- 18 Ekim 2014
- 7.847
- 36.188
- 748
- Konu Sahibi wassermeloneblume
-
Yahu şu cümleden bile belli erkek olduğunuz kimi yiyorsunuz.Hani bu ne demek bayanlara soruyorum?
Anladığım kadarıyla kadınla bir samimiyetiniz yok. Bir yerde tanışıp sonra numaralaşmışsınız. Bunu dert etmeniz,kadının çevrimiçi oluşuna bakmanız falan garip geldi ne yalan söyliyim.Evet neden bu kadar garipsendi ben anlamadım.Yani bir insan neden cevap vermez ki?Bana biri yazsa ben ayıp olmasın her zamn cevap veriyorum.Bu yüzden sormak istedim
Bu da ben erkeğim demekOyle yapışık bir tipte değilim
kafama dert etmemin sebebi aynı olayı farklı kişilerde yaşamamdan dolayı,hani sorguluyorum acaba ben mi çok ince düşünüyorum diyeAnladığım kadarıyla kadınla bir samimiyetiniz yok. Bir yerde tanışıp sonra numaralaşmışsınız. Bunu dert etmeniz,kadının çevrimiçi oluşuna bakmanız falan garip geldi ne yalan söyliyim.
Erkek olduğumu düşünüyorsanız şikayet edebilirsiniz ne diyeyim.Ilk konu diye erkek olduğu düşünülmesi bana da çok yanlış geliyor.Ben bu siteyi uzun senelerdir takip ediyorum.Bir uyeligim vardı çok eskiydi şifresini hatırlamadığım için giremedim yeniden açtım.Yahu şu cümleden bile belli erkek olduğunuz kimi yiyorsunuz.
Nerde tanışmıştınız? Nasıl oldu tanışma. Detay verin yardımcı olalım.kafama dert etmemin sebebi aynı olayı farklı kişilerde yaşamamdan dolayı,hani sorguluyorum acaba ben mi çok ince düşünüyorum diye
Bir yemek grubunda.Bana yakın semtte oturuyordu görüşürüz faln diye konuşmuştuk.Hic cevap vermemesi beni incitti sadece.Cunku ben genelde herkese cevap veriyorum bazen hazetmesem bile cevapsız bırakmamak icinO kadınla nerde tanışmıştınız?Biraz detay verseniz.
Önemsememiş sizi. Niye takıntı yaptınız?Bir arkadaşlık yok bir paylaşım yok aranızda. Herkes sizin gibi illede yazam cevap yazam demek zorunda değil ki.Bir yemek grubunda.Bana yakın semtte oturuyordu görüşürüz faln diye konuşmuştuk.Hic cevap vermemesi beni incitti sadece.Cunku ben genelde herkese cevap veriyorum bazen hazetmesem bile cevapsız bırakmamak icin
Ettim zaten. İlk konu diye değil üslubunuzdan dolayı öyle gibi geldi. Bakalım öyleyse de çıkar ortaya.Erkek olduğumu düşünüyorsanız şikayet edebilirsiniz ne diyeyim.Ilk konu diye erkek olduğu düşünülmesi bana da çok yanlış geliyor.Ben bu siteyi uzun senelerdir takip ediyorum.Bir uyeligim vardı çok eskiydi şifresini hatırlamadığım için giremedim yeniden açtım.
Kafa yapısı itibariyle belki arkadas oluruz diye düşünmüştüm.Bu sebepten bir yazayım belki görüşürüz diye dedimÖnemsememiş sizi. Niye takıntı yaptınız?Bir arkadaşlık yok bir paylaşım yok aranızda. Herkes sizin gibi illede yazam cevap yazam demek zorunda değil ki.
İşte tam olarak bundan dolayı erkek olduğunuzu düşündük. Hiç bir kadın bir ortamda tanıştığı başka bir kadın mesajına geri dönmedi diye kafasına takmaz çünkü. Neden takayım ki flörtüm mü? Sevgilim mi? Konuyu ilk okuduğumda sanki hoşlandığı birinden karşılık alamamış bir insan canlandı gözümde ne yalan söyliyim. Birde bayanlara soruyorum demeniz. Zaten burası hep kadınların olduğu bir site kime sorabilirsiniz ki?kafama dert etmemin sebebi aynı olayı farklı kişilerde yaşamamdan dolayı,hani sorguluyorum acaba ben mi çok ince düşünüyorum diye
Yemekli kalabalık bir ortamda ne konuştunuz ne kadar konusabildiniz ki kafa yapinizin uyuştuğuna karar verdiniz bu da bana ilginç kaldi.Kafa yapısı itibariyle belki arkadas oluruz diye düşünmüştüm.Bu sebepten bir yazayım belki görüşürüz diye dedim
Haklısınız aslında takılacak kadar büyük bisey değil ama ortamda sıcak bir hava vardı.Muhabbet etmiştik bende arkadaş oluruz belki diye yokladim ve hiç cevap vermemesi garibime gitti . Hiç kafasına uymadiysam numaramı silebilirdiİşte tam olarak bundan dolayı erkek olduğunuzu düşündük. Hiç bir kadın bir ortamda tanıştığı başka bir kadın mesajına geri dönmedi diye kafasına takmaz çünkü. Neden takayım ki flörtüm mü? Sevgilim mi? Konuyu ilk okuduğumda sanki hoşlandığı birinden karşılık alamamış bir insan canlandı gözümde ne yalan söyliyim. Birde bayanlara soruyorum demeniz. Zaten burası hep kadınların olduğu bir site kime sorabilirsiniz ki?
Biraz yalnız biri misiniz? Öyle hissettim yoksa kafaya takmazdınız bence.Haklısınız aslında takılacak kadar büyük bisey değil ama ortamda sıcak bir hava vardı.Muhabbet etmiştik bende arkadaş oluruz belki diye yokladim ve hiç cevap vermemesi garibime gitti . Hiç kafasına uymadiysam numaramı silebilirdi
Bende kadin diye okudum hepO kadar çok Bayan yazmışsınız ki, sizin bayanları kafamda Kadın olarak düzeltmekten konuya odaklanamadım
Evet yalnızım.Baska bir memleketden gelin geldiğim için fazla cevrem yok.Bir iki arkadaşım var görüştüğüm onlara da bunaltmamak adına fazla yazmıyorumBiraz yalnız biri misiniz? Öyle hissettim yoksa kafaya takmazdınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?