Ne düşüneceğimi bilemiyorum

Haklısınız galiba ne bileyim bende akıl almak için sordum. Bu sevgi eksiklğini gösterir mi ? Salak salak içimden soğumayayım ben

adam senle küs diye seyınedemi küscek.cok sacma.belki morali bozuk diye bırazda olsa rahatlamak ıstedı baska sekılde.baskasıyla olmamıs ya kendı kendınedemı yapmıcak sende çişin geldimi yapma o zaman küssünüz ya olmasın oda :)bunun gibi bişey takıntın gereksiz.

Haklısınız galiba ne bileyim bende akıl almak için sordum. Bu sevgi eksiklğini gösterir mi ? Salak salak içimden soğumayayım ben

Onu bilemem işte..
Ama bu yaptığı sevgiyle alakası yok bence..
Size karşı davranışları önemlidir..

arkadaş bu kadın aklıyla erkek aklı ne farklı. benim ağlamaktan gözüm çıksın o ise yorumlarınız için çok teşekkür ederim. abartmışım

Bu bir şaka mı

tövbe tövbe daha ne konular okuyacağız arkadaşım iyi misin sen ya ?

Hiç derdin yok canın sıkılıyor galiba .

gece gece çok şaşırdım gerçekten ..

Bu bir şaka mı

tövbe tövbe daha ne konular okuyacağız arkadaşım iyi misin sen ya ?

Hiç derdin yok canın sıkılıyor galiba .

gece gece çok şaşırdım gerçekten ..

Ya valla bakın sorun çıkartmak için değil sadece zoruma gitti ben üzülürken onun böyle geniş oluşu herkes aynı görüşte olduğuna göre benimki saçma bi alınganlık :2:

Ya valla bakın sorun çıkartmak için değil sadece zoruma gitti ben üzülürken onun böyle geniş oluşu herkes aynı görüşte olduğuna göre benimki saçma bi alınganlık :2:

Hayatındaki insan ilk mi bilmiyorum ama erkeklerin hepsi böyledir rahatdır tabii istisnalar kaideyi bozmaz ( Benim sevgilim en ufak bişeyi sorun edip üzülen kafaya takan insan)

Sen 1 hafta boyunca aç kalır grev yaparsın resmen erkek hiç gayet rahat bir şekilde rahatına bakar keyfine bakar yani.

Gereksiz şeylere kafanı yorma .

:2: beni üzen de bu işte tartışmamız kafasına bile yer etmemiş

boylede bı saçmalık duymadım kalbını kırmak ıstemem ama okudugum vakte yazık.sende hormon vs. yok herlde

bu kadar enteresan ve bir o kadar komik bir sey okumadim hayatimda kusura bakma ama bu kadar hassasiyetle evlilik isini uzun uzun tekara dusunmeni oneririm canim..

Ilginc ve acik bi konu olmus
Selam canim mast yaptim sen napiyosun

Daha neler duyucaz koptum ya.. Ne saçma bi konu bu böyle ya.. Kızgında olsa adam seni düşünmüş Ha bundan sonra dersin ben sana kırgınım aşkım sakın benimle barışmadan hayalimi kullanma olsun bitsin

Bence taşlayalım adamı nasıl yapar böyle bişeyi yaa Hıı.
Sizi duyanda derki adam gittti biriyle birlikte oldu kesin Onu yapacağı zamanıda sorsun bari ,zaten önemsiz bişeyden dememişmiydiniz tartışma o da önemsememiş işte

Allah dert verip derman aratmasın

Amiin canım

Ya taşlamayalım da şeyy saçma bi düşünceymiş işte ne bileyim. Biz kadınlar bazen böyle boş kuruntu yapıyoruz. Saçma düşünceler Birazcık bizim kadar ince düşünebilseler keşkee

Maleseff işte onu hiçç beceremiyorlar,ne yapalım birazda olduğu gibi kabullenmek lazım sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…