Ne düşüneceğini bilememek...

neyin hasabını yapıyorsun anlamadım... seni sevmelerini takı ile ölçüyorsun? haksızlık ise : sana mı kaynın ev aldı? hangi kayın sana 25000 tl lik takı takar ? siz nasıl bir zenginlik altın içinde yasşıyorsunuz heyy allahım aklımda deli soırular..
kim kime ev almış ikimin altını kim almış da size azını vermiş..
ben anlamadım...

6 binlik takı takıyorlar daha ne?

Ve kaynınız onlara ev almışsa, ev için ayırdıkları parayı minnet olarak ona altınla ödemiş olabilirler.

Bir ev kaç para haberiniz var dimi??

anlatamadım mı anlamadım :) Kaynım nişanlımın ailesine ev almış bundan dolayı ona 25000 tl lik takı taktı kaynanamlar. ama bana 6000 tl lik takıyorlar. bu fark normal mi onu sorguluyorum sadece. yoksa para göz değilim herşeyi yapıyoruz zaten kendimiz.

Normal sayılır
Ev yani baya büyük bi rakam
Onlarda takıya yansıtmayıp ayrı bi yardım yapsa ev alan oğluna teşekkür mahiyetinde, bu aradaki 19 bini ruhunuz duymazdı
Takıya yansıyınca kıyasa girmişsiniz
Bence girmeyin

normal tabi .. adam onlara ev almış onlarda altta kalmak istememiş ellerinde avuçlarındakini vermiş..

Aslında borçla harçla yapıp taktılar o takıları da

olabilir dediğim gibi altta kalmak istememişlerdir.. vefa borcu gibi düşünün.. kendileri ev alsaydı daha büyük borca gireceklerdi..
böyle kıyaslamalar yapmanız daha evlenmeden önyargılarınız oluşmasına sebep olur bu da yaklaşımlarınızı etkiler daha sonra sorun yaşarsınız..

kaynın nişanlının kardeşi abisi olmuyor mu? oluyor. oğlumuz bize ev aldı diye elbette ona fazla takı takabilirler mahcup olmamak için oplabilir. ev için biriktirdikleri parayı oglullarına vermişlerdir.
senin ki de ailesine araba alsın sende 25bin lik takıyı hak edersin mi diyelim...
bence yanlış düşünüyorsun... 6000 tl lik takıyı al öp başına koy..
kayın erkeğin abisi kardeşi değil mi yaw ? yanlış değilim demi??

Şimdiden böyle şeylerin muhasebesini yapmak bana çok tuhaf geliyor.evlilik mi ticaret mi belli değil. Yok Kayniyla eltisiyle yarışa girmeler yok kv kp ile düğün olmadan terslesmeler..
Takımların değerini bile biliyorsunuz tuhafff yada bende var tuhaflık bilemiyorum.

bence adam evi kendine almıştır yatırım amaçlı ailesine de kira vericeğinize geçin oturun demiştir.genede yıllarca kira vereceğimize bizde oğlumuza yardım edelim demişlerdir.yapacak birşey yok hiç düşünmeyin derim.

Valla canım hiççç kıyaslama yapma bence.6 bin Tl lik takıda iyidir.
Benim eltime Tüm eşyalar +8 bilezik+set yapmışlar.
Bana eşim 3 bilezik alabildi ve sadece koltuk takımı gerisini benim ailem aldı.(mutfak+yatak odası)
Eşimin abiside ayrıca Ev almadı yani.
Sonuçta Allah sağlık ,huzur ve güzel geçimler versin.Biyerde hepsi boş dünya malından öte değil.

Konu sahibi demişsin ki benim nisanlimin da parası olsa o da alirdi evi.
İyi niyetle olsaydı ohooo.
Yani bu hayalin iyi niyetin üzerine 25bin de size mi taksinlar.
Adamlar ellerinde avuclarinda ne varsa vermisler işte ne yapsınlar. O yaştan sonra bir evleri olmuş tabi verecekler yani.

6000de iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…