- Konu Sahibi MassiveStroke
-
çocuğunuz kaç yaşında? çocuk bu deyip geçebiliriz elbette ama çocuğunuzun dedesine neden böyle davranmış olduğunu düşündünüz o sırada,normalde yakın davranmaz mı?
Konu kapandı, tekrar açmak istemiyorum ama kızım hatırlar ve sorarsa kesinlikle deden seni çok seviyor, şaka yaptı diyeceğim.
Konuyu siz açmayın bencede...
Açmaz ama kızınız açarsa öyle dersiniz .
Keşke her derdin çözümü bu kadar kolay olsa.
Çok iyidir arası dedeleriyle de annem ve kv ile de.. Oynarlar beraber. Bir anlık birşeydi.
Allah hep iyiliğinizi nasip eder inşallah.Ben çocuklarla ilgili bu tarz konulara başka bir gözle daha bakılması gerektiğini düşünüyorum.o nedenle sordum size bu soruyu.çocukların basit bazı davranışları altında bazen daha büyük sebepler yatar.bütün ebeveynler olarak iyi gözlemci olmak zorundayız sanırım
5 yaşında, anaokuluna gidiyor. Aslında anneanne, babaanne, dedelerini çok sever ama çocuk işte bir anlık surat astı.
Kayınpederine merhaba demek için arabadan inmedin mi ?
Şimdi alınacaksın ama doğrusu şudur :
Kayınpederi görünce,kızım bak deden geliyor,inip bir merhaba diyelim denir.Sen inersin,kızını indirip merhaba dersin.
Soğuktan veya araba koltuğundan dolayı kızın inemeyebilir.
Ama yine de en azından dedeye saygı duyulması ve selamlanması gerektiğini senden görüp öğrenmiş olur.
Selamlar...
Bu akşam eşim ben ve kızım alışveriş için markete gidecektik. Kp eşimden birşeyler istemiş, bagajda duruyorlardı. Markete gitmeden kp nin yanına uğradık. Eşim bagajdakileri vermek için indiğinde, kp ile selamlaştık, ben ön koltukta idim. Arka kapıyı açıp kızımı sevmek istedi. Bende kızıma dedene merhaba dermisin dedim. Kızım suratını asıp arkasını döndü. Kp'de kapıyı hızlıca kapatırken kızıma "bende seni sevmiyorum" dedi! Eşim bunları duymadı. Arabaya bindiğinde kızımın yanında konuşmadım. Markete girdiğimizde eşime olanları anlattım, yorumsuz olarak. O da babamı bilmiyor musun, öylesine söylemiştir, boşver falan dedi. Bende sadece "hoş olmadı ama" dedim, konu kapandı. Aslında kp özünde iyi insandır. Kırmaz, incitmez.. Kızıma dedesi tarafından gelen o söz çok gücüme gitti. Gerçekten sevmiyor mu, HAYIR aksine çok seviyor, biliyorum, eminim.. Ama öyle söylemeseydi keşke
neyse anormal değilmişim.ben de konuyu okuyunca,konu sahibinin inmemesini garipsemiştim.ama sitede adım gelin düşmanına çıktığı için bazen kendimi firenlemeye çalışıyorum,her aklıma geleni yazamıyorum.sonra birileri hemen çemkiriyor
bir de iyi niyetli olarak bildiğimiz birinin yaptığı küçük bir şeyi neden sorun yaparız onu da anlamıyorum..
sizin k.pederinizi görünce arabadan inmeyip selamlaşmamanız ne kadar hoş değilse k.pederin tavrı da o kadar hoş değil..aynı kefede bence..ikis de ayıp..ayrıca 5 yaşındaki bir çocuk sebep yokken neden dedesine öyle davransın ki?
e adı üstünde çocuk yani,sebepsiz kızadabilir sevedebilir,küsedebilir.yani sizde hakkaten öküz altında buzağı arıyorsunuz. ayrıca konu sahibi yazmış 'aslında kp torununu çok sever 'diye . arabadan inmeyişinin belki bi sebebi vardır o an yol durum vaziyet müsayit değildir belki. bu kadar fevri olmayın
hımm peki benim cevabımdan size ne? konu sahibi siz misiniz? ben ona sordum size değil.fevri olmak mı :)
öküz altında buzağı arayan ben değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?