- Konu Sahibi misscheery
-
Ben kendimi ona bağlı hissediyorum, ama bu bağlılık benim onsuz yaşamayacak olmamla ilgili değil sadece onun bensiz ne yapacağını nasıl devam edeceğini düşünüyorum. Ne yapar, çok üzülür mü, hayatını düzene sokabilir mi böyle sorular var aklımda. Ben kendimi biliyorum aslında ayrılırsam pişman olacağım ama gelecek göremiyorum. bundan 3-4 yıl sonraya evlendiğimiz zamana baktığımda bu ilişkide mutlu olabileceğimi düşünmüyorum.
başka birinden etkilenmişseniz zaten onu yeterince sevmiyorsunuzdur
ya da buna çok naz aşık usandırır demeliyiz usandırmış sizi
merak etme hiç bişey olmuyo bi kaç gün yada arada kafası esincce seni suçlayıcı mesaj atar sonra kesilir. (hatta başkasıyla birlikteyim diye mesaj bile atıyolar )
bu durumun sorgulamaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
ama madem etkileniyorsunuz ayrılın madem.
sonuçta hala bir sevgiliniz var.
Keşke suçlasa da üzülmese kırılmasa. Verilen emeklere kıyamıyorum. Sinirlerim oldukça bozuldu. Böyle size anlatınca da kıyamadığımı fark ediyorum. Nasıl bir iştir nasıl yaman çelişkidir bu anlamadım
Kızlar merhaba,
Bu aralar kendimi tanıyamadığım bir durum var. Uzun süreli bir ilişkim var yaşadığım bir süredir ayrı yerlerdeyiz. Ben onu çok sevdiğimi onsuz yapamayacağımı düşünürdüm hep, ayrıldığımız sorun olduğu zamanlarda suçsuz da olsam özür dilerdim. Belki de ben onu tepeme çıkardım ve beni gerçekten çok yıprattı. Yalan söylediği zamanlar oldu hep affettim. Şu an dönüp baktığımda fazla kusuru sildiğimi affettiğimi görüyorum.
Biz halen beraberiz ama sanırım ben başka birinden etkilendim. Yani belki de uzaklıktan oluyor yada ilişkiyi çok fazla sorgulamamdan ama çok kötüyüm. Sizin ilişkilerinizde böyle dönemleriniz oldu mu?
İnsan değer verdiği kişiden de aynısını bekliyor.
Affetmek hatasını bildiğin gibi kabul etmek güzel birşey.
Ama bu sürekli tek taraflı da olmaz ki.
Etkilendiğin kişile ile sevgilini kıyaslıyorsun sanırım.
Herkesin artıları eksileri vardır.
Çok yıprandığını düşünüyorsan
Uzatma derim.
seni anlayabiliyorum bütün yük sana binmiş ve yorulmussun :) ilişkide sana değer verecek yükünü hafifleticek birilerini arayış içine girmişssin ister istemez ve karsınada bi insan çıktığı için etkilenmende çok normal.. Ama çok iyi düşün o etkilendiğin insan baakalım nasıl birisi ?
Kızlar merhaba,
Bu aralar kendimi tanıyamadığım bir durum var. Uzun süreli bir ilişkim var yaşadığım bir süredir ayrı yerlerdeyiz. Ben onu çok sevdiğimi onsuz yapamayacağımı düşünürdüm hep, ayrıldığımız sorun olduğu zamanlarda suçsuz da olsam özür dilerdim. Belki de ben onu tepeme çıkardım ve beni gerçekten çok yıprattı. Yalan söylediği zamanlar oldu hep affettim. Şu an dönüp baktığımda fazla kusuru sildiğimi affettiğimi görüyorum.
Biz halen beraberiz ama sanırım ben başka birinden etkilendim. Yani belki de uzaklıktan oluyor yada ilişkiyi çok fazla sorgulamamdan ama çok kötüyüm. Sizin ilişkilerinizde böyle dönemleriniz oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?