- 30 Mart 2009
- 2.148
- 6.459
- 158
merhabalar öncelikle uzun olacak biraz kusuruma bakmayın.benim 1.5 yıllık bir ilişkim vardı.ilişkinin başında bana söylediği ufak tefek yalanlardan sonra güvenim sarsıldığı için iyice şüpheci yaklaştım her şeye.ilişki boyunca bana yanlışını görmedim fakat sürekli kavga ediyorduk paranoya yapıyordum zaman zaman.sinirleniyordum ve sinirlenince malesef dilime engel olamıyorum
çok ağır konuştum her kavgada.1 hafta önce son tartışmadan sonra yeter artık bitti istemiyorum dedi.ben önce dikkate almadım fakat çok kararlı olduğunu görünce tutuştum.çok bunalttın beni yeter dedi.ilk başta tepki gösterdim sonra oturdum düşündüm gerçekten de çok bunalttım.sonra gururumu ayaklar altına alarak yalvardım resmen.kimsenin karşısında bu kadar düştüğümü hatırlamıyorum.çocuk nuh diyor peygamber demiyordu.arkadaşlar girdi araya kız kardeşi herkes seferber oldu ama istemiyorum diyor başka bişey demiyor.işin garibi whatsapptan facebooktan resimleri kaldırmamıştı.3 gün falan hiç arayıp sormadım kimseyle konuşmadım ama helak oldum resmen üzüntüden.3 gün sonra facemi dondurdum.kendisini engellediğimi düşünmüş resimleri kaldırmış.dün tekrar konuştuk.başta sakindi o da ben de ama sonra ne olduysa işler çığrından çıktı.çıldırdı yine. ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı.bir de ailemden uzakta okuyorum panik atak hastasıyım tek başıma yaşıyorum düşünün halimi..dün zorla her yerden resimleri kaldırttım madem istemiyorsun resimleri niye tutuyorsun boşuna umutlandırıorsun dedim kaldırmadı.en sonunda tamam dedi kaldırdı.ben gece kötü oldum buna bir sürü mesaj attım bugün konuştuk yine yalvardım salak gibi
o da en sonunda vazgeçtim senden benden bişey bekleme artık dedi.seven insan vazgeçmez dedim.sevmiyorum rahatladın mı dedi.bişeyler yaşadık bitti özür dilerim yolun açık olsun dedi.kız kardeşine sürekli beni sormuş ama.bugün her yerden engelledi beni.ve zamanında konuşmasını istemediğim bir kız vardı.engellemişti telefonundan gece öğrendim ki o kıza yazmış.onunla konuşmuş.benim öğrendiğimi duymuş arkadaşına yazmış . onunla konuştuğumu nerden öğrendi lütfen öğren bana haber ver falan demis arkadaşı da bilmiyorum demiş.ısrarla sormaya devam etmiş nolur öğren bak haber bekliyorum diye tutuşmuş resmen.kafam çok karışık lütfen yardım edin bişey söyleyin.1 hafta sonra da ortak arkadaşımızın düğünü var.kız için gidecem mecbur.ne yapmam gerekiyor?seviyorsa neden ayrılır ayrılmaz sevmediğim kızlarla konuşuyor?sevmiyorsa neden konuştuğunu öğrendim diye tutuşuyor?ağlamaktan mahvoldum yardım edin
karışık olduysa affedin..kendimde değilim pek.anlamadığınız yerler olursa açıklarım.sizden başka kimsem yok şu an