Ne düşüneyim?

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.487
571
323
Selamlar :)

Size bir şey danışmak istiyorum.

Ben Mayıs ayında sosyal medya hesabımı açtığımda liseden bir arkadaşım 2-3 kez hikayelerime bakmıştı ve o aralar takipleşmiyorduk.
Aynı lisedeyiz biliyoruz ama lisede konuşmuşluğumuz da yok.
Mayıs ayında beni ekledi, hızlıca da mesaj attı. ''İyi'' kahve muhabbeti döndü, o sıralar başka şehirdeydi ve ben dönünce kahve içelim dedi.
Sonra o geldi, ben müsait değildim. Ben gittim o geldi, anlayacağınız denk gelmedi.

Ağustos ayı gibi yalnızca bir günlüğüne aynı şehirde olacaktık, kahve içelim döndüğünde dedi. Normal konusmaya devam ettik. Kahve ile ilgili o yazmadı, ben de yazmadım. En son akşam ''bir arkadaşım bana kahve ısmarlayacaktı'' dedim. Sen yazmadın ben de yazmadım dedi. Kaldı.

5 aydır normal şekilde konusuyoruz. Çok sık yazmasa da her gün mutlaka 5-6 kez yazıyor. İki kez muhabbet kesildi. birinde 1 günün ardından o yazdı. diğerinde de 3 günün ardından o yazdı.

Tüm hikayelerimi beğeniyor sosyal medya üzerinden. Ama neden konuşuyoruz, anlamıyorum.

Dün akşam kuzenimin gazıyla şöyle yazdım:

Ben: Ben bilmem bana kahve sözün var, İstanbul’a gelmen gerekiyor :P
O: İstanbul'a gelince tutucam sözümü 😊

Bu arada çift vatandaş, evden çalışıyor ama işi gereği yurtdışında olması gerekiyor ara ara ve Türkiye'de de başka şehirlerde yaşıyoruz şu an, ailesi benimle aynı şehirde, okuduğumuz şehre dönme ihtimali varmış ama.

Şimdi biz arkadaş mıyız? Evrilecek mi? Çok kişiyle ve benimle de mi konuşuyor? Yorumlarınızı bekliyorum :)

Ya lütfen yanlış anlama ama kahve sözü verdi diye neredeyse yalvarmadığınız kalmış sözünü tutsun diye 🥲bunları düşünmesi gereken o.
Biraz kendinizi geri çekin.
Ne düşünüyor ne hissediyor bilemeyiz ama ben böyle arafta bırakılmak istemezdim galiba.
Ona sadık olmayın yani diğer seçenekleri değerlendirin tamamen arkadaş gözüyle bakabiliyorsanız bakın.

Ya lütfen yanlış anlama ama kahve sözü verdi diye neredeyse yalvarmadığınız kalmış sözünü tutsun diye 🥲bunları düşünmesi gereken o.
Biraz kendinizi geri çekin.
Ne düşünüyor ne hissediyor bilemeyiz ama ben böyle arafta bırakılmak istemezdim galiba.
Ona sadık olmayın yani diğer seçenekleri değerlendirin tamamen arkadaş gözüyle bakabiliyorsanız bakın.
Yok yok akşam kuzenimin baskısıyla yazdım da.
Yurtdısına da çağırdı, şehirdışına da kaç kez, uzatmayayım diye yazmadım onları. Hatta Doğu turu mevzusu oldu beraber de gezebiliriz gibi konular döndürdü. Ama asla bana gel , ben de kal şeklinde konuşmadı. Ben de atlamadığım için olabilir bilmiyorum güvendiğimden demiyorum da.
Denk gelirse bir kahve için duruma bakarsınız 🌸
Teşekkür ederim yanıtınız için :)
Yani şunu biliyorum arkadaşınız o kahveyi sizinle içmek isteseydi, yüz kere müsait ortam ayarlardı ya. Biraz kendinizi geri çekin çok sık yazmayın bence.
Ya aynı şehirde değiliz hatta 5 ayın içinde, 2-3 ay yurtdışındaydı.
O geldi kahve içelim dedi ben tatile gittim. gelmek isteyen gelir mi tabii ama çok da müsait olmadı

size karşı bi duygusu vs olsaydı kahveyi diretirdi bana kalırsa yada çat diye gelirdi çok umursadığını sanmıyorum ciddiye alma he de geç
Ben de aşkından ölmedim de,
Uzun zamandır yalnızım. Bir de bazen maç izlemeye falan gidiyorum diye çat fotoğrafını atıyor, inandırma amaçlı mı atıyor bilmiyorum
Hikaye falan atan bir tip değil yani
5 ayda 2 hikaye atmıstır. 2ülke bir sürü şehir gezdi

Ben de aşkından ölmedim de,
Uzun zamandır yalnızım. Bir de bazen maç izlemeye falan gidiyorum diye çat fotoğrafını atıyor, inandırma amaçlı mı atıyor bilmiyorum
Hikaye falan atan bir tip değil yani
5 ayda 2 hikaye atmıstır. 2ülke bir sürü şehir gezdi
2 ülke geziyor ama bir kahve için bir türlü imkan olmuyor yalnız olmanızın ne alakası var onu anlamadım aşkından ölüp bitmiyorsunuz sonuçta size önem verdiğini göstermesi maça giderken attığı resimlerle baglantısı nedir onu daanlamadım bişeyler yaşamak isteyen yapmak isteyen adam çabalar, çaba göremedim ki ben hep lafta kalıyor

2 ülke geziyor ama bir kahve için bir türlü imkan olmuyor yalnız olmanızın ne alakası var onu anlamadım aşkından ölüp bitmiyorsunuz sonuçta size önem verdiğini göstermesi maça giderken attığı resimlerle baglantısı nedir onu daanlamadım bişeyler yaşamak isteyen yapmak isteyen adam çabalar, çaba göremedim ki ben hep lafta kalıy
nurbanu7 nurbanu7

Ya siz haklısınız ben de anlamadım zaten biz ne konuşuyoruz
akşam kuzenime anlatırken fark ettim, 5 aydır ne konuşuyoruz cidden diye
Sorayım, akıl alayım dedim

Bana fotoğraf atmasını temeli, ortadan kaybolduğunda bak maç izliyorum, baska yerde değilim mantığı mı acaba dedim, güvem sağlamak.

Bence de bir şey yaptığı yok. Ne düşüneyim bilemedim de, sizlere danıştım zaten :)

2 ülke geziyor ama bir kahve için bir türlü imkan olmuyor yalnız olmanızın ne alakası var onu anlamadım aşkından ölüp bitmiyorsunuz sonuçta size önem verdiğini göstermesi maça giderken attığı resimlerle baglantısı nedir onu daanlamadım bişeyler yaşamak isteyen yapmak isteyen adam çabalar, çaba göremedim ki ben hep lafta kalıy
nurbanu7 nurbanu7

Ya siz haklısınız ben de anlamadım zaten biz ne konuşuyoruz
akşam kuzenime anlatırken fark ettim, 5 aydır ne konuşuyoruz cidden diye
Sorayım, akıl alayım dedim

Bana fotoğraf atmasını temeli, ortadan kaybolduğunda bak maç izliyorum, baska yerde değilim mantığı mı acaba dedim, güvem sağlamak.

Bence de bir şey yaptığı yok. Ne düşüneyim bilemedim de, sizlere danıştım zaten :)
ben söyleyeyım öylesine zaman geçsin diye goy goy yapıyor benım aklıma bu geldı dırek

Selamlar :)

Size bir şey danışmak istiyorum.

Ben Mayıs ayında sosyal medya hesabımı açtığımda liseden bir arkadaşım 2-3 kez hikayelerime bakmıştı ve o aralar takipleşmiyorduk.
Aynı lisedeyiz biliyoruz ama lisede konuşmuşluğumuz da yok.
Mayıs ayında beni ekledi, hızlıca da mesaj attı. ''İyi'' kahve muhabbeti döndü, o sıralar başka şehirdeydi ve ben dönünce kahve içelim dedi.
Sonra o geldi, ben müsait değildim. Ben gittim o geldi, anlayacağınız denk gelmedi.

Ağustos ayı gibi yalnızca bir günlüğüne aynı şehirde olacaktık, kahve içelim döndüğünde dedi. Normal konusmaya devam ettik. Kahve ile ilgili o yazmadı, ben de yazmadım. En son akşam ''bir arkadaşım bana kahve ısmarlayacaktı'' dedim. Sen yazmadın ben de yazmadım dedi. Kaldı.

5 aydır normal şekilde konusuyoruz. Çok sık yazmasa da her gün mutlaka 5-6 kez yazıyor. İki kez muhabbet kesildi. birinde 1 günün ardından o yazdı. diğerinde de 3 günün ardından o yazdı.

Tüm hikayelerimi beğeniyor sosyal medya üzerinden. Ama neden konuşuyoruz, anlamıyorum.

Dün akşam kuzenimin gazıyla şöyle yazdım:

Ben: Ben bilmem bana kahve sözün var, İstanbul’a gelmen gerekiyor :P
O: İstanbul'a gelince tutucam sözümü 😊

Bu arada çift vatandaş, evden çalışıyor ama işi gereği yurtdışında olması gerekiyor ara ara ve Türkiye'de de başka şehirlerde yaşıyoruz şu an, ailesi benimle aynı şehirde, okuduğumuz şehre dönme ihtimali varmış ama.

Şimdi biz arkadaş mıyız? Evrilecek mi? Çok kişiyle ve benimle de mi konuşuyor? Yorumlarınızı bekliyorum :)
Konuyu okuyunca üniversite öğrencisi sanmıştım sizi. 31 yaşında yetişkin bir kadınmışsınız. 😑

Adam sizinle görüşmek istese: şimdiye kadar 100 kez gelirdi, görüşürdünüz. Artık kimsenin gazına gelmeyin; aramayın, yazmayın.

Konuyu okuyunca üniversite öğrencisi sanmıştım sizi. 31 yaşında yetişkin bir kadınmışsınız. 😑

Adam sizinle görüşmek istese: şimdiye kadar 100 kez gelirdi, görüşürdünüz. Artık kimsenin gazına gelmeyin; aramayın, yazmayın.
Yalnız ben yazmıyorum
2 kere konu kesildi ikisinde de o yazdı.
5 aydır da o ıkı olay dışında her gün yazıyor.
sımdı mesaj atmıs mesela günaydın diye, açmadım

Yalnız ben yazmıyorum
İşte olay kimin ilk yazdığı değil hemen cevap verip kaldığı yerden devam ettirmeniz.
Bir tane erkek kankam vardı bir kızdan bahsederken şey demişti 3-4 gün yazmıyorum geç cevap veriyorum anında normal cevap veriyor çok şaşırıyorum nasıl yani diye .
ve bunu o kadar ciddiye almayarak, gülerek anlatmıştı ki kafama dank etti. Bu yüzden kızı değersizleştirmiş mesela

Yok yok akşam kuzenimin baskısıyla yazdım da.
Yurtdısına da çağırdı, şehirdışına da kaç kez, uzatmayayım diye yazmadım onları. Hatta Doğu turu mevzusu oldu beraber de gezebiliriz gibi konular döndürdü. Ama asla bana gel , ben de kal şeklinde konuşmadı. Ben de atlamadığım için olabilir bilmiyorum güvendiğimden demiyorum da.

Teşekkür ederim yanıtınız için :)

Ya aynı şehirde değiliz hatta 5 ayın içinde, 2-3 ay yurtdışındaydı.
O geldi kahve içelim dedi ben tatile gittim. gelmek isteyen gelir mi tabii ama çok da müsait olmadı
Istese bir şekilde müsait olurdu. Adam daha kıçını kaldırıp kahve içmeye yüz yüze gelmeye teşrif etmiyor ne doğu turundan bahsediyor. Kusura bakma da seni yedekte tutuyor bence. Ya da yolu düşerse zaman geçireceği birisi. Bununla bi yere gitme. 5 ayda hiç bulusmadiniz değil mi?

Yalnız ben yazmıyorum
Açmayın, cevap vermeyin. Siz yazmadıkça 1-2 kez daha yoklama çekmek için yazar. Hayatında biri varsa susar. Yoksa hırs yapıp, aramaya başlayabilir. Ancak bu adamla bir şey olmaz.

Istese bir şekilde müsait olurdu. Adam daha kıçını kaldırıp kahve içmeye yüz yüze gelmeye teşrif etmiyor ne doğu turundan bahsediyor. Kusura bakma da seni yedekte tutuyor bence. Ya da yolu düşerse zaman geçireceği birisi. Bununla bi yere gitme. 5 ayda hiç bulusmadiniz değil mi?
Hayır buluşmadık. Dediğim gibi hep farklı konumlardaydık

Back
X