Ne düşüneceğimi bile bilemedim :(

MassiveStroke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
218
1
26
İstanbul
Selamlar...

Bu akşam eşim ben ve kızım alışveriş için markete gidecektik. Kp eşimden birşeyler istemiş, bagajda duruyorlardı. Markete gitmeden kp nin yanına uğradık. Eşim bagajdakileri vermek için indiğinde, kp ile selamlaştık, ben ön koltukta idim. Arka kapıyı açıp kızımı sevmek istedi. Bende kızıma dedene merhaba dermisin dedim. Kızım suratını asıp arkasını döndü. Kp'de kapıyı hızlıca kapatırken kızıma "bende seni sevmiyorum" dedi! Eşim bunları duymadı. Arabaya bindiğinde kızımın yanında konuşmadım. Markete girdiğimizde eşime olanları anlattım, yorumsuz olarak. O da babamı bilmiyor musun, öylesine söylemiştir, boşver falan dedi. Bende sadece "hoş olmadı ama" dedim, konu kapandı. Aslında kp özünde iyi insandır. Kırmaz, incitmez.. Kızıma dedesi tarafından gelen o söz çok gücüme gitti. Gerçekten sevmiyor mu, HAYIR aksine çok seviyor, biliyorum, eminim.. Ama öyle söylemeseydi keşke

çocukla çocuk olmuş biraz kayınpederiniz.
canınızı sıkacak bir durum yok.
kızınız kp'nin boynuna sarılınca, torun sevgisi çıkar ortaya, merak etmeyin...

bence geçici olağan şeyler kafanıza takmayın çocuk bu neyi ne zaman yapıp söyleyeceği belli olmaz.kp nizinde hassasiyetii üzerindeymişş ...eminim oda farkında olmuştur sonra....

:) galiba siz duygusal bir dönemdesiniz çünkü kesinlikle şaka yapmıştır, bizim çevremizde de bu laf çok söylenir çocuk yüz vermeyince hııh bende zaten seni istemiyorum sevmiyorum denilir.

Torunu o, sevmez olur mu hiç?
Öylesine söylemiştir tabi ki...
Senin kafana takıp üzüleceğini bilse, söylemezdi eminim.

kızınız kac yasında?.. birde bazen cocukların bu tarz triplerine buyuklerde tamam ozmn bende seni sevmiyorum derlerya alınmıs gibi yapıp olabilir yani sorun goremedim bende bu durumda

:) galiba siz duygusal bir dönemdesiniz çünkü kesinlikle şaka yapmıştır, bizim çevremizde de bu laf çok söylenir çocuk yüz vermeyince hııh bende zaten seni istemiyorum sevmiyorum denilir.

Zaten takıldığım nokta da o.. Şakayla değil, kapıyı hızlıca kapatarak sert bir şekilde söylemesiydi, bence ben değil de kp hassas bir dönemde :)

takılmayın boyle seylere... torunu sevmez mi, sever elbette ki...
cocuklarla inatlasır buyukler, bunu bende yapıyorum. Annemin kuzeninin kızı var,4 yasında, gider sorarım ona " Ayşecik öpücen mi hacım beni" diye. arada öpmez, etmez bende ona dil çıkarırım, hıh bende seni öpmem derim.

tam tersine, sevdiginden nazı gectiginden yapmıştır.

benım kv.demde 8 aylık oğluma bakma bana nıye bana bakıyosun deyıp duruyoo o öle dedıkçe benım oğlumda daha çok dıkıyo gözlerını gulcem çıkıyo onları o halde gördukçee aslında benn aldıraamıştım kvdem zaten fazla çocuk sevmez sevme şeklide buu ama eşim annem sürekli çocuğa bana bakma diyorr bı anlam veremıyorum deyınce tuhafıma gıtmeye başladı daha fazla yaşlıda değil 58 yasında ama insan gerçekten yaşlandıkça çocuklaşıyorr kp.nizin iyi bir insan olduğuna emınsınsenız boşuna kendınıze dert eınmeyın kızınızada deden sana şaka yaptıı senı çok sevdiğini bılıyorsun deyın yaşı kaç bımıyorum ama anlıycak yaştaysa onun küçük yüreyinde yer etmesın

çocuğunuz kaç yaşında? çocuk bu deyip geçebiliriz elbette ama çocuğunuzun dedesine neden böyle davranmış olduğunu düşündünüz o sırada,normalde yakın davranmaz mı?

Evet.. Dedesi o, çocuklar düzdür.. Dedem beni sevmiyormu diye düşünürse

Ben de anneyim.Kendimi sizin yerinize koydum da ancak evladımın üzülebilme ihtimali beni üzer dedim içimden.

Sizde izah etsediniz kızınıza deden şaka yaptı aslında seni çok seviyor şeklinde...

Kızınız unutmuştur belki de boşa üzülmeyin artık derim.

Sevmez mi dedesi hiç belki kapı hızlı çarpıştır bazen en olmadık yerde benıim de elimden kaçar :)

Konu kapandı, tekrar açmak istemiyorum ama kızım hatırlar ve sorarsa kesinlikle deden seni çok seviyor, şaka yaptı diyeceğim.

kafana takacağın bi durum değil bence canım kendini üzmene değmez. yukarıda kızların dediği gibi, çocuk yanaşmadı mı büyükler hıh ben de seni sevmiyorum işte der şakayla karışık. kayınpederin de öyle yapmış bence. kızın da üzülmez buna unutmuştur bile çoktan. boş yere üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…