NE DİYECEĞİMİ ŞAŞIRDIM

Bir iş yerinde herkesin belli bir işi yoksa maalesef böyle oluyor. Atıyorum yemekleri yapan, çayı demleyen ve servis eden biri yoksa o görev muhasebecilere kalır.

Ben yanımda akraba çalışmasından yana değilim tam da bu mevzulardan dolayı, keşke en başından deseydiniz ve ya hala geç değil bir daha konusu açılınca '' biz buraya neden eleman alıyoruz o zaman? '' deyin. Patronunuzla konuşup bu konuda destek alma imkanınız yok mu? Şikayet gibi değil de, bundan sonra çay, temizlik gibi işleri kendisinin yapacağını, sizlerin de asli görevinizle ilgileneceğinizi belirtsin.

Kendi teyzesine yardım etmek istiyorsa kendi bilir ama sizi buna mecbur edemez.
Yardim etmek gibi bi niyetim yok patronumla konustum teyzesine destek olmaksa niyeti kendisi yapsin veya sabaha kalsin ama senin yapmak gibi zorunlulugun yok dedi. Ay o kadar cirkef ki herkese bi laflar suratlar iki dk sonra hicbisey olmamis gibi dawraniyo psikolojisi bozuk tanisaniz sizde konusmamak icin mesafe koyarsaniz o kadar skici gormek bile istemiyorum onu

Yardim etmek gibi bi niyetim yok patronumla konustum teyzesine destek olmaksa niyeti kendisi yapsin veya sabaha kalsin ama senin yapmak gibi zorunlulugun yok dedi. Ay o kadar cirkef ki herkese bi laflar suratlar iki dk sonra hicbisey olmamis gibi dawraniyo psikolojisi bozuk tanisaniz sizde konusmamak icin mesafe koyarsaniz o kadar skici gormek bile istemiyorum onu

İş yerinde en çok yaşananlardan biridir bu maalesef ayrıca beraber çalıştığın kişiyle anlaşamıyorsan çalışmak eziyet oluyor. İnsanın istemediği ot burnunda bitermiş ya, bende hep yaşanmasını istemediğim şeyleri yaşamak zorunda kaldım. Bir yer de muhasebeye herkesten sorumlu bir bayan alınmıştı, çokta yoğun bir yer herkesin de bir görevi var.

Arkasındaki dosyayı benden istemeye başladı, 1 dedim hadi neyse, 2-3 olunca ben sizin yardımcınız değilim, benim de sorumlu olduğum işler var dedim. Arkasında değilim, yanından geçmiyorum hususi iş başındayken beni yerimden kaldırdı işte. Allah iyi insanlar karşılaştırsın inşallah herkesi.

Çaycı olarak işe girecek bayanla bu konuda hiç konuşmadık. Onun yeğeni olan bayan muhasebeci olarak burada çalışıyor. Yani teyzesine kıyamadığından benide ortak etmeye çalışıyor. Çok saçma ama ya
Kendisi yardım etsin o zaman, zaten hamilesiniz çaycı abla gelsede kurtulsam şu mutfaktan diye söylen bir daha cesaret edemesin.

siz cevap vermemişsiniz, eğer hadi gel bulaşık yıkamaya derse, benim deterjana alerjim var de geç, ya da midem bulanır başkasının bulaşığını imkanı yok yıkayamam ben de geç, mecbur değilsin senin görevin belli, çok ısrar ederse yapmıyorum der keser atarsın.

Benim baska önerim var; siz zaten yapmayın. Ne münasebet. Hamilelikle de ilgisi yok bunun. Şu zamana dek yapmanız bile aşırı iyi niyet. Zira sizin işiniz değil. Bir de erkekler oturmuş siz yapmışsınız.

Bir bulaşık makinası alsın patronunuz. Yeni gelen teyze hanım bi zahmet masaları da silsin, ortalığa da baksın. Elinizi hiçbirşeye sürmeyin.

İş yerinde en çok yaşananlardan biridir bu maalesef ayrıca beraber çalıştığın kişiyle anlaşamıyorsan çalışmak eziyet oluyor. İnsanın istemediği ot burnunda bitermiş ya, bende hep yaşanmasını istemediğim şeyleri yaşamak zorunda kaldım. Bir yer de muhasebeye herkesten sorumlu bir bayan alınmıştı, çokta yoğun bir yer herkesin de bir görevi var.

Arkasındaki dosyayı benden istemeye başladı, 1 dedim hadi neyse, 2-3 olunca ben sizin yardımcınız değilim, benim de sorumlu olduğum işler var dedim. Arkasında değilim, yanından geçmiyorum hususi iş başındayken beni yerimden kaldırdı işte. Allah iyi insanlar karşılaştırsın inşallah herkesi.
Tamda bahsettiginiz gibi durumlar yasadim ilk basladigimda isimi bitiriyodum azicik int. Sitelere bakim diodum is weriodu.. Patron bos kaldiginda is wermemi istiyo dedi bende ben senin stajerin degilim patron versin verilecek is varsa bidaha da bi is weremedi asiri yalanci gereksiz yere yalan soluyo.. bi erkek gorsun kendini gostermeye calisiyo ezik gibi hareketleri var. Cok utaniyorun yaptigi hareketlerden masami da olabildigince uzak koseye gececek sekilde ayarladim. Biktim yani kisaca bezdiriyo insani. Sonra kimse beni istemiyo butun erkekler ayni hep terkedildi.

Back
X