Belki yapması gerekiyordu..
Kasıkları ağrıyordu olamaz mı ?
Erkeklerin belli bir sürede spermlerin dışarı atılması gerekiyor,yoksa kasık ağrısına neden oluyor..
Neyse çok utandım..
Yeterince açıkça yazdım zaten takmayın bu kadar..
Haklısınız galibane bileyim bende akıl almak için sordum. Bu sevgi eksiklğini gösterir mi ? Salak salak içimden soğumayayım ben
adam senle küs diye seyınedemi küscek.cok sacma.belki morali bozuk diye bırazda olsa rahatlamak ıstedı baska sekılde.baskasıyla olmamıs ya kendı kendınedemı yapmıcak sende çişin geldimi yapma o zaman küssünüz ya olmasın oda :)bunun gibi bişey takıntın gereksiz.
Bu bir şaka mı
tövbe tövbe daha ne konular okuyacağız arkadaşım iyi misin sen ya ?
Hiç derdin yok canın sıkılıyor galiba .
gece gece çok şaşırdım gerçekten ..
Ya valla bakın sorun çıkartmak için değilsadece zoruma gitti ben üzülürken onun böyle geniş oluşu herkes aynı görüşte olduğuna göre benimki saçma bi alınganlık :2:
Hayatındaki insan ilk mi bilmiyorum ama erkeklerin hepsi böyledir rahatdır tabii istisnalar kaideyi bozmaz ( Benim sevgilim en ufak bişeyi sorun edip üzülen kafaya takan insan)
Sen 1 hafta boyunca aç kalır grev yaparsın resmen erkek hiç gayet rahat bir şekilde rahatına bakar keyfine bakar yani.
Gereksiz şeylere kafanı yorma .
boylede bı saçmalık duymadım kalbını kırmak ıstemem ama okudugum vakte yazık.sende hormon vs. yok herlde
bu kadar enteresan ve bir o kadar komik bir sey okumadim hayatimda kusura bakma ama bu kadar hassasiyetle evlilik isini uzun uzun tekara dusunmeni oneririm canim..
haklısınız bu kadar takıntı ile onu da beceremem ben
bir parça rahat olmaya herşeyi sorgulamamaya çalışırsan çok daha mutlu ve sağlıklı olur:)
Allah dert verip derman aratmasın
Bence taşlayalım adamı nasıl yapar böyle bişeyi yaaHıı.
Sizi duyanda derki adam gittti biriyle birlikte oldu kesinOnu yapacağı zamanıda sorsun bari ,zaten önemsiz bişeyden dememişmiydiniz tartışma o da önemsememiş işte
Amiin canım
Ya taşlamayalım da şeyy saçma bi düşünceymiş işte ne bileyim. Biz kadınlar bazen böyle boş kuruntu yapıyoruz. Saçma düşüncelerBirazcık bizim kadar ince düşünebilseler keşkee
Maleseff işte onu hiçç beceremiyorlar,ne yapalım birazda olduğu gibi kabullenmek lazım sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?