Ne ozellogi vsr ki o kadinin izlemedim diziyiRainyy ben seni SeX And The City deki Charlotte a benzetiyorum.Bir gün hedefine ulaşacağına inanıyorum.Azimli sı…duvar deler derler.
Azimle evleniyor.Ne ozellogi vsr ki o kadinin izlemedim diziyi
Çoğu erkek aldatmaz. Erkekler kadar aldatan kadınlae da var. Ayrıca aldatmak kişisel bir eylem ilerde (olmaz inşallah ama ) böyle bir durum yaşarsanız bu sizin suçunuz olmayacak.Kizlar beni seven biri cikar mi cok yalniz hissediyorum dertlesmek falan istiyor insan. Birde cogu erkek aldatir mi boyle seyler duyunca insanin guveni azaliyor
Erkek yok rainy, ben lgtbiyim ama kizkardesim de bundan muzdarip 3 yıldır oradan biliyorum :)Kizlar beni seven biri cikar mi cok yalniz hissediyorum dertlesmek falan istiyor insan. Birde cogu erkek aldatir mi boyle seyler duyunca insanin guveni azaliyor
Bu ham çökelek bi bana mi komik geliyo ya, zippidi zippidi biseymesela
Cikmis geliyomus Rainy'cimm. Rainy ne zaman kafayı buna takmayı birakirsin, o zaman bulursun biriniKizlar beni seven biri cikar mi cok yalniz hissediyorum dertlesmek falan istiyor insan. Birde cogu erkek aldatir mi boyle seyler duyunca insanin guveni azaliyor
Tam rainye göre.Aşık olma ihtimali yok.Ama sosyalleşir.Bu ham çökelek bi bana mi komik geliyo ya, zippidi zippidi bisey
Minnak göbeğim hopladı izlerkenBu ham çökelek bi bana mi komik geliyo ya, zippidi zippidi bisey
Aldatan kadın da var erkek de. Bunu paylaşım yaşamadan asla bilemezsiniz çok çapkın bir adamdır sizde kendini bulmuştur sevmiştir aşık olmuştur uyumlusunuz dur adam bir daha sizden başkasına bakamaz. Ama tersi de olabilir. Sürekli arayış içinde olursanız yanlış insanları çekersiniz hayatınıza. Sosyallesin ortak paydalariniz olan insanlarla ilişki kurun.Kizlar beni seven biri cikar mi cok yalniz hissediyorum dertlesmek falan istiyor insan. Birde cogu erkek aldatir mi boyle seyler duyunca insanin guveni azaliyor
Hayır çıkmaz.Kizlar beni seven biri cikar mi
Sansüre gerek yok yav. Oradaki sıçan fare olan.Rainyy ben seni SeX And The City deki Charlotte a benzetiyorum.Bir gün hedefine ulaşacağına inanıyorum.Azimli sı…duvar deler derler.
Son nefesini bile erkek diyerek vereceksin bu giidşleKizlar beni seven biri cikar mi cok yalniz hissediyorum dertlesmek falan istiyor insan. Birde cogu erkek aldatir mi boyle seyler duyunca insanin guveni azaliyor
Biliyorum daSansüre gerek yok yav. Oradaki sıçan fare olan.
BencedeHayır çıkmaz.
Ne kadar yaratıcı bir konu. Cıks Çıkmaz.Kizlar beni seven biri cikar mi cok yalniz hissediyorum dertlesmek falan istiyor insan. Birde cogu erkek aldatir mi boyle seyler duyunca insanin guveni azaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?