• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım:(

erkek arkadaşımda bundan çekiniyor zaten.
bend ebundan korkuyorum iyi yapalım derken iş daha kötüye gitmesinden korkuyorum sevgilimde şu an herşey kötüye gidiyor annen ciddi olsun dedi adımı attım ama yine yaranamadım annene diyor

ohoooooo tatlım ya bu Kaan da bimiyor mu kız evi naz evi!
Kaan bey istedi diye annen koşa koşa onunla tanışmaya mı gidecek?ne münasebet..
ben ailene hak veriyorum vallahi kusura bakma..
iki saat ise iznin iki saattir..bunu bile bulamayanlar var..anneler izin vermiyor diye ayrılsın mı millet yani..

Keske annen biraz daha yapici olsa veya orta bir yol bulmaya yanassa insana inanilmaz koyuyo o destek vermese kim verecek :(( Yoksa ben gibi annene karsi kin güdersin benimkide bir nevi senin sorununa benziyorDU tabi biz ayrildik daha dogrusu sevgilim ayrildi annemin onu istemedigini dusunup sirf bu yuzden ayrildi BENI DUSUNMEDI ne hala gelecegimi dusunmedi ama seninki farkli insallah hersey guzel olur senin adina ...

her yorumu okuyamadım ama anladığım kadarıyla kaan bey hem aceleci hem de ailenizin hatırını yapmaya yanaşmıyor. benim ablam da eniştemle nişanlandığında eniştem işsizdi üstelik babam ona iş buldu malum kriz dönemi çocuk napsın dedi elinden tuttu şimdi eniştem bir kucuk bir şirketin ortagı ve gayet de mutlular. kaanı biraz cesaretlendirseniz?

Yahu bu ne acele !

19ü20 yaşında evlilik düşünmeler falan.

Her gün bir sürü konu okuyorum burda, çevremde bir sürü insan duyuyorum aynı şekilde.

Atlı mı koşturuyor arkanızdan

Yapmayın etmeyin yaa.

20 yaşında kurulan evlilikte bilinç ne gezer.

Yazık etmeyin geleceğinize de.

Eskidenmiş küçük yaşta evlenmek der anneannem hep.

Ama görüyorum ki bu akım tekrardan başlamış

ben bu işin yaşı oldugunu düşünmüyorum olgunlukla alakalı ama mustakbel damat henüz tam anlamıyla bu sorumluluğu alabilecek gibi durmuyor :(

kızlar dünkü gelişmler şöyle oldu bu arada konumu okuyup yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

sevgilim annesiyle pazar günü konuştu dediydim sevgilim facedeyken annesi girmiş odaya komşusu ve komşu kızıyla sonra işte resimleri göstersene gelin adayımın demiş göstermiş hatta masaüstüne atmasını sölemiş sevgilimde atmış dedim niye istedi böyle birşey ee akrabalar gelince göstericek seni dedi işte getir tanışalım neyin nesini ,çok merak ettim demiş sen seviyosan sorun yok demiş annesi .gerçi bütün akrabaları ,komşuları biliyor beni ve soruyorlarmış 1,5 sene oldu ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun diye .dedim bugünkü konuşmaların kırdı ve üzdü beni hiç anlamıyorsun beni üzdüğünün hiç farkında değilsin dedim ya canım özür dilerim sinirleniyorum napim bir daha olmaz kırmıcam seni dedi bu hafta sonu bişeyle ryapalım dedi hatta haftanın 2 günüde olabilir dedi ben de bu sefer haftanın 1 günü çıkamazken 2 gün nasıl çıkmamı bekliyorsun canım dedim oda merak etme o günlere gelicek rahat rahat çıkıcaksın evden dedi hadi bakalım dedim

kızlar bugün psikiyasrtie gidiyorum sevgilimde geliyor benle hastaneye

kaan'a da sinirlendim şu anda , bu kadar sıkboğaz etmesinin ne manası var ..
evden kaçamazsın ya annen izin vermiyor işte ne yani 1 saat 2 saatin hesabını yapmanın ne manası var!!

zateen onun yüzünden olay buralara gelmiş , sıkboğaz ettiği için annende gelsin istesinler ozaman demiş ,açıkçası ben annenin davranışında bir terslik görmedim , kadın öle görmüş öle bilmiş onu istiyor , buluşmaya gitmemesi de normal , normal ark. gibi dışarı gdip oturmakta olmaz yani..

eğer kaan çok görüşmek istiyorsa bence bir an önce işini gücünü kursun , yapsın ,
gelsin istesin , oh oturduğu yerden ona yok buna yok ..
annenin dediklerini yapman da bence norma , ağlarsa anam ağlar arkadaş...
burda iş kaana düşüyor , anlayışlı olacak kardeşim , böle sıkboğaz edipte seni zor duruma düşürmüyecek ,
eğer çok seviyorsa işini de bir an önce bulur , gerisini de getirir ...
:57:

ohoooooo tatlım ya bu Kaan da bimiyor mu kız evi naz evi!
Kaan bey istedi diye annen koşa koşa onunla tanışmaya mı gidecek?ne münasebet..
ben ailene hak veriyorum vallahi kusura bakma..
iki saat ise iznin iki saattir..bunu bile bulamayanlar var..anneler izin vermiyor diye ayrılsın mı millet yani..

kesinlikle katılıyorum..annen çok haklı...kız evi naz evi..ne diye tanışmak için dışarı çıksın ,kafelere gitsin ki kadın..kızını evlendirmeye çok hevesliymişçesine onun ayağına gitsin ki...annen de bence hemen söz nişan olamayacağının farkındadır,ama erkek arkadaşını gerçekten ciddiyse,seni seviyorsa hırslandırmak,iş araması için çabalaması içindir söyledikleri..yok annnesi face de görmüş de bilmem kim komşu ,akrabaya göstermiş te..miş miş te miş..hikaye bunlar...önemli olan icraat..kaan ciddiyse alır annesini sizin eve tanışmaya öyle gider..kadını kafelere çağırmaya kalkmaz..eğer kaan ciddiyse iş arama çabalarını,planlarını vs annene anlatır,ikna eder...annenin hafta sonları fazla izin vermemesini ve kaan ın da bu yüzden biter demesini doğru bulmuyorum..eşimle çok uzak şehirlerde yaşıyorduk..onca yolu çekip 2 haftada 1 geliyordu..düşün her hafta değil sadece hafta sonu 2 haftada 1..az görüşüyoruz diye ayrıldık mı....7 ay sonra evlendik..3 yıllık evliyim çok şükür..

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum..annen çok haklı...kız evi naz evi..ne diye tanışmak için dışarı çıksın ,kafelere gitsin ki kadın..kızını evlendirmeye çok hevesliymişçesine onun ayağına gitsin ki...annen de bence hemen söz nişan olamayacağının farkındadır,ama erkek arkadaşını gerçekten ciddiyse,seni seviyorsa hırslandırmak,iş araması için çabalaması içindir söyledikleri..yok annnesi face de görmüş de bilmem kim komşu ,akrabaya göstermiş te..miş miş te miş..hikaye bunlar...önemli olan icraat..kaan ciddiyse alır annesini sizin eve tanışmaya öyle gider..kadını kafelere çağırmaya kalkmaz..eğer kaan ciddiyse iş arama çabalarını,planlarını vs annene anlatır,ikna eder...annenin hafta sonları fazla izin vermemesini ve kaan ın da bu yüzden biter demesini doğru bulmuyorum..eşimle çok uzak şehirlerde yaşıyorduk..onca yolu çekip 2 haftada 1 geliyordu..düşün her hafta değil sadece hafta sonu 2 haftada 1..az görüşüyoruz diye ayrıldık mı....7 ay sonra evlendik..3 yıllık evliyim çok şükür..

ben zaten dışarı olayını sölediğimde ya siz bize gelirsiniz,ya bizde size dediydi siz bize durumunu anneme söleesem kıyametini koparır yani size göre ben onun annesiyle tanışmaya gitmeli miyim?
ne güzel allah ağız tadınızı,mutluluğunuzu bozmasın,kem gözlerden korusun

ben zaten dışarı olayını sölediğimde ya siz bize gelirsiniz,ya bizde size dediydi siz bize durumunu anneme söleesem kıyametini koparır yani size göre ben onun annesiyle tanışmaya gitmeli miyim?
ne güzel allah ağız tadınızı,mutluluğunuzu bozmasın,kem gözlerden korusun

soruna cevabım hayır...
temmennilerin için teşekkür ederim canım..kaan iş bulduğunda darısı başına...

ben bu işin yaşı oldugunu düşünmüyorum olgunlukla alakalı ama mustakbel damat henüz tam anlamıyla bu sorumluluğu alabilecek gibi durmuyor :(

Her ne kadar olgunlukla ilgili olsa da 20 yaşında bir kızın 22 yaşında bir erkekle evlenmesini doğru bulmuyorum ben.

Ne 20 yaşındaki kız ne de 22 yaşındaki erkek evlilik için gereken olgunluğa erişememiştir.

Erişmeleri binde bir görülür bence.

Gerek yok bu kadar erken evlenmeye !

sözlenmek için bile erken yani sen evlenmek isiyorsunda anlamadığım şu;çok sevince,askerden gelince hemen evlenmek mi gerekiyor:44::45:iş yok bişey yok durun yav ne yapıyorsunuz,rahat batıyor galiba.sözlenince evlenince rahat mı olacaksınız sanki?
iş ciddiye binsin demek de saçmalık.yani iş ciddiyse,gerçekten seviyorsanız yüzük takmaya gerek yok bu kadar erken.iş ciddiyse her zaman ciddidir.

Back
X