Ne düşünmeliyim, unutamıyorum ?

Edanaz;

Aynen katiliyorum sana.. Bana guven vericek bu konuda.. Ki, ben onu aradim sabah
iyi degilim beynimi kemiriyor bu konu, ben sana inanmadim dedim.. Bana ispat ediceksin bunu dedim.. Konusucam aksam gelince..

Niyeeee eskiler aklina gelsin ki, eklesin o zaman madem oyleyse..

O da doğru ama, eşini rahatlatmak için bişey yapması gerekiyor. O zaman en mantıklı çözüm ne olabilir onu bulmaya çalışalım. Kızlar unutmayalım öfke ile kalkan zarar ile oturur. Hadi şimdi sakinleşerek artıları bir yana eksileri bir yana koyup ne yapmak lazım ona bakalım.

ama buse nihalin haberi olmadan ekleseydi bu seferde onu görmek için ekledi diyecekti. hemde normal bir kırgınlık değilki unutulsun da sonradan kardeş gibi görsün görüşmeye devam etsin

Canim burda ne demek istedin , benim icin cok onemli bu yazdigin ???
Aciklarsan sevinirim.. Nasil normal bir kirginlik degil, niye unutulmayacak ?

Edanaz,

cok iyisin arkadasim, cok sagol bu sagduyun icin, Tsk. ediyorum..

Ama sakin olman gerekiyor. bu yıllar önce yaşanan bir olay. İkiside küçükmüş, belki de ne olduunu bile nalmadan ailelerin baskısı ile bişeyer yaşadılar ve hissettiklerini sandılar. Belki eşin şu anda teyze kızı ile böyle bir olayda adı geçmesinden utanıyor. Belki kızda aynı durumda. Tam olarak hiçbişey bilmiyoruz sadce belkilerle konuşyoruz. Hem böyle düşünürsen için biraz rahatlamaz mı? Sen eşini yanıyorsun, böyle düşünüyor olamaz mı sence?

yani demek istiyorum ki sonuçte evlilik kararı alınmış ama olmamış ne kadar zaman geçerse geçsin bi kuzen gibi olamazlar unutamamış demiyorum ama onu fese eklemesi doğru olmaz bence

yani demek istiyorum ki sonuçte evlilik kararı alınmış ama olmamış ne kadar zaman geçerse geçsin bi kuzen gibi olamazlar unutamamış demiyorum ama onu fese eklemesi doğru olmaz bence

Anladim kumru

Adim gbi eminim ki, esimden bundan dolayi onu eklemiyor..
Buna eminim.. Cunku hep itiraz ediyor onu ekle dedigim zaman ama bana eklemesinin yanlis olacagini bile aciklamiyor..

HERSEYI SAKLI, GIZLI.. inanin boyle durust olmayan bir esim oldugu icin kendimden utaniyorum.. ((

ya EDANAZ ablacim varya deminden beri ne yazsam diye dusunuyorum ama senin yazdiklarini okuyunca yazacaklarimida yazmiyorum. cok olgun dusunuysun cok mantilklisin, yasadiklarin decrube olmus sana. yani hakkaten ellerinden opuyorum Şeniza.s.

Edacim,

Bana aciklamadigi icin boyle guzel guzel ister istemez suphem artiyor.. Aciklasin desin, cahillikti, ufaktim.. Ben eminim hislerim beni yaniltmaz bu adam beni sevmiyor..
istedigi kadar cocuklarimiz olsun, eminim beni sevmiyor..

arkadaşım içimden geçenleri sana söyliyeyim insan eşinden koptukça geçmişe yönelebilir. sen eşine soğuk davrandıkça sürekli ondan bahsettikçe ona yöneltirsin eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın aklı kayar bence açma bu konuyu hiç içinde yaşasanda o bilmesin eşini şaşırt ne kendini üz nede onu bak nasıl değişecek görürsün msn vereyim görüşelim seninle ben dedim eşim elimden tutmak bile istemiyodu yaptığını öğrenince bende ters teptim çok kavgaalarımız oldu ama şu an aklıma gelse bile hiç bahsetmiyorum inan eşim eskisi gibi değil beni umursamayan adam şimdi bensiz yapamıyor buna inan erkeklere surat yapınca asla kadını anlamaya çalışmıyor ne hali varsa görsün diyor.söylediğine göre anlayışlı biri inan sevgisindendir anlayışı vicdanını rahatlatmak için bir kere iyi olur iki kere iyi olur bu benim görüşüm

Edacim,

Bana aciklamadigi icin boyle guzel guzel ister istemez suphem artiyor.. Aciklasin desin, cahillikti, ufaktim.. Ben eminim hislerim beni yaniltmaz bu adam beni sevmiyor..
istedigi kadar cocuklarimiz olsun, eminim beni sevmiyor..

Bu kadar karamsar düşünme. Tamam erkekler bizim kadar duygusal değil ama bunca yıllık eşinin bu kadar duygusuz olacağını sanmam. Erkekler bizim kadar rahat konuşamıyor. Onların erkeklik gururu konuşmslsrıns çoğu zaman engel oluyor, yada çok geç konuşuyorlar iş işden geçiyor. Pek çok erkek eşine sevdiğini bile söyleyemiyor ki böyle bir konuda konuşmak çok daha zor gelir. Hala aklında o olsa senle evlenir miydi? Yapma lütfen, kendne eziyet ediyorsun.

ya EDANAZ ablacim varya deminden beri ne yazsam diye dusunuyorum ama senin yazdiklarini okuyunca yazacaklarimida yazmiyorum. cok olgun dusunuysun cok mantilklisin, yasadiklarin decrube olmus sana. yani hakkaten ellerinden opuyorum Şeniza.s.

Ama bu konuda tıkandık hepimiz farkında mısın? Bişeyler yapmamız lazım. Bu arkadaşlarımızn rahatlaması lazım, Hayat böyle geçmez. Öfke ile kalkıp kimsenin ekmeğine de yağ sürmeden bu konuyu halletmek lazım.

kafana taktığın şeye bak. Mesela bazı kadınlar eşleri ile kavga ettiklerinde ailelerinden biriyle dertleşirken. --ya keşke şu x kişi ile evlenseydim bunun kahrını çekmezdim... bu kadar fakirlik çekmezdim.... onun annesi yoktu kaynana derdim olmazdı gibi şeyler söylerler ama emin ol sana kızgınlığından dolayı söylenmiş bir sözdür.

Mesela senin aklından geçmedimi bu sözleri eşinin ağzından duyduğunda keşke ben de yıllar önce beni deli gibi seven şu x kişi ile evlenseydim ... diye. Geçmemiştir belki ama insan sinirlenince bu söz çıkıyor ağızdan. fazla kafana takma.

teyzesinin kızını o kadar çok sevseydi ne yapar eder onunla evlenirdi canım

Evet tikandik(
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN arkadasim.. su yazin bile benim icime oyle su serptiki..
Allah senin de ne muradin varsa, sana nasip etsin insallah..

Cumlemizin yuregine huzur,mutluluk versin..

Aslinda unutuyorum zaman zaman bu olanlari, ama birden bir ruya goruyorum yine sizliyor icim.. Sabah uyandim esime nasil bakiyorum inanamadim bu ben miyim diye.. Onu bogmak istedim bir an.. O kadar tiksindim ondan,, Ruya biliyorum ama etkisinde kaldim iste..

Kumrucum,

seninle de konusmak isterim sende sagol yardimlarin icin ...

Çok ağır bir laf etmiş bence. Bunun altından hiç te hoş şeyler çıkmıyor. Herhangi bir sıkıntıda direk aklına o kişinin gelmesi gerçekten ağır. Hala keşke o olsaydı der gibi. Zor gerçekten. Ve bunu sizle hiç paylaşmamış, hep konuyu kapatmışlar nedense. Ben açıkçası böyle bir konu varsa bilmek isterdim, geçmişte ne olmuş. ıçinizi kemirecekse, 3 yıldır unutamadıysanız, o zaman açık açık herşeyi öğrenmekte fayda var.

Bizde aynı fikirdeyiz de nasıl açık açık öğrenecek. Akıl akıldan üstündür, hadi bakalım el at şu olaya bir.

Arkadaşı kırmayayım diye birşey diyemiyorum aslında, konu açık belli. Eşinin aklı geçmişlerde kalmış malesef. Yaşanmamış, içte kalmış, her fırsatta da ortaya çıkan bir hikaye. Bir de kendi ilişkileri nasıl başlamış, nasıl evlenmişler, aşık olarak mı evlenmişler, normalde ilişkileri nasıl, eşi seviyorum der mi, bunu hissettirir mi normal zamanlarda, bunlarda önemli tabi.

insan evlenmeden önce birini sevemez mi ya. ve şuan da evliyse ve ağzından sinirle bir laf çıkmışsa (keşke böyle birşey söylemeseymiş ama olan olmuş insan sinirlenince ağzına geleni söylüyor işte.) ne diye eşine gençliğinde olmuş bitmiş bir ilişkinin eserinin kalmadığını ispatlamak için face de o kişiyi eklesin ki. Ben olsam ben de eklemem eskiden sevdiğim insanı. Mesela ben bekarlık arkadaşlarımı okul vb. bulabilmek için bekarlık soyadımla face e üye oldum, eski erkek arkadaşım ve bana evlenme teklifinde-arkadaşlık teklifinde bulunmuş olanlar arkadaşlık davet, gönderdi kabul etmedim.

Belki eklesem benim içimde birşey kalmasa da karşıdaki yanlış anlayacak onu arkadaş olarak eklememi ya da arkadaşlık adveti göndermemi. Ne gerek var

Vallaha güzelim bir problemin varsa cözeceksin, cözemiyorsan, problem haline getirmeyeceksin....

Ne olmus?? Esin zamaninda teyze kizini sevmis onunla evlilik bile düsünmüs, ama kismet olmamis, hayatina sen girmissin, seni sevmis seninle evlenmis.

Ha belki ilk tercih degildin, olabilir...bircok insan sevdigi istedigi ile evlenemiyor, ama bunu bu kadar dert haline getirmenin hic bir anlami yok. Kendini sinir etmekten baska eline ne geciyorki!

Kabulleneceksin....tabikide öyle cok kolay birsey degil bu....ama sürekli beyninde bu kurtla nereye kadar saglikli bir evlilik sürdürebilirsinki?

Gecmise mazi derler, zamaninda sevmisler birbirini, ama Cenabi Allah seni yazmis ona.....ne kendini sinir et, nede huzurunu kacir....Kime niyet kime kismet demisler

Evet önemli de, bu işin aslı nasıl öğrenilir ve öğrenilecek şeyleri öğrenmeye hazır mı? Esas bunlar kafama takıldı benim. Olup biten bişey için adamı yargılayamayız, sadece fikir yürütüyoruz. Esas sorun adamın açık olmamsı, inandırıcı olmaması ve bu kadar zaman geçmesine rağmen akrabaların hala teyze kızı ile ilgili laf taşımaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…