Ne dusunmeliyim?disardan bir bakis acisina ihtiyacim var.

Evet neden bu kadar garipsendi ben anlamadım.Yani bir insan neden cevap vermez ki?Bana biri yazsa ben ayıp olmasın her zamn cevap veriyorum.Bu yüzden sormak istedim
Anladığım kadarıyla kadınla bir samimiyetiniz yok. Bir yerde tanışıp sonra numaralaşmışsınız. Bunu dert etmeniz,kadının çevrimiçi oluşuna bakmanız falan garip geldi ne yalan söyliyim.

Anladığım kadarıyla kadınla bir samimiyetiniz yok. Bir yerde tanışıp sonra numaralaşmışsınız. Bunu dert etmeniz,kadının çevrimiçi oluşuna bakmanız falan garip geldi ne yalan söyliyim.
kafama dert etmemin sebebi aynı olayı farklı kişilerde yaşamamdan dolayı,hani sorguluyorum acaba ben mi çok ince düşünüyorum diye

Yahu şu cümleden bile belli erkek olduğunuz kimi yiyorsunuz.
Erkek olduğumu düşünüyorsanız şikayet edebilirsiniz ne diyeyim.Ilk konu diye erkek olduğu düşünülmesi bana da çok yanlış geliyor.Ben bu siteyi uzun senelerdir takip ediyorum.Bir uyeligim vardı çok eskiydi şifresini hatırlamadığım için giremedim yeniden açtım.

O kadınla nerde tanışmıştınız?Biraz detay verseniz.
Bir yemek grubunda.Bana yakın semtte oturuyordu görüşürüz faln diye konuşmuştuk.Hic cevap vermemesi beni incitti sadece.Cunku ben genelde herkese cevap veriyorum bazen hazetmesem bile cevapsız bırakmamak icin

Bir yemek grubunda.Bana yakın semtte oturuyordu görüşürüz faln diye konuşmuştuk.Hic cevap vermemesi beni incitti sadece.Cunku ben genelde herkese cevap veriyorum bazen hazetmesem bile cevapsız bırakmamak icin
Önemsememiş sizi. Niye takıntı yaptınız?Bir arkadaşlık yok bir paylaşım yok aranızda. Herkes sizin gibi illede yazam cevap yazam demek zorunda değil ki.

Ettim zaten. İlk konu diye değil üslubunuzdan dolayı öyle gibi geldi. Bakalım öyleyse de çıkar ortaya.
Konuya yorumum ise sizden hoşlanmamışlar demekki uzak durun siz de.

Önemsememiş sizi. Niye takıntı yaptınız?Bir arkadaşlık yok bir paylaşım yok aranızda. Herkes sizin gibi illede yazam cevap yazam demek zorunda değil ki.
Kafa yapısı itibariyle belki arkadas oluruz diye düşünmüştüm.Bu sebepten bir yazayım belki görüşürüz diye dedim

kafama dert etmemin sebebi aynı olayı farklı kişilerde yaşamamdan dolayı,hani sorguluyorum acaba ben mi çok ince düşünüyorum diye
İşte tam olarak bundan dolayı erkek olduğunuzu düşündük. Hiç bir kadın bir ortamda tanıştığı başka bir kadın mesajına geri dönmedi diye kafasına takmaz çünkü. Neden takayım ki flörtüm mü? Sevgilim mi? Konuyu ilk okuduğumda sanki hoşlandığı birinden karşılık alamamış bir insan canlandı gözümde ne yalan söyliyim. Birde bayanlara soruyorum demeniz. Zaten burası hep kadınların olduğu bir site kime sorabilirsiniz ki?

Kafa yapısı itibariyle belki arkadas oluruz diye düşünmüştüm.Bu sebepten bir yazayım belki görüşürüz diye dedim
Yemekli kalabalık bir ortamda ne konuştunuz ne kadar konusabildiniz ki kafa yapinizin uyuştuğuna karar verdiniz bu da bana ilginç kaldi.
Ama o su nu bu su nu bırakın.gorusmek istemiyor sebebi ne olursa olsun kafanıza taktığınız a değmez. Belki yoğun bir dönemden geçiyordur ayiracak vakti yoktur

Haklısınız aslında takılacak kadar büyük bisey değil ama ortamda sıcak bir hava vardı.Muhabbet etmiştik bende arkadaş oluruz belki diye yokladim ve hiç cevap vermemesi garibime gitti . Hiç kafasına uymadiysam numaramı silebilirdi

Biraz yalnız biri misiniz? Öyle hissettim yoksa kafaya takmazdınız bence.

Açıkçası bayan demenizden erkek olduğunuzu düşündüm. Kadınsaniz da kendinize Kadın deyin cok itici oluyor bayan bayan. Konuyla ilgili başka bir yorumum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…