Ne düşünmeliyim, unutamıyorum ?

güzelim kendi istemiş zaten y.dışına gitmeyi birde niye teyze kızı evet deseydi buralarda ne işim var demiş

offff arkadaşım ne diyeyim ama seni çok iyi anlıyorum herhangi biriyle aldatılmaktan daha zor bi durum inanın bende birbuçuk yıllık evliyim benden önce eşimin sevdiği biri varmış çıkarken eşim kendisi anlattı bütün bunları ama benim peşimden o kadar çok koştu ki gerçekten beni sevdiğine inandım bundan 8,9 ay önce yabancı bi msn gördüm biz çıkarken eşim bana bi msn açmıştı şifresini de oradan tahmin ettim yani eğer o kızın msn siyse şifre eşim açmışsa şifre aynı olabilir diye düşündüm ve haklı çıktım evet onun msnsiydi eşim kızın fotoğrafına bakmak için girmişti. dünya başıma yıkıldı yeni evlendiğimiz zamanlarda yolda yürürken eşimin elinden tutmak isterdim o istemezdi ilgisiz davranırdı ben msn yi görünce demekki o yüzdenmiş dedim onu unutamadığı içinmiş şimdi beynimi kemiriyor benimde çoğu kez rüyalarıma girdi inanın çok kötü bir duygu şimdi hüzünlü bir şarkı dinlese içinde geçen seslere takılır kulağım yine onu düşünüyor diye kendimi yiyorum aldatsa farklı bir heyecan dersin belki ama bu çok ağır ve zor bi duygu arkadaşlar seninle yatar konuşurken biliyosunki içinde başka biri var:çok üzgünüm:

Yapmayın lütfen, kıyamam size... Ama bütün bir ömür böyle geçmez... Bunun bir çözümü olması lazım....

Evet cok hatali niye ariyor ablasini ve boyle konusuyor, zaten ben basli basina bunu hazmedemiyorum, bir erkek ne diye karisini sikayet eder ailesine... hadi ben konusuyorum ailemle, kardesimle dertlesiyorum.. sen niye ariyosun? Ara tamam bisey demem hadi, niye oyle ahh ahh diyorsun... BANAYAKALANDI bide.. iste Allahin temiz kuluyum ki, duydum.

Duydugumda beridir de bu haldeyim.. Ruyalarimdan cikmiyor hakli olarak. kim olsa bu sekilde olurdu.. Bilemem bana niye boyle anlayisli, iyi.. Ona sorarsan BENI COK SEVIYOR.. baskada bisey demiyor..

seni cok iyi anliyorum..
E bende boyle dusunuyorum.. Ona kalsa beni seviyor ...
Ama inanki aklimdan hep geciyor, ya onu dusunuyorsa diye ???
Durust degil bana durust..
Desin acik acik evet icimde ukde kaldi desin .. Bu da cok aci ama desin ...
inkar etmesi gucume gidiyor, cunku biz kadinlar hissederiz ?????????????

Ve o bayan da evli, yeni evlendi 2 yil once 1 kizi var ...

Eevet onla konusmasi lazim ki inanayim diyorum.. Kim ne dusunurse dusunsun.. Bana ispat edicek bunu.. Benim kafam agriyor ya..

PAT DIYE RUYAMA giriyorlar.. BIKTIM ARTIK !!!!!!!!!!!!

Bir yanim hep suphe icinde..
O suphe icime girince de inanin BUZ gibi oluyorum kocama karsi..
Zaten buz gibi duruyorum..
Cunku dusundukce GURURUMA dokunuyor..

Keske duymasa miydim, yoksa duymam iyi mi oldu kestiremiyorum ????????????

Birkeresinde yine kavga ettik o kiz yuzunden, dedim ki sen kesin girip ona bakiyosundur facebookda ???
" sen deli misin, niye bakiyorum, ben sana nasil inandiricam, dedii, cildirdii sanki, eline ne gecerse aldi firlatti yuzume..
Kolundaki lifleri yirtti sinirden, 2 ay kol agrisi cekti..

Anasina,babasina kardeslerine kizarim yeri gelir, bu kadar sert tepki vermez, konu o kizdan acilinca deliye donuyor, sen bana inanmiyorsun diye..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar inanın çok aklıma takıldı bu durum? Ne yapmak lazım yada kime danışmak lazım bilmiyorum. Ama kesin olan bişey varsa eşlerinizin ailelerinden size hayır yok, güvenmeyin onlara. Şimdi buradaki konulara şikayetlere bakınca benim eşimden ayrılma sebebim çok basit gözüküyor, ama değil işte, temelinde yatan sebep bu, güvensizlik, kalp kırgınlığı, gurur kırgınlığı, onun için size çok fazla yorumda bulunmak istemiyorum, benim yorumumla yanlış fikirlere kpılmanızı istemiyorum. Baştan beri o üzden daha yumşak, yapıcı davranmay çalıştım.

Edanaz;;

Haklisin ben zaten onun ailesine guvenmem..
Esime de guvenim bitti bu olaydan sonra.. Bakma iste bir sekilde ilerliyor evlilik..
Ama gururum kirik benim...
Bilemiyorum ne yapilir bu durumda..

ispat etmesi lazim derken;

O kizi eklesin mesela facebook da? Niye eklemiyor eklemek istemiyor.. Hayrola bir karin agrisi mi var o zaman.. O kizin kardeslerini ekliyosun, herkesi ekliyosun, o kizi niye eklemiyosun? o zaman..
Ekle bende inanayim bisey olmadigina.. Onu gorsen de, gormesen de seni etkilemez o zaman eger gercekten icinde bisey kalmamissa.. Birbirinden kacan ve yuz yuze gelmek istemeyenlerden hep suphe ederim, demekki guvenemiyorlar kendine, oyle degil mi ?

Bilmem yanlis mi dusunuyorum, uyarin beni ?

VE O KIZ BIZ EVLENDIGIMIZ DE , BIZIM DUGUNE DE GELMEDI !

insanın aklında hep bu soru bilsem mi daha iyiydi bilmesem mi hem bilmek istiyorum hemde duymaktan korkuyorum arkadaş beni anlar kahredici birşey benimle hayatı paylaşırken neden o neden ve bu konuyu ilk defa size açıyorum o kadar onur kırıcı birşey ki en yakınına bile anlatamıyosun

arkadaşım bence yanılıyosun onu eklememesi onu unutup unutmamasıyla alakalı birşey olacağını sanmıyorum geçmişte kırgınlık yaşanmış eklememesi çok doğal bu benim fikrim tabi

neden eklemesini istiyosun ki. anlamadim? yok simdi anladim canim bence o sana ispat etmek icin onu eklemiyo eger eklerse senin dusuncelerinde hakli olduguna inanacagin icin eklemiyo.

Son düzenleme:
Eklesin o zaman derken;

Madem arasinda bisey yok, madem siradan bir teyze kizi, o zaman ekle? niye eklemiyosun diyorum..
Esim diyorki aaaa o benim teyze kizi, kardesim gibi goruyorum, madem oyle ekle o zaman ????

Turkiyeden video cekip yollamislardi, yegeninin sunneti.. bir gorseniz ozellikle o kizi cekmis kiz kardesi, inat gibi !!!! sinir olmustum inanin...

Ama üstünden zaman geçmiş, kırgınlığın yaşanmış bitmiş olması gerekmiyor mu? Eşine güve vermesi için birşeyler yapması gerekmiyor mu? Neden böyle bu erkekler? Ne evetleri net ne hayırları. Lafı söyleyip çekiliyorlar, biz düşünüp doğruyu bulacağız. Yanlış sonuca ulaşırsak da ben öyle demedim ki deyip üste çıkacaklar....

Eklesin o zaman derken;

Madem arasinda bisey yok, madem siradan bir teyze kizi, o zaman ekle? niye eklemiyosun diyorum..
Esim diyorki aaaa o benim teyze kizi, kardesim gibi goruyorum, madem oyle ekle o zaman ????

evet dogru ama. gecmiste yasanmis biseyler oldugu icin onu eklemesi iyi olmaz bence. belki onun eside bilyo gecmiste yasanalari o istemiyo olabilir belkide.:uhm:

Madem kardeşi gibi görüyor o zaman neden evlenmye kalktı? Sapık mı bunlar? Eğer eskide kaldığını, yanlış olduğunu, gerçekten kardeşi gibi gördüünü söylüyorsa bir şekilde senin güvenini kazanmalı diye düşünüyorum.

ama buse nihalin haberi olmadan ekleseydi bu seferde onu görmek için ekledi diyecekti. hemde normal bir kırgınlık değilki unutulsun da sonradan kardeş gibi görsün görüşmeye devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…