Ne düşüneceğimi bilemiyorum artık

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Iyi geceler herkese
Konuya geçeyim hemen eşimle memleketteyiz tatil yapıyoruz. Görümcemin bir kaç lafı hoşuma gitmedi mesela dün kv dedi ki size pijama takımı alacağım hediye olarak, görümcem ben dilenci miyim git senur a al sen dedi bir şey diyemedim o an aşırı duygusal bir dönemden geçiyorum her şeye ağlayasım geliyor bundan dolayı hep susuyorum bu tarz konularda kişiliğim değişti resmen..

Bunun gibi birden fazla durum oluyor Gün içinde. Alınganlık mı yapıyorum yoksa sizce de hoş olmayan bir davranış mı sormak istedim çünkü şu ara neye kızsam hamilesin sen abartıyorsun hamilesin diye alındın bunda bir şey yok laflarını duyuyorum. Kendi fikrime güvenim kalmadı resmen..

Kayinvalideniz hediye alinca dilenci olmadiginiza gore gorumce patavatsiz.
Bu durumlari kendinize cevirin sizden hatira cok mutlu olurum falan diye belki gorumceniz iyilik ogrenir.
Evet haklısınız aslında bunu derken ağlamam en azından ve ssusmamış olurum bu tarz cevaplar vermeliyim kesinlikle

Iyi geceler herkese
Konuya geçeyim hemen eşimle memleketteyiz tatil yapıyoruz. Görümcemin bir kaç lafı hoşuma gitmedi mesela dün kv dedi ki size pijama takımı alacağım hediye olarak, görümcem ben dilenci miyim git senur a al sen dedi bir şey diyemedim o an aşırı duygusal bir dönemden geçiyorum her şeye ağlayasım geliyor bundan dolayı hep susuyorum bu tarz konularda kişiliğim değişti resmen..

Bunun gibi birden fazla durum oluyor Gün içinde. Alınganlık mı yapıyorum yoksa sizce de hoş olmayan bir davranış mı sormak istedim çünkü şu ara neye kızsam hamilesin sen abartıyorsun hamilesin diye alındın bunda bir şey yok laflarını duyuyorum. Kendi fikrime güvenim kalmadı resmen..
Nasil sacma bir soz hediye alinan kisiler dilencimi oluyor. Bence hic takmayin bile boyle sozleri kafaniza.

senin huzursuz olman bebegininde huzursuz olmasi demektir, hicbirsey icin uzmeyin kendinizi, duymamazliktan gelin, sizi mutlu eden seyleri dusunun, allah korusun size bisey olsa, iki gunde herkes unutur, siz unutamazsiniz, o yuzden herzaman guclu durun insallah

Hediye alınmasıyla dilenmek ne alaka? Siz isteseniz hani belki dilenmek denebilir, dilenciler hep bir şey ister. Terbiyesizlik etmiş, "Ne dediğinin farkında mısın?" diye ağzının payını verseydiniz.

Hediye alınmasıyla dilenmek ne alaka? Siz isteseniz hani belki dilenmek denebilir, dilenciler hep bir şey ister. Terbiyesizlik etmiş, "Ne dediğinin farkında mısın?" diye ağzının payını verseydiniz.
Keske diyebilseydim diyorum ya hemen ağlama geliyor kendimi ifade edemez hâle geldim

hoşb i laf değil. duygusalım deyip oturup bi köşede ağlamayın allah aşkına. verin şu densizlere cevabınızı.
O an oyleydim cevap veremedim 5 6 kere okudum yazdığınızi kendime getirdiniz beni. Bu kadar aciz değilim ben elbet silkelenip kendime geldim içimde bırakmayacağım bu konuyu

O an oyleydim cevap veremedim 5 6 kere okudum yazdığınızi kendime getirdiniz beni. Bu kadar aciz değilim ben elbet silkelenip kendime geldim içimde bırakmayacağım bu konuyu

ben biraz yılan dilliyimdir sanırım o yüzden böyle sus pus üyeleri görünce deliriyorum ya. deli olun azcık verin cevaplarını onlar susup otursunlar. karnında bebeğin var kendini üzdüğüne değmez, sen üzüleceğine başkası üzülsün.

Görümce hediyelesmeyi dilencilik zannediyor ! Nasıl bir kişilik bozuklugudur ki hediyeyi bu gözle görebiliyor.Alttan almayin,icinize atipta ne kendinizi ne de bebeginizi üzmeyin...
"Görümce görmeyeyeyim ömrümce " diyesim geldi :KK11:

Iyi geceler herkese

ben dilencimiyim deseydinya ona

Back
X