- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.117
- 83
- 32
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Bayanım ve kafama takılan bir sorun için konu açtım.Ne alakası var erkekle?sadece çok detay vermek istemedimİyy erkek gelmiş.
Kusura bakmayın, ben sizi erkek sandım öyle yazdım. İlk yorumda da mahmut abi yazılmış diye öyle dişündümBayanım ve kafama takılan bir sorun için konu açtım.Ne alakası var erkekle?sadece çok detay vermek istemedim
Numarasını silsem o zaman farketmez heraldeKısaca konuşmak.istemiyor kardesim eyvallah de geç
Yok hayır gerçekten dışarıdan bir bakış açısına ihtiyacım vardi çünkü bu sorunu zaman zaman yaşıyorum.Kusura bakmayın, ben sizi erkek sandım öyle yazdım. İlk yorumda da mahmut abi yazılmış diye öyle dişündüm
Bence silin veya silmeyin siz bilirsiniz ama önemsemeyin ve bir daha yazmayın.Numarasını silsem o zaman farketmez heralde
Yazma şekli sürekli bayanlar diye karşılık bulamadığı kişilerden bahsediyor. Bu saatte bir kadın başka bir kadın mesajına dönmedi diye bu kadar dert eder mi bilemedim. Üyelik de yeni,ilk konu bu. Ben şüphelendim sadece. Hala da emin değilimNerden üyenin erkek olduğu kanısına vardınız yahu ?
Vala bende tam emin olamadım şu an.Yazma şekli sürekli bayanlar diye karşılık bulamadığı kişilerden bahsediyor. Bu saatte bir kadın başka bir kadın mesajına dönmedi diye bu kadar dert eder mi bilemedim. Üyelik de yeni,ilk konu bu. Ben şüphelendim sadece. Hala da emin değilim
Vala bende tam emin olamadım şu an.
Normal bildiğimiz arkadaşlık anlamında dimi konu sahibi?
Bundan sonra yine sorunum olursa yazarım diye üye oldum sadece olay bundan ibaret.Devamli misafir olarak bakmak yeterli gelmiyorNerden üyenin erkek olduğu kanısına vardınız yahu ?
Evet neden bu kadar garipsendi ben anlamadım.Yani bir insan neden cevap vermez ki?Bana biri yazsa ben ayıp olmasın her zamn cevap veriyorum.Bu yüzden sormak istedimVala bende tam emin olamadım şu an.
Normal bildiğimiz arkadaşlık anlamında dimi konu sahibi?
O kadınla nerde tanışmıştınız?Biraz detay verseniz.Bundan sonra yine sorunum olursa yazarım diye üye oldum sadece olay bundan ibaret.Devamli misafir olarak bakmak yeterli gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?