- 6 Mart 2019
- 821
- 1.433
- 113
- 32
- Konu Sahibi Donutlatte
oha pp çok iyi laEvet hayal aleminde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oha pp çok iyi laEvet hayal aleminde![]()
Teşekkürleroha pp çok iyi la
Belliki siz fazla romantiksiniz her hareketi duygusal bir yaklaşım sanıyorsunuz,bu yalnızlıktanda olabilir mutsuzluktanda her harekete anlam yüklerseniz perişan olursunuz neydi o söz,sanmak insanı mahfeder konu ne olursa olsun,böyle durumlarda aklınıza bir tek şu gelsin ilgisi olan insan kesinlikle konuşur öyle uzaktan uzaktan bakıp msjlar vermez,bir görünüp bir kaybolmaz,imalarda bulunmaz,yok imkansız aşk vs o saçmalıkların arkasına saklanmaz,seven ilgi duyan hoşlanan insan düz olur net olur gelir direkt pat pat konuşur hiç öyle yeni gelin gibi nazlanmaz,böyle mıy mıy yapıyorsa canı sıkılıyordur kendine konu etmelik oyalanacak şeyler arıyordur,bundan sonra karşınıza çıkıp net bir şekilde konuşmayan insanları ciddiye almayın anlam yüklemeyin gelip konuşmuyorsa ben yanlış anlamışım deyin geçin.Merhaba direk konuya giriyorum. Üstüm olan kişi 20 kişilik toplantıda birkaç kez kendisi konusurken, dakikalarca sadece benim gözlerime baktı. İlkinde bende kaçırmadım, sonrakiler de arada yana doğru bakip ona baktım Ama hiç etkilenmemistim.
Sonra birgun odaya gelip direk bana bakarak bir şey sordu. Sorusuna odadan başka arkadaş cevap verdi ama ben onun gözlerinde kaldım o da konuşan arkadaşa dönmeye çalıştı ama dönemedi ve biz 15 saniye birbirimizn gözlerine baktık.
Devamında o hiç bisi yok gibi davrandi ben utandım bakamadım o da pek bakamadı gözlerime ve bir ay neredeyse odasından çıkmadı ortalıkta görünmedi karşılaşmadık.
Sonra karşılaşmalarında selam verdi, bir gün odada tek olduğumu düşünüp geldi ama arkadaşta vardı. Benle konuşup işle ilgili muhabbet etti.ben omzuna doğru bakarak konuşmamı tamamladığımi farkedip yüzüne baktım direk gerildi yüzü düştü ve başını çevirdi. Halbuki ikimizde de gülümseme ifadesi vardı anlık farketmistim.
Sonra onunda olduğu bir ortamda bir yanlış anlaşılma nedeniyle yoneticimle sorun yaşadım.O toparlamaya çalıştı ama bana pasif agresif misin dedi.Sonra onunla bu tatsızlıgi konuştum burda yetersiz hissettigimi başka bir yere göndermesini istedim.çok hassasın her yerde üzülürsün burda üzül dedi. Ben onun bu sözleri harici hiçbir suçu yokken ona çok çıkistim ki baya da üstüm. Sen benle nasıl konuşuyorsun demedi. Ne kadar yorulduğunuzu biliyorum tepkiniz ondandır falan dedi.
Şimdi asla yüzüme bakmıyor bende onun bakmıyorum selam verirdi dün ben görmemezlikten gelir gibi oldum basimi egip yurudum yanindan,bugün selamımı almadı. Ben gayri ihtiyari bakınca sırtını dönüyor,duvarın arkasına geçiyor vee belki de en önemlisi kız arkadasi var.
Evet hayal aleminde![]()
Ya yapmayın acayip espriler geliyor aklıma sonra banlanıyorumKoca koca adamların baktık bakıştık 15 sn bakıştık 20 sn başını döndü 30 sn mahçup oldu 40 sn omzuma baktı falan Allah aşkına ağzınız diliniz yok mu
Merhaba direk konuya giriyorum. Üstüm olan kişi 20 kişilik toplantıda birkaç kez kendisi konusurken, dakikalarca sadece benim gözlerime baktı. İlkinde bende kaçırmadım, sonrakiler de arada yana doğru bakip ona baktım Ama hiç etkilenmemistim.
Sonra birgun odaya gelip direk bana bakarak bir şey sordu. Sorusuna odadan başka arkadaş cevap verdi ama ben onun gözlerinde kaldım o da konuşan arkadaşa dönmeye çalıştı ama dönemedi ve biz 15 saniye birbirimizn gözlerine baktık.
Sonra karşılaşmalarında selam verdi, bir gün odada tek olduğumu düşünüp geldi ama arkadaşta vardı. Benle konuşup işle ilgili muhabbet etti.ben omzuna doğru bakarak konuşmamı tamamladığımi farkedip yüzüne baktım direk gerildi yüzü düştü ve başını çevirdi. Halbuki ikimizde de gülümseme ifadesi vardı anlık farketmistim
Sonra onunda olduğu bir ortamda bir yanlış anlaşılma nedeniyle yoneticimle sorun yaşadım.O toparlamaya çalıştı ama bana pasif agresif misin dedi.Sonra onunla bu tatsızlıgi konuştum burda yetersiz hissettigimi başka bir yere göndermesini istedim.çok hassasın her yerde üzülürsün burda üzül dedi. Ben onun bu sözleri harici hiçbir suçu yokken ona çok çıkistim ki baya da üstüm. Sen benle nasıl konuşuyorsun demedi. Ne kadar yorulduğunuzu biliyorum tepkiniz ondandır falan dedi.
bakmış ki pasif agresif tripkolik hareketlere devam ediyorsun iyice sallamış görmezden gelmeye başlamış adam. Allah’ın selamı demiştim yukarıda, ondan bile soğutmuşsun adamı. Duvar arkasına vs geçme götü kollama çabası olabilir ldldldld. En önemlisi diye en sona yazdığın şeyi şimdi gördüm de, yazıklar olsun bacım sana. bu bilgi en sona mı konur, yeminle baştan görsem hayatta uğraşıp bu kadar yazmazdım, mobilden yazdım bi de emeklerime yazıkŞimdi asla yüzüme bakmıyor bende onun bakmıyorum selam verirdi dün ben görmemezlikten gelir gibi oldum basimi egip yurudum yanindan,bugün selamımı almadı. Ben gayri ihtiyari bakınca sırtını dönüyor,duvarın arkasına geçiyor vee belki de en önemlisi kız arkadasi var.
Konuyu okuyorsun bir heyecanla gelişme kısmına gelsin diye bekliyorsun bakıştık susuştuk derken konu bitmiş bunu niye okudum şimdi ben diyo insanYa yapmayın acayip espriler geliyor aklıma sonra banlanıyorum
Kore dizisi mubarak![]()