Ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım:(

Ben iki tarafa da anlam veremedim, neden hemen başgöz etmek sen ve erkek arkadaşın bir anlaşın iyice işinizi gücünüzü yolunuza koyun. Annen dışarı çıkmana izin vermiyorsa erkek arkadaşın bunu anlayışla karşılamalı diye düşünüyorum. İsteme olacaksa annen neden dışarda görüşecek, evine davet ediyor işde gelsinler tanışın konuşun ailecek. Sen söyle çekinmesin babandan:27:

ben çekinirim diyor doğruda diyor yani.işi gücü olmadan
karşılamıyor maesef senin şin gücün yok tabi çalışınca ne yapıcaksın dediğimde akşamlrı buluşıcaz diyor haftasonu gündüz buluşamazken akşamlrı nasıl çıkmamı bekliyorsunki diyorum .ben anlamam diyor.
acaba kendin mi soğutmaya çalışıyor:26:

bunları bend ebiliyorum ama işte olmuyor sadece büyük sorun buluşamama
sevgilim diyor ekonmik özgürlüğünü aldın eline karışmamalrı lazım sana sonuçta 20 yaşındasın kararlar alabilcek yaştasın diyor bir haftasonun bunada karışmamalılar haftanın 5 günü çalışıyorsun sonuçta diyor.
abimin göremiceği yerlere gidiyoruz ama annen niye hala sorun çıkartıyor anlamıyorumki diyor.
artıkk suuscam üstünede düşmücem bu konunun eğerki sevgilimde annesiyle tanışmam için teklif ederse gitmel miim sizce hem annemle tnıştığında seni daha çok sevecektir diyor.

henüz 22 yaşında,askerden yeni gelmiş bir sevgili..
çok da olgun düşünmesi beklenemez zaten.
o da kendince haklıdır ama dikkat et onun bu tavırları seni zora düşürmesin
sırf görüşememe yüzünden ailene cephe alma
tamam annen biraz fazla geleneksel
işi hemen gelsinler istesinlere çevirmiş
ama bir de şöyle düşün
tamamen karşı olsaydı bu duruma ne olacaktı
şimdi en azından biliyor ve karşı değil
annesiyle tanışmanda sakınca yok bence
daha iyi olur hatta,görmüş bilmiş olursun

karşılamıyor maesef senin şin gücün yok tabi çalışınca ne yapıcaksın dediğimde akşamlrı buluşıcaz diyor haftasonu gündüz buluşamazken akşamlrı nasıl çıkmamı bekliyorsunki diyorum .ben anlamam diyor.

çok incelemee..:20:
şimdi bi boşlukta
askerden yeni gelmiş,işi gücü yok
tüm zamanı boş
ona 3-4 saat yetmeyebilir ama seni de anlayışlı karşılamalı
kendinden neden soğutmaya çalışsın arkadaşım
soğutmaya çalışsa neden annesiyle tanıştırmaya kalksın

ben anlamam ben dinlemem ... daha efelenme yaşında herhalde bir olgunluk, anlayış yok hayırlısı olsun canım:68:

henüz 22 yaşında,askerden yeni gelmiş bir sevgili..
çok da olgun düşünmesi beklenemez zaten.
o da kendince haklıdır ama dikkat et onun bu tavırları seni zora düşürmesin
sırf görüşememe yüzünden ailene cephe alma
tamam annen biraz fazla geleneksel
işi hemen gelsinler istesinlere çevirmiş
ama bir de şöyle düşün
tamamen karşı olsaydı bu duruma ne olacaktı
şimdi en azından biliyor ve karşı değil
annesiyle tanışmanda sakınca yok bence
daha iyi olur hatta,görmüş bilmiş olursun

zor durumda kalan benim malesef
şimdi herkes gidip tanışıyor hatta daha iyi oluyor ailsenin durumuunu görüyorsun davranışlarını feln ama olmaz diyor annem
canım zaten annem karşı biyandan da böle diyor
hatta tanışma durumunda güldü sölediğimde teyzen gitsin bile dedi sonra yarın konuşuruz dedi ve karar tamamen değişti ben sıcak bakıyor diye tajhmin ettim ama yanılmışım

çok incelemee..:20:
şimdi bi boşlukta
askerden yeni gelmiş,işi gücü yok
tüm zamanı boş
ona 3-4 saat yetmeyebilir ama seni de anlayışlı karşılamalı
kendinden neden soğutmaya çalışsın arkadaşım
soğutmaya çalışsa neden annesiyle tanıştırmaya kalksın

boşta olduğundan işe başladığında zaten beni anlıcaktır yeri geliyor gerçekten çok mantıklı konuşuyor ama heryeri geliyor tam tersi biyandan ölede düşünüyorum istemese sğusa annesiyle tanıştrmak istemez

ben anlamam ben dinlemem ... daha efelenme yaşında herhalde bir olgunluk, anlayış yok hayırlısı olsun canım:68:

şimdi o öyle sölüyor 5 dakika sonra tamam annene hak veriyorum ama kendi konumda benide anlamalı sonuçta görüşmek,dolaşmka başka bişey yapmıyoruz diyor.

yaşlar çok küçük ayrıca sadece buluşmak için sözlenmek çok saçma bence. yarın bigün olmadı ayrılalım dediğinizde sevgilinizden ayrılmış olmayacaksınız, sözü atmış olacaksınız.
annenizin bu ısrarı gereksiz bence. sadece etrafa karşı laf olmasın diye işsiz güçsüz biriyle evlilik yoluna girilmez. karşı taraf iyi bile davranmış. sevgiliniz mantıklı biri.

yaşlar çok küçük ayrıca sadece buluşmak için sözlenmek çok saçma bence. yarın bigün olmadı ayrılalım dediğinizde sevgilinizden ayrılmış olmayacaksınız, sözü atmış olacaksınız.
annenizin bu ısrarı gereksiz bence. sadece etrafa karşı laf olmasın diye işsiz güçsüz biriyle evlilik yoluna girilmez. karşı taraf iyi bile davranmış. sevgiliniz mantıklı biri.

daha rahat eder birbirmizi daha ii tanırız dedi bunu dedi bana ee o zaman ne olucak anlaşamdığımızdan söüzü attık dicez ne dicez dedim yeri geli mantıklı yeri geliyor çocukça olabiliyor.

nıye calısmıyor pekı unıversıte falan okumadı mı

ünv.mezunu 2 yıllık makine bölümü askerden geldiği daha27 gün oldu:(daha çok başındayız ve kızıcaksınız bana biliyorum.:(

Canım benim haklı dediğin gibi eğer askerden de yeni gelmişse böyle olması doğal sen şimdilik gitme üstüne fazla, zamana bırakın. Annende beklesin birazıcık bakalım zaman neyi gösterecek, akşam çıkma mevzusuna gelince bu senin ve senin ailene ters ise çıkamıyacağını anlamalı diyorum ve ona göre davranmalı. Buluşmalarınızı ikinizede uyan saatlere ayarlamalısınız olmaz öyle ben anlamam falan ne demek o konuda yanlış davranıyor.

Canım benim haklı dediğin gibi eğer askerden de yeni gelmişse böyle olması doğal sen şimdilik gitme üstüne fazla, zamana bırakın. Annende beklesin birazıcık bakalım zaman neyi gösterecek, akşam çıkma mevzusuna gelince bu senin ve senin ailene ters ise çıkamıyacağını anlamalı diyorum ve ona göre davranmalı. Buluşmalarınızı ikinizede uyan saatlere ayarlamalısınız olmaz öyle ben anlamam falan ne demek o konuda yanlış davranıyor.

27 gün oldu geleli canım sıkmak istemiyorum ama resmen baskı yapıyor bana ya heleki bugün konuştuğumuzda çıkıcan dedi br sinirle söledi pişmanda oldu bundan hiç saat 3 ten beri mesaj atmıyor bana aramıyorda üzerinede gitmek istemiyorum akşam zaten olmaz sırf inadına söylüyor bunu
psikolojim çok bozuldu herşeye ağlar oldum süekli morelim bozuk sinirden baş ağrısı çekiyorum ve şu bikaç haftadır ne yesem dışarı çıkarıyorum ediğim anda çok kçtü oldum yarın pisikiyastriden randevu aldım en azından sinirlerimi yatıştırıcı ilaç verir.
bizim sistemimiz vardı 1-4 tamam demiştik ama annem izin vermeyince yine bozuldu
hep annenin değini yapıyorsun ve yapıyorumda adımlarıda atıyorum hala yaranamıyorum şu annene başka çözüm var mı söyle onu yapalım diyor dedim yok yani bu işin sonu nereye gidick bilmiyorum çok seviyoruz birbrimizi
annen bitir dese bitiriceksin diyor.hep annem hep annem diyorsun bana diyor

kaan'a da sinirlendim şu anda , bu kadar sıkboğaz etmesinin ne manası var ..
evden kaçamazsın ya annen izin vermiyor işte ne yani 1 saat 2 saatin hesabını yapmanın ne manası var!!

zateen onun yüzünden olay buralara gelmiş , sıkboğaz ettiği için annende gelsin istesinler ozaman demiş ,açıkçası ben annenin davranışında bir terslik görmedim , kadın öle görmüş öle bilmiş onu istiyor , buluşmaya gitmemesi de normal , normal ark. gibi dışarı gdip oturmakta olmaz yani..

eğer kaan çok görüşmek istiyorsa bence bir an önce işini gücünü kursun , yapsın ,
gelsin istesin , oh oturduğu yerden ona yok buna yok ..
annenin dediklerini yapman da bence norma , ağlarsa anam ağlar arkadaş...
burda iş kaana düşüyor , anlayışlı olacak kardeşim , böle sıkboğaz edipte seni zor duruma düşürmüyecek ,
eğer çok seviyorsa işini de bir an önce bulur , gerisini de getirir ...
:57:

27 gün oldu geleli canım sıkmak istemiyorum ama resmen baskı yapıyor bana ya heleki bugün konuştuğumuzda çıkıcan dedi br sinirle söledi pişmanda oldu bundan hiç saat 3 ten beri mesaj atmıyor bana aramıyorda üzerinede gitmek istemiyorum akşam zaten olmaz sırf inadına söylüyor bunu
psikolojim çok bozuldu herşeye ağlar oldum süekli morelim bozuk sinirden baş ağrısı çekiyorum ve şu bikaç haftadır ne yesem dışarı çıkarıyorum ediğim anda çok kçtü oldum yarın pisikiyastriden randevu aldım en azından sinirlerimi yatıştırıcı ilaç verir.
bizim sistemimiz vardı 1-4 tamam demiştik ama annem izin vermeyince yine bozuldu
hep annenin değini yapıyorsun ve yapıyorumda adımlarıda atıyorum hala yaranamıyorum şu annene başka çözüm var mı söyle onu yapalım diyor dedim yok yani bu işin sonu nereye gidick bilmiyorum çok seviyoruz birbrimizi
annen bitir dese bitiriceksin diyor.hep annem hep annem diyorsun bana diyor

valla şu cümlesi bana çok saygısızca geldi,ve sende annen için bu şekilde konuşmasına izin veriyosun demekki,
ilerde ki eğer evliliğe giderseniz sana problem yaşatacaktır bu tür tavırlar,
şimdiden ailene karşı ona taviz vermişssin sanki ve bu yaptığın çok yanlış.
hem zaten 20 ve heleki erkek için 22 yaş evliliğe adım atmak için çok erken,üstelik iş yok ne diyeyimki şimdi sana...
zaten belliki biraz asi,baskıcı ve benci tavırları var,anlayış yok,
aslında annenin davranışıda bana yanlış geldi,oda biliyodur değilmi işsiz olduğunu?
ve bunu bile bile nasıl diyebiliyoki gelsinler istesinler diye bunu da anlamış değilim ama diğer taraftan da dışarıda tanışma konusunda tabiki haklı!!!
biraz kendinize fırsat verin,evliliği düşünmek için yaşınız çok küçük,hemen evliliğe odaklanmayın,derim
onun seni rahat bırakması gerek dışarı çıkma konusunda,ne zaman uygunsa o zamn görüşmelisiniz,ayrıca kendinden taviz vermemelisin,seni istiyosa bazı zorluklara katlanmak zorunda
,

Son düzenleme:
sanki mobilya alıyor çocuk , biraz indiremez misiniz dermiş gibi , annene bir sor diyor ..
tuhaf çocuk ...
zaten gelse istese bile , bu ne kadar doğru bir karar olur bilemiyorum .
1,5 yıl .. bir de bölyle pazarlık yapıyor şimdiden , o durumda nasıl olur acaba .

annen çokta haklı....
bi anne kızını tabiki korumalı karumak zorunda....
kaan çok küçük 22 yaşında söz nişan ilerde
çıkılması zor sorunlara neden olabilir...
el adamının annen hakkında sözleride hiç hoş değil....
annen yüzünden biter bu iş biterse vs...
ben karşımda kim olursa olsun annem hakkında
el adamını konuşturmam...
dışarda tanışma isteğide çok çocukça geldi bana
anneninde dediği gibi ciddiyse bi akşam alsın ailesini gelsin
tabi bu yaştaki bi insanla heleki işi yoksa
ne derece sağlıklı bi birliktelik olabilir ki...

daha rahat eder birbirmizi daha ii tanırız dedi bunu dedi bana ee o zaman ne olucak anlaşamdığımızdan söüzü attık dicez ne dicez dedim yeri geli mantıklı yeri geliyor çocukça olabiliyor.

ünv.mezunu 2 yıllık makine bölümü askerden geldiği daha27 gün oldu:(daha çok başındayız ve kızıcaksınız bana biliyorum.:(

bence soz konusunda acele etmeyın derım annenızde haklı ama sartlarda onemlı bence ıs bulsun kendıne guvenı gelsın oyle dusunun derım

Annenız kendı çapınd ahaklı kadını düşüncerini değiştiremessınız..

siz askerdeyken nasıl onu bekledınız yuz yuze görüşmedınız sabrettıysenız
oda sızı sevıyorsa dışarda görüşelim dıye ısrarcı olmamalı sızı zor duruma sokmamalı

aılenızın ısteklerıne anlayışlı olmalı..

Annenı bu yaştan sonra değiştirmen zor..Bır erkek ıcınde aılenle kotu olmana gerek..

Sevgılın senı gercektne sevıyorsa sabredecek para bırıktırecek

senınle daha cok yuz yuze gorusmek ıstıyorsa daha cok calışacak para bırıktırecek..

kaan'nın sevgisinden eminmisin bana senin kadar seni sevmiyor gibi geldi
benim kuzenim vardı 7 yıl çıktı sevgilsiyle belki 10 kere ya görüştüler ya görüşmediler
3 sene öncede evlendiler şuan ikiside okadar mutluki baktığımda gıpta ediyorum onlara
kaanda seni seviyorsa bekler

kaan'nın sevgisinden eminmisin bana senin kadar seni sevmiyor gibi geldi
benim kuzenim vardı 7 yıl çıktı sevgilsiyle belki 10 kere ya görüştüler ya görüşmediler
3 sene öncede evlendiler şuan ikiside okadar mutluki baktığımda gıpta ediyorum onlara
kaanda seni seviyorsa bekler

bende size katılıyorum yani kaanın sevgisini sorgulamak istemem tabiki banada düşmez ancak beklemeyi ve sabretmeyi bilmeli..
ayrıca bence kaana hatırlat, o kadar rahatça eleştirdiği kişi senin annen..
ayrıca sana yaptığı bu baskıların, annenin kulağınada gidebileceğini bilmeli, ki yarın öbürgün seni yine o anneden ve babadan isteyecek, gönüllerini hoş tutsun bence :61:
kesinlikle gerçekten seni istiyosa, hem sabretmeyi öğrenmeli hemde ailene ve ailenin düşüncelerine saygı duymayı öğrenmeli..
umarım halledersiniz..

Back
X