Ama üstünden zaman geçmiş, kırgınlığın yaşanmış bitmiş olması gerekmiyor mu? Eşine güve vermesi için birşeyler yapması gerekmiyor mu? Neden böyle bu erkekler? Ne evetleri net ne hayırları. Lafı söyleyip çekiliyorlar, biz düşünüp doğruyu bulacağız. Yanlış sonuca ulaşırsak da ben öyle demedim ki deyip üste çıkacaklar....
ama buse nihalin haberi olmadan ekleseydi bu seferde onu görmek için ekledi diyecekti. hemde normal bir kırgınlık değilki unutulsun da sonradan kardeş gibi görsün görüşmeye devam etsin
O da doğru ama, eşini rahatlatmak için bişey yapması gerekiyor. O zaman en mantıklı çözüm ne olabilir onu bulmaya çalışalım. Kızlar unutmayalım öfke ile kalkan zarar ile oturur. Hadi şimdi sakinleşerek artıları bir yana eksileri bir yana koyup ne yapmak lazım ona bakalım.
Edanaz;
Aynen katiliyorum sana.. Bana guven vericek bu konuda.. Ki, ben onu aradim sabah
iyi degilim beynimi kemiriyor bu konu, ben sana inanmadim dedim.. Bana ispat ediceksin bunu dedim.. Konusucam aksam gelince..
Niyeeee eskiler aklina gelsin ki, eklesin o zaman madem oyleyse..
yani demek istiyorum ki sonuçte evlilik kararı alınmış ama olmamış ne kadar zaman geçerse geçsin bi kuzen gibi olamazlar unutamamış demiyorum ama onu fese eklemesi doğru olmaz bence
Ama sakin olman gerekiyor. bu yıllar önce yaşanan bir olay. İkiside küçükmüş, belki de ne olduunu bile nalmadan ailelerin baskısı ile bişeyer yaşadılar ve hissettiklerini sandılar. Belki eşin şu anda teyze kızı ile böyle bir olayda adı geçmesinden utanıyor. Belki kızda aynı durumda. Tam olarak hiçbişey bilmiyoruz sadce belkilerle konuşyoruz. Hem böyle düşünürsen için biraz rahatlamaz mı? Sen eşini yanıyorsun, böyle düşünüyor olamaz mı sence?
Edacim,
Bana aciklamadigi icin boyle guzel guzel ister istemez suphem artiyor.. Aciklasin desin, cahillikti, ufaktim.. Ben eminim hislerim beni yaniltmaz bu adam beni sevmiyor..
istedigi kadar cocuklarimiz olsun, eminim beni sevmiyor..
ya EDANAZ ablacim varya deminden beri ne yazsam diye dusunuyorum ama senin yazdiklarini okuyunca yazacaklarimida yazmiyorum. cok olgun dusunuysun cok mantilklisin, yasadiklarin decrube olmus sana. yani hakkaten ellerinden opuyorum Şeniza.s.
Ama bu konuda tıkandık hepimiz farkında mısın? Bişeyler yapmamız lazım. Bu arkadaşlarımızn rahatlaması lazım, Hayat böyle geçmez. Öfke ile kalkıp kimsenin ekmeğine de yağ sürmeden bu konuyu halletmek lazım.
Çok ağır bir laf etmiş bence. Bunun altından hiç te hoş şeyler çıkmıyor. Herhangi bir sıkıntıda direk aklına o kişinin gelmesi gerçekten ağır. Hala keşke o olsaydı der gibi. Zor gerçekten. Ve bunu sizle hiç paylaşmamış, hep konuyu kapatmışlar nedense. Ben açıkçası böyle bir konu varsa bilmek isterdim, geçmişte ne olmuş. İçinizi kemirecekse, 3 yıldır unutamadıysanız, o zaman açık açık herşeyi öğrenmekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?