• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne düsünecegimi bilemedim

Bence zaten siz begenmediginiz ve kafaniza yatmadigi icin birazda burdan destek almak istiyorsunuz. Simdiden bunlar batiyorsa size lutfen fazla ilerletmeden gorusmeyi kesin.. Ayrica şu size gosterip bagajda hediye alirsin diyip sonrada ya arkadas verdim ben onu demesi zaten sizi fazla onemsemedigi anlamina geliyor bence... Dipnot: keşke peçete uzatsaydiniz surekli tukurup durdugu icin vatandas yer yerine peçete kullanirdi sayenizde. ..

Yas 30 olunca karsima cikanlari hep degerlendirmek istiyorum. Ama malesef bu da b..k gibi cikti

bence gerek.

hadi diyelim bu görüşme iyi geçseydi az buçuk. adam memleketine dönecek. o mesafeden nasıl yürüteceksin, nasıl tanıyacaksın?

Yere tüküren, çöpünü yere atan insanlardan hiç ama hiç hoşlanmıyorum. İlk görüşmeden sinyalleri vermiş iyi düşünün

Canım kaba saba adamın teki. Şimdi senin yanında eli ayağı karışması lazım. Adam gayet relax. Geçen bir konu vardı bi çay ver la diye samimi içten bulmuştum ama bu olmaz cnm hayır.
Ilk gun oyleydi. Cok heyecanliydi ama bugun asiri rahatti

bence gerek.

hadi diyelim bu görüşme iyi geçseydi az buçuk. adam memleketine dönecek. o mesafeden nasıl yürüteceksin, nasıl tanıyacaksın?
Gorusme surecini uzatarak taniyabilirim diye dusunmustum. Insanlarin telefondaki hali ile yuz yuze hali ne kadar farkli oluyormus. Telefonda yani uzaktayken ipuclari yok ama yuz yuze gorusurken karakteri ortaya cikiyor az bucuk

Gorusme surecini uzatarak taniyabilirim diye dusunmustum. Insanlarin telefondaki hali ile yuz yuze hali ne kadar farkli oluyormus. Telefonda yani uzaktayken ipuclari yok ama yuz yuze gorusurken karakteri ortaya cikiyor az bucuk

e yaş 30 diyosun bi de uzatmak diyosun. yani ayda bir gelde 5 ayda 5 kere görüşmüş olacaksınız. neye yeter?

e yaş 30 diyosun bi de uzatmak diyosun. yani ayda bir gelde 5 ayda 5 kere görüşmüş olacaksınız. neye yeter?
Yetmez evet. Boyle bi adam goz gore gore nasil kabul edilir ki? Armudun sapi uzumun copu diyosun cok eliyosun diye elestiriyorlar beni. Insanlarin bu laflarindan da biktim. Tabiki insanlarin dedigine gore hareket etmem ama en kabul edilemeyecek insanlar cikiyor karsima.

Hic begenmedim ya.Ben olsam ikinci gorusmeyi yapmazdim.
Benim memleketimde oldugu icin 2. Gun de gorustuk. Ilk gun bana batmamisti. (Olumsuz davranisi olmamisti) 2. Gun cok rahatti. Yok gorusemem buyuk ihtimal bir daha. Bir ay sonra gelecegini soyledi. Ama bitiririm eminim kendimden

Midem bulandı yere tükürme olayından.Hediye konusuna zaten diyecek bişi bulamadım.Salla gitsin bu lama beyefendiyi.

Bu devirde yere tüküren kaldi mi ya?
Bu kadar bilincsiz görgüsüz insan var mi hala?

Sok oldum valla terbiyesiz diycem kusurabakmazsan.

Hediye konusu da ayri bir facia..

Bence görgüsüz bir insanla karsi karsiyasin.

Nerde nasil davranacagini ne konusacagini ogrenememis.

Ben olsam buz gibi sogur bitiririm

Ne detayı anacım adam bildiğin Recep İvedik hatta Receb’in orjinali olsa Allahaşkına al ölümü gör diye hediyeni verirdi bunda o bile yok. 30 yaşında olmanız evlenmek işin evlenmenizi kötüye razı olmanızı gerektirmez. İlk tanışmada yanınızda tüküren evlendiğinizde sifonu çekmez pis adam belli

Back
X