- 23 Ağustos 2020
- 4.489
- 8.433
- 108
- 34
- Konu Sahibi Haloha2022
-
Mevzu sıkışıklık değil ki,mevzu eşimin para konusunda bana açık olmayışı.Asgari ücretle bu devirde yaşamak dahi zor kaldı gezme kıyafet . Bebeğiniz küçük evden bir iş bulabilirsiniz çok sıkışıksaniz .
Asgari ucrete fazlasi olmaz zaten. Gida foyatlarinizdan haberiniz var mi sizinArkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
Evlenmeden önce annesi ile yaşıyordu ve annesi tüm parasını alıp harçlık veriyordu koca adama. Acaba bunun bı travması mi bilemiyorum. Ev kirası verdiğimiz yok borcumuz yok ama hep bı darliktayiz,bana öyle diyor en azından. Evlendiğimden beri ne üst baş aldığımız var ne gezme tozma. Sadece evin ve çocuğun barınma ihtiyaclari
Bu konuyu nasıl cozebirim biri bana yol göstersin
Bizde de başka sebeplerden dolayı promosyonlar iptal edildi, eşiniz doğru söylüyordur çok takılmayın.1mesela şöyle birşey söyleyeyim; çalıştığı yer Akbank ile anlaşma yapmış ve çalışanlara promosyon verilecekmis. Birkaç gün sonra eşim geldi ve işyerinde işten cikarilmalar olduğu için promosyon iptal edildi dedi bana,ne derece doğru diye dusunmuyo değilim.
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
Evlenmeden önce annesi ile yaşıyordu ve annesi tüm parasını alıp harçlık veriyordu koca adama. Acaba bunun bı travması mi bilemiyorum. Ev kirası verdiğimiz yok borcumuz yok ama hep bı darliktayiz,bana öyle diyor en azından. Evlendiğimden beri ne üst baş aldığımız var ne gezme tozma. Sadece evin ve çocuğun barınma ihtiyaclari
Ben eşimin banka hesap şifresini bilmem. Çoğu kadının da bildiğini sanmam. Eşim de benimkini bilmez.bhicbir kadın kocasının banka hesap şifresini bilmiyo değildir bence.
Evdeki ihtiyaç listesini arttırın sürekli, başka da çözümü yok, ya boşanın ya da bu çekişme ile yaşayınArkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
Ha bu arada asgari ücretler öyle aman aman çok da değil eğer ek geliriniz yok ise..Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
Böyle alaycı konuşulacak bir mevzu yok bence ortada e devlet i de örnek olarak söyledim atıyorum bhicbir kadın kocasının banka hesap şifresini bilmiyo değildir bence. E-devlet örneğini de yakın zamanda kardesi büyük bir kaza geçirdi ve o dönem biz hiçbir şeyini bilmediğimiz için deli gibi kosturduk,o an düşündüğüm şey eşimin başına bişey gelse ben neyini biliyorum oldu,bunu yaşamayan bilmez,Allah tankimseye böyle bişey yasatmasin.
Ben eşimin banka şifresini de e devlet şifresini de bilmiyorum.Böyle alaycı konuşulacak bir mevzu yok bence ortada e devlet i de örnek olarak söyledim atıyorum bhicbir kadın kocasının banka hesap şifresini bilmiyo değildir bence. E-devlet örneğini de yakın zamanda kardesi büyük bir kaza geçirdi ve o dönem biz hiçbir şeyini bilmediğimiz için deli gibi kosturduk,o an düşündüğüm şey eşimin başına bişey gelse ben neyini biliyorum oldu,bunu yaşamayan bilmez,Allah tankimseye böyle bişey yasatmasin.
Asgari ücretten fazla kazananlar para yetiremiyor .Bu ekonomik zorlukta asgari ucretli haydi haydi yetiremez.Cokta eşinizi arastiracak bir durum yok benceArkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor.
Asgari ücretle ev gecindirip kalan parayla(yeterse demek daha doğru) ne yapıyor olabilir sizce?Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
Boyle birşey mumkun degil. Promosyon isyerinden bagimsizdir.1mesela şöyle birşey söyleyeyim; çalıştığı yer Akbank ile anlaşma yapmış ve çalışanlara promosyon verilecekmis. Birkaç gün sonra eşim geldi ve işyerinde işten cikarilmalar olduğu için promosyon iptal edildi dedi bana,ne derece doğru diye dusunmuyo değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?