çok haklısınız ki çevrem de ben de normalde mantığıma çok güvenirim bir de aşırı gururluyumdur.ama bunda resmen aklımı,mantığımı,benliğimi kaybettim çok kötü oldum.kendimden ödün verdim.dediğiniz gibi yalvarmak en büyük hatam oldu.zaten engelledi beni her yerden ki engellemese de şu saatten sonra hayatta mesaj atmam,aramaya,ulaşmaya çalışmam..evet aciz davrandım ama en azından bir kere daha yapacak kadar aciz değilim.sadece çok üzgünümYalvarmaniz en buyuk hataniz olmus bence burada yalvarma onun gozunde sizi biraz asagi cekmis olabilir ve ona ne kadar ihtiyaciniz oldugunuda onune sermis oldunuz sevgi dilenirsen aldigin sadaka olur bu sozu duydugumdan beri hep aklimdadir hepte soylerim gereken yerde onu cok seviyor ve kaybetmek istemiyor olabilirsiniz ama kendinizi yalvarma konumuna sokmadanda pekala halledilecekse hallolurdu zaten gereksiz birsey yapip dahada kotu duruma sokmussunuz birdaha tekrarlamayin gozunun icine bakan yavru kopek izlenimi vermeyin yani surekli umut bekler gbi herseyede kosmayin biraz zamana birakin ve sakin durun zor evet ama sabirli olmayi basarabilirseniz sonuc daha cabuk ve net gorunrbilir belkide
Yalvardigin için şuan baya güçlenmiş durumda ne olursa olsun beni bırakmaz diyor.. Ve hakli olduğunu kabul ettiği için ezmeye çalışıyor. Tabiki de seviyor sadece surundürmeye çalışıyor. Elinizden geleni yapmissiniz daha fazla msj atıp aramayin tıpış tipis yazar size. Hemen o kıza da ne diye yazmış anlamadım tutuştuğuna gore bir şey var demektir ve sizin ondan vazgecmenizdede korkuyor demektir.merhabalar öncelikle uzun olacak biraz kusuruma bakmayın.benim 1.5 yıllık bir ilişkim vardı.ilişkinin başında bana söylediği ufak tefek yalanlardan sonra güvenim sarsıldığı için iyice şüpheci yaklaştım her şeye.ilişki boyunca bana yanlışını görmedim fakat sürekli kavga ediyorduk paranoya yapıyordum zaman zaman.sinirleniyordum ve sinirlenince malesef dilime engel olamıyorumçok ağır konuştum her kavgada.1 hafta önce son tartışmadan sonra yeter artık bitti istemiyorum dedi.ben önce dikkate almadım fakat çok kararlı olduğunu görünce tutuştum.çok bunalttın beni yeter dedi.ilk başta tepki gösterdim sonra oturdum düşündüm gerçekten de çok bunalttım.sonra gururumu ayaklar altına alarak yalvardım resmen.kimsenin karşısında bu kadar düştüğümü hatırlamıyorum.çocuk nuh diyor peygamber demiyordu.arkadaşlar girdi araya kız kardeşi herkes seferber oldu ama istemiyorum diyor başka bişey demiyor.işin garibi whatsapptan facebooktan resimleri kaldırmamıştı.3 gün falan hiç arayıp sormadım kimseyle konuşmadım ama helak oldum resmen üzüntüden.3 gün sonra facemi dondurdum.kendisini engellediğimi düşünmüş resimleri kaldırmış.dün tekrar konuştuk.başta sakindi o da ben de ama sonra ne olduysa işler çığrından çıktı.çıldırdı yine. ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı.bir de ailemden uzakta okuyorum panik atak hastasıyım tek başıma yaşıyorum düşünün halimi..dün zorla her yerden resimleri kaldırttım madem istemiyorsun resimleri niye tutuyorsun boşuna umutlandırıorsun dedim kaldırmadı.en sonunda tamam dedi kaldırdı.ben gece kötü oldum buna bir sürü mesaj attım bugün konuştuk yine yalvardım salak gibi o da en sonunda vazgeçtim senden benden bişey bekleme artık dedi.seven insan vazgeçmez dedim.sevmiyorum rahatladın mı dedi.bişeyler yaşadık bitti özür dilerim yolun açık olsun dedi.kız kardeşine sürekli beni sormuş ama.bugün her yerden engelledi beni.ve zamanında konuşmasını istemediğim bir kız vardı.engellemişti telefonundan gece öğrendim ki o kıza yazmış.onunla konuşmuş.benim öğrendiğimi duymuş arkadaşına yazmış . onunla konuştuğumu nerden öğrendi lütfen öğren bana haber ver falan demis arkadaşı da bilmiyorum demiş.ısrarla sormaya devam etmiş nolur öğren bak haber bekliyorum diye tutuşmuş resmen.kafam çok karışık lütfen yardım edin bişey söyleyin.1 hafta sonra da ortak arkadaşımızın düğünü var.kız için gidecem mecbur.ne yapmam gerekiyor?seviyorsa neden ayrılır ayrılmaz sevmediğim kızlarla konuşuyor?sevmiyorsa neden konuştuğunu öğrendim diye tutuşuyor?ağlamaktan mahvoldum yardım edin karışık olduysa affedin..kendimde değilim pek.anlamadığınız yerler olursa açıklarım.sizden başka kimsem yok şu an
Ozaman bosver unutulmayacak kimse yoktur yeterki takinti haline getirme senin zorlamanla konusmanla tekrar baslayacak iliskiden emin ol bi hayir gormeyeceksin yine yiine uzuleceksin iyisi mi yoluna devam et ben simdiye bekarken hic bi iliskide bitise eyvallah etmedim geride donmedim iyiki de oyle yapmisim biraz degmeyecek yere emek verdigime dahi pismanim birak yalvarmayi hic ugrasma sakin dogru kisi karsina cikip mutlu oldugunda iyiki kurtulnusum bos yerede ugrasmadim dersin dikkat edersen flortte nisanlilikta sevgiden dolayi ort pas edilen huylar verilen tavizlerle evlenince buyuk problemlere yol aciyor gereksizz boyle dusunçok haklısınız ki çevrem de ben de normalde mantığıma çok güvenirim bir de aşırı gururluyumdur.ama bunda resmen aklımı,mantığımı,benliğimi kaybettim çok kötü oldum.kendimden ödün verdim.dediğiniz gibi yalvarmak en büyük hatam oldu.zaten engelledi beni her yerden ki engellemese de şu saatten sonra hayatta mesaj atmam,aramaya,ulaşmaya çalışmam..evet aciz davrandım ama en azından bir kere daha yapacak kadar aciz değilim.sadece çok üzgünümdirek kestirip attı ve kararı kesin gibi gözüküyor
şöyle söylim o kızla aynı yerde çalışıyorlardı kızı pek gözüm tutmuyordu.doğum gününde kız buna baya öpücüklü samimi mesaj atmış bu da teşekkür ederim demiş.gerek arkadaşları,gerek o kızı tanıyanlar asla böyle bişey olmayacağını söylediler ama ben yine de şüphe ettim.kendisi de kardeşim gibi diyordu ama rahatsız olacaksan engellerim görüşmem umrumda değil dedi.ve sanırım aklına ben soktum kızı.bu kızda kesin bişey var vs diye.kıza napıyosun falan yazmış.direk kızdan öğrendim ben zaten.kız dedi ki yanlış bişey düşünmeni istemem ben de bişeyler yaşasım zamanında anlıyorum seni ama inan bana karşı bişeyi olsa hissederdim dedi.benim zaten 3 yıllık ilişkim var evlenecem falan dedi.ben bugün öğrendim ama bizimki bilmiyor bunları tabi.sonra kız huzursuz olmayayım diye engelledi çocuğu.ekran görüntüsünü de attı banaYalvardigin için şuan baya güçlenmiş durumda ne olursa olsun beni bırakmaz diyor.. Ve hakli olduğunu kabul ettiği için ezmeye çalışıyor. Tabiki de seviyor sadece surundürmeye çalışıyor. Elinizden geleni yapmissiniz daha fazla msj atıp aramayin tıpış tipis yazar size. Hemen o kıza da ne diye yazmış anlamadım tutuştuğunu gore bir şey var demektir ve sizin ondan vazgecmenizdede korkuyor demektir.
evet aslında yalanlarını görmemezlikten geldim değil.neden yalan söylediğini çözmeye çalıştım çok basit konulardı çünkü.sonra düşündüm en normal şeylerde bile çirkeflik kıskançlık yapıyordum sanırım o da normal olan şeyleri bile bana söylemeye çekinir oldu.sonra oturdum konuştum bak bana yalan söylemezsen beni kaybetmezsin ne olursa olsun doğruyu söyle.yalan söyleyince asıl sorun oluyor dedim.o günden sonra bildiğim kadarıyla yalan söylemedi ama şüpheciliğimden dolayı hep aklımı kurcaladıBuyuk tepkiler vermissiniz, kavgalar, agir sozler, yalvarmalar...
Ama en buyuk hataniz bunlar degil ufak tefek yalanlarini yakaladiginiz biriyle bir iliskiye baslamak.
O yuzden de surekli tartismissiniz zaten.
Cunku yalanin kucugu buyugu olmaz.
İliski boyunca bir yanlisini gormedim demissiniz ama o guveninizi daha en basinda sarsarak yapacagini yapmis zaten.
Keske en basinda guveninizi kazanmadan onunla hicbir sey yasayamayacaginizi soyleseydiniz.
Kavga ederken bunlarin sebebinin onun yarattigi guvensizlik oldugunu...
Bunu yapmadiginiz icin iliskiyi yalanlarla baslatan birine iliskinin sonunda yalvarir hale gelmissiniz.
Su an berbat hissediyorsunuz ama siz de farkindasiniz ki yurumez, yurumeyecekti cunku siz ona guvenemeyeceksiniz o da sizinle anlasilabilecegini dusunmuyor.
Bittigini dusununce berbat hissediyor olabilirsiniz ama edindiginiz tecrubeyle dogru durust bir beraberlik yasadiginizda hissedeceginiz huzur her seye bedel.
Tabii bittigini kabullenip yasadiginiz seyden ders alirsaniz...
teşekkür ederim evet haklısınnız.bir önceki sevgilim eski sevgilisiyle aldattı beni.terketti tek mesaj bile atmadım ama psikiyatristlik oldum.psikolojim bozuldu.çok zor zamanlar geçirdim.2.kere terkedilmek gururuma dokunuyor hele ki bu kadar severken..ilkinden çok daha kötü durumdayım hem de..bu kadar kolay vazgeçilir olmayı yediremiyorum belki de kendime..Ozaman bosver unutulmayacak kimse yoktur yeterki takinti haline getirme senin zorlamanla konusmanla tekrar baslayacak iliskiden emin ol bi hayir gormeyeceksin yine yiine uzuleceksin iyisi mi yoluna devam et ben simdiye bekarken hic bi iliskide bitise eyvallah etmedim geride donmedim iyiki de oyle yapmisim biraz degmeyecek yere emek verdigime dahi pismanim birak yalvarmayi hic ugrasma sakin dogru kisi karsina cikip mutlu oldugunda iyiki kurtulnusum bos yerede ugrasmadim dersin dikkat edersen flortte nisanlilikta sevgiden dolayi ort pas edilen huylar verilen tavizlerle evlenince buyuk problemlere yol aciyor gereksizz boyle dusun
Biz kızlarda az değiliz valla her konuştuğu kızla farklı düşünecek sanıyoruz bunlarda hep sevdigimizden kıskandığı mızdan oluyor maalesef..şöyle söylim o kızla aynı yerde çalışıyorlardı kızı pek gözüm tutmuyordu.doğum gününde kız buna baya öpücüklü samimi mesaj atmış bu da teşekkür ederim demiş.gerek arkadaşları,gerek o kızı tanıyanlar asla böyle bişey olmayacağını söylediler ama ben yine de şüphe ettim.kendisi de kardeşim gibi diyordu ama rahatsız olacaksan engellerim görüşmem umrumda değil dedi.ve sanırım aklına ben soktum kızı.bu kızda kesin bişey var vs diye.kıza napıyosun falan yazmış.direk kızdan öğrendim ben zaten.kız dedi ki yanlış bişey düşünmeni istemem ben de bişeyler yaşasım zamanında anlıyorum seni ama inan bana karşı bişeyi olsa hissederdim dedi.benim zaten 3 yıllık ilişkim var evlenecem falan dedi.ben bugün öğrendim ama bizimki bilmiyor bunları tabi.sonra kız huzursuz olmayayım diye engelledi çocuğu.ekran görüntüsünü de attı bana
teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için :) evet bende aşırı kıskançlık şüphecilik vs var.kendi annem bile bazen söylüyor çok bunaltıyorsun insanları diye..üstüne düşmem artık asla.sadece düğün günü napacağımı bilmiyorum.yüz yüze gelecez sonuçta.beni bütün ailesi de tanıyor.nasıl görmemezlikten gelecem bilmiyorumBiz kızlarda az değiliz valla her konuştuğu kızla farklı düşünecek sanıyoruz bunlarda hep sevdigimizden kıskandığı mızdan oluyor maalesef..
Kızda Allahtan problemli değilmiş barisirsiniz canm çok fazla üstüne düşme o sana yazar
Düğüne kadar barisirsiniz merak etme sevgilin yapabilirimi öyle sana bakmadan felan bide düğünde kiskanmiycakmi bu adam :) baktin senle ilgilenmiyor o gün çok güzel giyin zaten ilgilenmezse çık iki göbek at ezilmiş profili verme bak nasıl yazıyo:)teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için :) evet bende aşırı kıskançlık şüphecilik vs var.kendi annem bile bazen söylüyor çok bunaltıyorsun insanları diye..üstüne düşmem artık asla.sadece düğün günü napacağımı bilmiyorum.yüz yüze gelecez sonuçta.beni bütün ailesi de tanıyor.nasıl görmemezlikten gelecem bilmiyorum
kendime çok kızıyorum poposunu bu kadar kaldırdığım için.ama olan oldu bir de onun pişmanlığını düşünüp iyice üzülmek istemiyorum.bu kadar kolay resti çeken adam napar eder bilmiyorum.kesinlikle ezik gibi durmam.gayet cool takılmayı planlıyorum.Düğüne kadar barisirsiniz merak etme sevgilin yapabilirimi öyle sana bakmadan felan bide düğünde kiskanmiycakmi bu adam :) baktin senle ilgilenmiyor o gün çok güzel giyin zaten ilgilenmezse çık iki göbek at ezilmiş profili verme bak nasıl yazıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?