Ne dusunecegimi gercekten sasirdim

Sinirlerim zipladi ya Boyle bi ese sakin git annemden ozur dile felan deme.Babana da cok uzuldum ben adam neler cekti kim bilir.Kardesin niye geber diye bagirdi onu anlamadim nasil insanlar ya

Kv denizle esinizle birlikte konuşun annenizle aranizi yapmak istiyor ama hic iyi olmayacak... daha önceki konularini okudum bir annenin böyle yapmasini anlamıyorum.... eğer görüşmek huzurunuzu bozacaksa kv ilr konuşun karışmasın artik geçen ki konunuzdada barıştırmak istiyordu

Anneniz söylediği yalanlara inanarak mi söylüyor yoksa kotulemek için mi bilerek yalan uyduruyor acaba

Baban haklı görüşme huzurun kacar. Kv'den iyi bir insan sanırım onu anne bil. Doğurmak ile analık olmuyor maalesef...

Hemde nasil. Onunla konustuktan sonra kendimden bile emin olamiyorum. Acaba dogru mu ki ben mi hatirlamiyorum diyorum kendi kendime.. Allahtan artik esim yanimda o bana ne oldugunu soyluyor bu dusuncelerde boylelikle uzun surmemis oluyor.

Oyle yapmak en iyisi. Konu anne olunca cok zor oluyor ama baska cagre kalmadi..

gıtme annenle mesafeli ol. annenın aklı ve ruhu karısık sanırım...

Eski konularına baktım şimdide kesinlikle görüşme. annenle barışırsan gene huzurunu kaçırıcak belliki doğurmakla anne olunmadığının en iyi örneği annen malesef.

Sinirlerim zipladi ya Boyle bi ese sakin git annemden ozur dile felan deme.Babana da cok uzuldum ben adam neler cekti kim bilir.Kardesin niye geber diye bagirdi onu anlamadim nasil insanlar ya

Hayir asla. Esime zaten ozur dilemen gerekmiyor dedim. Eger gercekten kizi oldugum icin bu adimi atsaydi boyle birseyi sart kosmazdi. Maksat galiba bak damat kapiya dayandi kizimda bana gelip gidiyor, ben iyiyim hakliyim meselesi..

Annem bana o sekilde davraninca. Ben anneme Allah beni senden ve senin lafindan korusun demem uzerine, annem dahada sinirlendi. Babam evden cikardi ve o da geber diyerek cikti.

KV cumartesi olanlardan sonra bir daha asla aranizi yapmam dedi. Ben anneni az cok biliyorum saniyordum ama bukadar oldugunu bilmiyordum dedi. Kimse anlamiyor zaten annemi. Bir tek kardeslerim var etrafinda kendi ailesini de kendi yalanlariyla dolduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…