- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.598
- 248
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Komşu falanda mı yok? İş arkadaşı ya da?Evet yalnızım.Baska bir memleketden gelin geldiğim için fazla cevrem yok.Bir iki arkadaşım var görüştüğüm onlara da bunaltmamak adına fazla yazmıyorum
Yurt dışındayım.Komsularim yabancı ve meslegimin burda denkliği olmadığı içi çalışmıyorum.Dili de malesef çok ilerletemedimKomşu falanda mı yok? İş arkadaşı ya da?
Bazen insan o kadar dalgın yoğun oluyor ki bunu bende yapıyorum mesela görüyorum mesaji ama o an başka önemli bir iş ile mesgulsem unutuyorum cok sonra aklıma geliyor bu cok sevdiğim biri de olabiliyor. Karşı taraf sizin gibi bu incelikte yaklaşsa yorar. Sürekli böyle ise tabi arkadaşlık etmek istemiyor olabilir ama her iki durumda da kafanıza takmayın bu durumu bence takip edecek kadar dert etmişsiniz bosverin gerçek arkadaşlık bu şekilde kurmak zorTeşekkürler yorumlarınız için.Konuya çok bayan yazdığım için düzenledim.Emin olabilirsiniz ki erkek değilim.Cok detay vermemek adına üstten yazdım.Herkese iyi geceler diliyorum.
Hangi ülke?Yurt dışındayım.Komsularim yabancı ve meslegimin burda denkliği olmadığı içi çalışmıyorum.Dili de malesef çok ilerletemedim
Öncelikle herkese iyi geceler
Sorunum şu; Bundan biraz zaman önce bir kadinla bir ortamda tanıştık.Iste numaralarınızı aldık.Tekrardan görüşürüz diye.Sonra o kadin bana yazmadı hiç bende ona sadece bir kere yazıp bir yere davet ettm gelmedi tatlıca geri çevirdi.Gecenlerde halini hatırını sordum whatsaptan ve bir başarısı için güzel temennilerde bulundum.Mesajımı gördüğü halde cevap vermedi.Yogun olduğunu düşünmüyorum.Cunku gün içerisinde whatsaptaydi.Simdi ben ne düşüneceğim şaşırdım.Halbuki ilk etapta sıcak bir izlenim almıştık birbimizden.Hani bu ne demek arkadaşlar soruyorum? Yani önemsemiyorum seni işte o yüzden cevap vermeye gerek de görmüyorum mu demek.Oyle yapışık bir tipte değilim.Sadece konuya pat diye girerim yani aylardır konuşmasak bile ne yapiyosun faln diye veya bir paylaşım yapmışsa ona uygun cevap veririm aylardır konuşmasam bile.Bu arkadaştan once yine böyle bir durum yaşadım.Cok görüşmediğim bir kıza birsey attım hani yararına olur gibisinden haberin olsun diye oda cevap vermedi.Bu ne şimdi? Ne düşünüyorlarda benim hakkımda böyle cevap vermiyorlar?İşin garip yani numaramı da silmiyorlar.Konusmak istemeyen silmez mi numarayı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Evet öyle olabilir teşekkürler yorumunuz içinOlabilir diye sizi yedekte tutuyor. Sizde daha iyisini bulursa onunla devam edecek ama bulmazsa üzülmeyin size de sıra gelir
IsvicreHangi ülke?
Oranın yerel dilini öğrenmek zor gelebilir belki ama İngilizce alt yapınız varsa İngilizce'nizi geliştirin derim. Yine birazda olsa işinize yarar diye düşünüyorum. Böyle kurslara falan gidip,gelmelere devam edin belki kafanıza göre biri çıkar. Yalnızlık zor üzüldüm şu an ya.Isvicre
Aslnda cocuk gruplarına gidiyorum cocugum için,ama burda doğup büyüyenler kendi çevresi olduğu için arkadas edinme gereksinimi duymuyorlar benim gözlemlediğim bu.Bende sakin ve daha az konuşan bir insan olduğum için yürümüyor heralde işte bu anlattığım kadına da yazdım belki görüşürüz diye ama cevap bile vermedi.Iste böyle oluyor sonraOranın yerel dilini öğrenmek zor gelebilir belki ama İngilizce alt yapınız varsa İngilizce'nizi geliştirin derim. Yine birazda olsa işinize yarar diye düşünüyorum. Böyle kurslara falan gidip,gelmelere devam edin belki kafanıza göre biri çıkar. Yalnızlık zor üzüldüm şu an ya.
Daha fazla sosyalleşmeye çalışın mutlaka arkadaş olabileceğiniz biri çıkar yaAslnda cocuk gruplarına gidiyorum cocugum için,ama burda doğup büyüyenler kendi çevresi olduğu için arkadas edinme gereksinimi duymuyorlar benim gözlemlediğim bu.Bende sakin ve daha az konuşan bir insan olduğum için yürümüyor heralde işte bu anlattığım kadına da yazdım belki görüşürüz diye ama cevap bile vermedi.Iste böyle oluyor sonra
Ben de bayan yerine bağyannnn diye okudum tam zihniyetine uygunO kadar çok bayan yazmışsınız ki, sizin bayanları kafamda Kadın olarak düzeltmekten konuya odaklanamadım
Öncelikle herkese iyi geceler
Sorunum şu; Bundan biraz zaman önce bir kadinla bir ortamda tanıştık.Iste numaralarınızı aldık.Tekrardan görüşürüz diye.Sonra o kadin bana yazmadı hiç bende ona sadece bir kere yazıp bir yere davet ettm gelmedi tatlıca geri çevirdi.Gecenlerde halini hatırını sordum whatsaptan ve bir başarısı için güzel temennilerde bulundum.Mesajımı gördüğü halde cevap vermedi.Yogun olduğunu düşünmüyorum.Cunku gün içerisinde whatsaptaydi.Simdi ben ne düşüneceğim şaşırdım.Halbuki ilk etapta sıcak bir izlenim almıştık birbimizden.Hani bu ne demek arkadaşlar soruyorum? Yani önemsemiyorum seni işte o yüzden cevap vermeye gerek de görmüyorum mu demek.Oyle yapışık bir tipte değilim.Sadece konuya pat diye girerim yani aylardır konuşmasak bile ne yapiyosun faln diye veya bir paylaşım yapmışsa ona uygun cevap veririm aylardır konuşmasam bile.Bu arkadaştan once yine böyle bir durum yaşadım.Cok görüşmediğim bir kıza birsey attım hani yararına olur gibisinden haberin olsun diye oda cevap vermedi.Bu ne şimdi? Ne düşünüyorlarda benim hakkımda böyle cevap vermiyorlar?İşin garip yani numaramı da silmiyorlar.Konusmak istemeyen silmez mi numarayı?
Her insan girişken olamıyor maalesef. Ben de senin gibiyim insanlarla tanışmaktan iletişim kurmaktan çekinmem. Hatrı sayılır bir arkadaş çevrem de vardır. Ama bazen arka arkaya fire veren kişiler denk gelebiliyor. TakılmaÖncelikle herkese iyi geceler
Kadın erkek diye ayırmadan yazıyorum. Herkes aynı şekilde davranıyorsa, muhakkak çok istekli görünüyorsunuzdur. Yeni tanışma durumlarında bu ruh hali çok itici gelir. Ne kadar umurunuzda değil gibi davranırsanız, o kadar üzerinize düşerler. 2 çarpı 2 4 eder.kafama dert etmemin sebebi aynı olayı farklı kişilerde yaşamamdan dolayı,hani sorguluyorum acaba ben mi çok ince düşünüyorum diye
O istemiyor.Kafa yapısı itibariyle belki arkadas oluruz diye düşünmüştüm.Bu sebepten bir yazayım belki görüşürüz diye dedim
neden bu kadar taktınızki cvp vermiyosa konuşmak istemiyordur,insan bazen gününde olmuyor bazen kimseyle görüşmek istemiyor yani belki bir sorunu vardır tabi cvp vermemekle ayıp etmiş numarasını silin bence üstüne bide engelleyin,sen kimsin kızım kendini ne sanıyon fln imajı cizinÖncelikle herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?