Ne düşüneceğini sapittim

Mevzu sıkışıklık değil ki,mevzu eşimin para konusunda bana açık olmayışı.
Benimde kocam uzman çavuş ellerine baya para geçiyordur bende nereye ne gidiyor bilmem doğru dürüst malasef böyleler geçenlerde annesi oğlum olmasa nasıl geçinirdik falan dedi herhalde onlada da veriyor geri büyük sessizlik oldu beni unuttular bir an falan amaan

Siz şundan mi şüpheleniyorsunuz aslında parası asgarî ücretten fazla ama bizim öyle bilmenizi istiyor geri kalan parasını annesi ile paylaşıyor hala.

Madem bunlar başından beri var, kafanızdaki matematiği oturtmadan niye çocuk yapıldı? Hayır bir de asgari ücret alan biri nasıl dara girmeden yaşayacak merak ettim?

Konu sahibi asgari ücret alıyor dememiş, işe başladığı günden bu yana bana asgari ücret alıyorum diyor demiş. Bazı iş yerleri her yıl, asgari ücret artışında az miktar da olsa maaşa zam yapar, yıllarca çalışan biri, özellikle de vasıflı elemansa, asgari ücretin az ya da çok üstünde alır. Ben çalıştığım her iş yerinde bu şekilde devam etmiştim. E devlet şifresini de eşinin bordrosunu görmek için istediğini düşünüyorum. Bana göre banka promosyon iptali de konu sahibinin endişelerini haklı çıkarıyor.

Mantikli , banka personel sayısına göre promosyon veriyor , işyeri 100 personel için anlaşıp sonra 20 kişiyi işten çıkardım derse akbank da 80 personel için promosyon ödemem der , son derece mantikli bir gerekce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…