen umursamaz.
Susarak bunca zaman dedikleri ettiklerine en iyi cevap vermiş olurum diye düşünüyorum. İnanın neler neler en basiti işte ilkokul fotoğrafımda eteğim kıssa diye senin ne olcağın küçükken belliymiş demesi, ki inanın öle şort mini etek giyen bir insan bile değilim. Giyilede bilir yani o konuda değilim yanlış anlamayın.
Hahaah heralde öle sanıyor. En iyisi ağzımı bile açmim anlasın umarım yazmaz oda anlar azda olsa bazı şeyleriNe düşünüyorsun
Sivilcesiz iyi kadinlar yollara kırmızı hali sermiş onu bekliyorlar zaten.
Aha kapı buda sapı diyeceksin
Çok doğru özgüveni enerjimi şıkır şıkırlığı almış herşeyi gitmiş yani gerçekten hayatlar böle maf olabiliyormuş böle piskolojiye sokan tipler varmış gerçekten inanmazdıma varmış.sivilceyse sivilce...
enerjini söküp alıyor adam.
eşin bile değil... yaşadığınız şey sevgi değil.
bırakın ayrılın. kendinize gelin. ruhunuz ışıldadıkça yüzünüz parlayacak.
Çok doğru özgüveni enerjimi şıkır şıkırlığı almış herşeyi gitmiş yani gerçekten hayatlar böle maf olabiliyormuş böle piskolojiye sokan tipler varmış gerçekten inanmazdıma varmış.
Bu nedir ya? Terbiyesiz adam, ben bunun yuzune bile tukurmem.ilkokul fotoğrafımda eteğim kıssa diye senin ne olcağın küçükken belliymiş demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?