Ne düsünecegimi bilemedim

Shalini

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
3.646
4.274
333
Kizlar 2 haftadir biriyle gorusuyordum. (Bir arkadasimin vasitasi ile) o benden 12 saat uzaklikta bir sehirde yasiyor. Ilk olarak tabiki telefonda gorustuk yani buraya gelmeden 12 gun boyunca telefonla gorusuyorduk. Dün butun gün boyunca cok guzel vakit gecirdik. Ama bazi hareketleri batti. Komik ama iki de bir yere tükürmesinden irrite oldum. Bugun de gorustuk. Bana, gelmeden once bulundugu sehirden yoresel bir hediye getirecegini soylemisti. Ve getirdi ama dun vermeyi unuttu. Bugun dedim "ya ben unutmusum almayi" diye. Ya ben onu arkadasa verdim dedi. Ben de bozuldum biraz. Asla ondan hediye beklentim yoktu.hem kendi soyledi, hem de dun arabanin bagajindaydi gosterdi, eve giderken alirsin diye. Bugun de boyle soyleyince cok bozuldum.bisey demedim.yine bugun de iki de bir tukurdu yanimda.cok takildim ben bu hareketine.sebebini sordum hatta; yok yara varmista agzinda ondanmis güya. Bir de araba kullanirken sürekli onumuzde giden araclara laf soyluyor soyleniyor falan. Insan azicik kibar olur ya. kufretmedi ama gorusme ilerlediginde kufreder belki bilemiyorum. Kizlar cok mu takiyorum ben? Ben 30, o 35 inde. Cok mu detay dusunuyorum?

Baya kalas bir tip. Arkadaşıma verdim diyeceğine, arabanın arkasında çarpılmış ben sana yenisini alayım dese ya
Daha ilk buluşmada tüküren ileriki buluşmalarda ne yapmaz, dikkat et üzerine pislemesin

Yere tüküren erkeklerden nefret ederim. Herşeye bahanesi var. Aldıgı hediyeyi arkadaşına ne diye vermişki. İnsan biraz düşünceli olur. Aldın madem sahibine ver. Onu kız arkadaşıma aldım bi dahakine sanada getirirm diyebilirdi. Trafikte söylenen insanlardan ben niyeyse cok korkuyorum. Bence bi iyi düşünmelisin. Benm hiç hoşuma gitmedi.

Cok detay dusumuyorsunuz, o dusuncesiz, gorgusuz, kaba insanin teki. Gorusmek hatrina gorusmeyin, sallayin gitsin

Baya kalas bir tip. Arkadaşıma verdim diyeceğine, arabanın arkasında çarpılmış ben sana yenisini alayım dese ya
Daha ilk buluşmada tüküren ileriki buluşmalarda ne yapmaz, dikkat et üzerine pislemesin
:)) hakikaten ya yani benim bozuldugumu gordu laf soktum insanlar soz veriyorsa yerine getirmeli falan diye. Insan der ki "ben sana kargoyla gonderirim " der.

Nereli arkadaşınız m.ettim hem size getirdiği hediyeyi akşam eve giderken alırsın ne demk o anda vermesi gerekirdi...

Ayrıca yere tüküren herkesten nefret ediyorum

Ben tukurmesinden rahatsiz oldugumu da belli ettim halbuki. Saygiyla alakali bu da

Arkana bakmadan kac derim. Hem yere tukuren hemde hediye aldim diyip,aldigi hediyeyi size degil,baskasina vermek. Bu sahis hem saygisiz,hemde umursamaz yalanci bence.yol yakinken don derim

ne düşünmen gereken belli.

koşarak uzaklaş. yere tükürmek nedir yahu?

bir de 12 saat uzaklıktaki adamla işiniz ne? memleketinizde adam mı kalmadı?

Yeni görüşmeye başlamışsınız. Hediye vermek isteyip unutunca arkadaşına vermesi çok saçma. Acaba unuttuğunu değil de beğenmediğini mi düşündü? O 'da kırgınlığını sana söyleyemeyip böyle birşey demiş olabilir mi? Yere tükürmeler arabada söylenmeler seni takmıyorum triplerinin sebebi açık olamama olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…