- 13 Nisan 2016
- 33
- 1
- 86
- 35
- Konu Sahibi filozoffelsefeci
-
neyin hasabını yapıyorsun anlamadım... seni sevmelerini takı ile ölçüyorsun? haksızlık ise : sana mı kaynın ev aldı? hangi kayın sana 25000 tl lik takı takar ? siz nasıl bir zenginlik altın içinde yasşıyorsunuzheyy allahım aklımda deli soırular..
kim kime ev almış ikimin altını kim almış da size azını vermiş..
ben anlamadım...
anlatamadım mı anlamadım :) Kaynım nişanlımın ailesine ev almış bundan dolayı ona 25000 tl lik takı taktı kaynanamlar. ama bana 6000 tl lik takıyorlar. bu fark normal mi onu sorguluyorum sadece. yoksa para göz değilim herşeyi yapıyoruz zaten kendimiz.
normal tabi .. adam onlara ev almış onlarda altta kalmak istememiş ellerinde avuçlarındakini vermiş..
Aslında borçla harçla yapıp taktılar o takıları da
kaynın nişanlının kardeşi abisi olmuyor mu? oluyor. oğlumuz bize ev aldı diye elbette ona fazla takı takabilirler mahcup olmamak için oplabilir. ev için biriktirdikleri parayı oglullarına vermişlerdir.anlatamadım mı anlamadım :) Kaynım nişanlımın ailesine ev almış bundan dolayı ona 25000 tl lik takı taktı kaynanamlar. ama bana 6000 tl lik takıyorlar. bu fark normal mi onu sorguluyorum sadece. yoksa para göz değilim herşeyi yapıyoruz zaten kendimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?