Ne düşüneceğimi bilemiyorum :(

oda düsünüyordur ama sanirim biz biraz daha farkli düsünüyoruz...

ben bu bir haftada iki gün ciktim hemde hic samimi olmadigim hemde onun tanimadigi arkadasimla

uyuz oldu...bendeki güvensizlik degilde ne cevreye ne ona ama bensiz birseyler yapmasini cekemiyorum...

benden baska kimsesi olmasin istiyorum cok pis bir düsünce,aslinda buna o alistirdi simdi ben bu duruma adapte olamadim...

cocugum atanmadan önce memleketinde bir cikar dolanir eve gelirdi...ama simdi baska sehirde iyi sosyal hayat yapiyor kendine...

kilo demissin kilonu ne takiyorsun zayiflarsin ay benimde kilo vermem lazim..haziran ya da eylülde nisan olacak ay aklima geldi :))

en iyisi eylülde nisan olsun zaman kazanayim..kilonu takma bebis,ben sevgilimle hayatta olmazdim yani hic görsellik olarak bana hitap etmiyordu...

hatta ablam ilk gördü bu neeee dedi ama ben cok sevdim dünyada ondan güzeli yok...görsellik gelir gecer ama insanlik önemli oda icini sevmistir,yüzünü sevmisitir kiloyu düsünme ama verelim

tabiki:1: bende dahilll

dediğin gibi ben onu sadece kendime ait istiyorum
işe gitsin ve eve dönsün bitince
arkadaşları ile görüşsün ama 1 saat yeter
biliyorum beni bu helimlede seviyor ama ben özgüvenimi kaybettim
kendimi nasıl ifade edeyim bilmiyorum ki :(
off acınacak durumdamıyım acaba yaa
ne kadar iğrenç
bide ben hayatımda vböyle duyguları hiç tatmadım
aman kendi kaybeder falandım önceden
banane yaa aldatırsa kendine falan modundaydım
vicdanına bırakırdım sonrasını takmazsım
hele uykusuz geceler mi ne salaksın falan derdim şu durumu başkası yaşasa
ama şimdi ben yaşıyorum
çünkü çok alığım ve çok seviyorum

:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

dediğin gibi ben onu sadece kendime ait istiyorum
işe gitsin ve eve dönsün bitince
arkadaşları ile görüşsün ama 1 saat yeter
biliyorum beni bu helimlede seviyor ama ben özgüvenimi kaybettim
kendimi nasıl ifade edeyim bilmiyorum ki :(
off acınacak durumdamıyım acaba yaa
ne kadar iğrenç
bide ben hayatımda vböyle duyguları hiç tatmadım
aman kendi kaybeder falandım önceden
banane yaa aldatırsa kendine falan modundaydım
vicdanına bırakırdım sonrasını takmazsım
hele uykusuz geceler mi ne salaksın falan derdim şu durumu başkası yaşasa
ama şimdi ben yaşıyorum
çünkü çok alığım ve çok seviyorum

:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

öyle deme ya,ben birinden haber alamazsam cok korkuyorum basina birsey mi geldi diye..

o yüzden de annemi,babami,kardesimi,ablami ve sevgilimi cok bunaltiyorum...

ben böyleyim kabul edin diyorum...

bende o gün ulasamadim ve cok korktum ablama dedim aman off yinemi ayni sey dedi

onada küstüm,sonra geldi filan ama ben cok sinir oldum...haber verseydinde böyle sap gibi merak etmeseydim dedim...

ya sen salak gibi davraniyorum diyorsun ya ay ben de öyle hissettim..

ve su bir haftadir yapamdigim rezillik kalmadi,burnundan gelsin diye ama bunlari yaparken kendimi mahvettim....

ne tele ciktm,ne msj attim.nete gelme dedim bugünde iyi bir yine saydim döktüm en sonunda artik bende yoruldm..

bitsin bitsin diye söyledim nasil olsa bitemeyecek diye ama adamda bikti artik...

ya bilmiyorum sen nasilsinda ben aslinda cok yalnizim hep bundan kaynakli benim skintim...

yurt disinda okuyorum ama nefret ediyorum burdan,sadece bir arkadasim var ciktigim görüstügüm,aslinda hep bundan oluyor anliyorumda birsey yapamiyorum...

hic alisik olmadigim bir durumdayim alismaya calisiyorum..sende alismaya calis bari yoksa valla yaslanacam onu dert bunu dert edecem diye

Karar verdim gidip yatıcam kendime eziyet çektiremem
Onada iyi geceler die msj atıcam
Ve yapoabilirsem 1 saat sonra naptın die msj atmıycam
Arkadaşlarım gerçekten hepinize o kadar çok teşekkür ederim ki
Siz olmasanız şuanda bu sorular ile kendim cebelleşmek zorunda kalacaktım
İyiki varsınız
İyi geceler hepinize
Ve rabbim hepinizin gönlüne göre versin

öyle deme ya,ben birinden haber alamazsam cok korkuyorum basina birsey mi geldi diye..

o yüzden de annemi,babami,kardesimi,ablami ve sevgilimi cok bunaltiyorum...

ben böyleyim kabul edin diyorum...

bende o gün ulasamadim ve cok korktum ablama dedim aman off yinemi ayni sey dedi

onada küstüm,sonra geldi filan ama ben cok sinir oldum...haber verseydinde böyle sap gibi merak etmeseydim dedim...

ya sen salak gibi davraniyorum diyorsun ya ay ben de öyle hissettim..

ve su bir haftadir yapamdigim rezillik kalmadi,burnundan gelsin diye ama bunlari yaparken kendimi mahvettim....

ne tele ciktm,ne msj attim.nete gelme dedim bugünde iyi bir yine saydim döktüm en sonunda artik bende yoruldm..

bitsin bitsin diye söyledim nasil olsa bitemeyecek diye ama adamda bikti artik...

ya bilmiyorum sen nasilsinda ben aslinda cok yalnizim hep bundan kaynakli benim skintim...

yurt disinda okuyorum ama nefret ediyorum burdan,sadece bir arkadasim var ciktigim görüstügüm,aslinda hep bundan oluyor anliyorumda birsey yapamiyorum...

hic alisik olmadigim bir durumdayim alismaya calisiyorum..sende alismaya calis bari yoksa valla yaslanacam onu dert bunu dert edecem diye

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz hiç bir farkımız yok canım
bende yeni işten çıktım sayılır
daha önce böyle değildim
o işe girdikten sonra böyle oldum
çünkü oradaki kızlar ne biliyim öyle işte
kafam karıncalanıyor en iyisi yatmak
canım arkadaşım çok teşekkürler
ama dediğin gibi biz böyleyiz ne yapalım :(
sanada ii geceler
inşallah rabbim yardımcımız olur :(

Back
X