Siz etkilendiniz mi peki kendisindenDoguda kendisi ve orali
Yas 30 olunca karsima cikanlari hep degerlendirmek istiyorum. Ama malesef bu da b..k gibi ciktine düşünmen gereken belli.
koşarak uzaklaş. yere tükürmek nedir yahu?
bir de 12 saat uzaklıktaki adamla işiniz ne? memleketinizde adam mı kalmadı?
Tel de konusurken cok etkilenmistim. Telefonda cok kibar cok ince dusunen bir tip gibiydi. Ama yuz yuze oyle degildi. Yani arabada nerdeyse kufredicekti. Icim sıkıldıSiz etkilendiniz mi peki kendisinden
Yasla falan alaksi yok ya. Adam 25 inde oluyor. Sevgilisine veya esine o kadar ince ve olgun davraniyor ki. Bu adam 35 inde.Erkek büyük olsun falan diyolar da hep işte 35 yaşında gelişimini tamamlayamamış sperm terk bir arkadaş.
Yas 30 olunca karsima cikanlari hep degerlendirmek istiyorum. Ama malesef bu da b..k gibi cikti
Ilk gun oyleydi. Cok heyecanliydi ama bugun asiri rahattiCanım kaba saba adamın teki. Şimdi senin yanında eli ayağı karışması lazım. Adam gayet relax. Geçen bir konu vardı bi çay ver la diye samimi içten bulmuştum ama bu olmaz cnm hayır.
Gorusme surecini uzatarak taniyabilirim diye dusunmustum. Insanlarin telefondaki hali ile yuz yuze hali ne kadar farkli oluyormus. Telefonda yani uzaktayken ipuclari yok ama yuz yuze gorusurken karakteri ortaya cikiyor az bucukbence gerek.
hadi diyelim bu görüşme iyi geçseydi az buçuk. adam memleketine dönecek. o mesafeden nasıl yürüteceksin, nasıl tanıyacaksın?
Gorusme surecini uzatarak taniyabilirim diye dusunmustum. Insanlarin telefondaki hali ile yuz yuze hali ne kadar farkli oluyormus. Telefonda yani uzaktayken ipuclari yok ama yuz yuze gorusurken karakteri ortaya cikiyor az bucuk
İnşallah karşınıza iyi ki olmuş diyeceginiz biri çıkar cok davmutlu olursunuz :) ama o kişi bu kisi değil muhtemelenYas 30 olunca karsima cikanlari hep degerlendirmek istiyorum. Ama malesef bu da b..k gibi cikti
Yetmez evet. Boyle bi adam goz gore gore nasil kabul edilir ki? Armudun sapi uzumun copu diyosun cok eliyosun diye elestiriyorlar beni. Insanlarin bu laflarindan da biktim. Tabiki insanlarin dedigine gore hareket etmem ama en kabul edilemeyecek insanlar cikiyor karsima.e yaş 30 diyosun bi de uzatmak diyosun. yani ayda bir gelde 5 ayda 5 kere görüşmüş olacaksınız. neye yeter?
Tesekkur ederim insallah. Yok yok degil, bir insanin beni obemsemedigini hissettigim an ipleri kopariyorum benİnşallah karşınıza iyi ki olmuş diyeceginiz biri çıkar cok davmutlu olursunuz :) ama o kişi bu kisi değil muhtemelen
Benim memleketimde oldugu icin 2. Gun de gorustuk. Ilk gun bana batmamisti. (Olumsuz davranisi olmamisti) 2. Gun cok rahatti. Yok gorusemem buyuk ihtimal bir daha. Bir ay sonra gelecegini soyledi. Ama bitiririm eminim kendimdenHic begenmedim ya.Ben olsam ikinci gorusmeyi yapmazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?