konuyu baştan sona okudum... inan en başından itibaren içimde eşinin seni sevmediğine dair bir his oluşmamıştı..tabi onunda hataları ver dayak gibi... ama bir şekilde eşin seni seviyor...
sende haklısın söylediği sözler insanın bir anda dünyasını yıkıverir .. ama gerçekten sana yaptığı açıklama ikna edici...
ne olur sende artık kendini yıpratma ... çünkü bu şekilde bir hayat geçmez hep o anları hatırlayarak kendine eziyet edersin...artık ileriye bak.. sen elini uzat eşine ..ona sıcak davran bundan sonra..erkekler biraz da çocuk gibidirler.. sevgiye muhtaçtırlar..sen elini uzat ki oda sana uzatsın küçük masum bir bebek gibi...
umarım bundan sonra daha huzurlu ve mutlu olursunuz çocuklarınızla birlikte...
Bak gçti herşey. Şimdi sıra sende. Evet, elini uzat artık eşine. Yabancı değil ki o senin sevdiğin adam. Gerçekten seni seviyor bu adam. Sevmeyen bir adam üç yıl böyle susmaz ki. Hadi canım artık saat mutluluğu gösteriyor. Türkiye'ye de gelince gir eşinin koluna salın ortalarda, kıskananlar çatlasın.
Ben eşimi çok seviyordum, hala daha da seviyorum o ayrı bir konuda. Ama çocuk sahibi olamamanın psikolojisi ile adama sen beni bırak, başkası ile evlen, baba olmak senin hakkın. Ben hamile kalamıyorum bile dedim. Çok kızdı bana, ortada hiçbir sorun yok, neden üstüne alınıyorsun. Ya sorun bende ise sen beni bırakıp başkası ile evlenece misin dedi. Şaşırdım kaldım, olur mu öyle şey diye itiraz ettim hemen. O zaman bana bunu nasıl söylüyorsun dedi. Ben de bir daha böyle bişey söylemedim. Sırf bu sözü iyiki seninle evlenmişim dememe sebep oldu. Bir kere söyledim ve bunu söyleyince kendimi çok mutlu hissettim, hep söylemeye devam ettim.
tam da eşinin sana tüm olan biteni açıklaması seni rahatlatması gerek diye yazacaktım ki kendiliğinden gelip konuştuğunu okudum.. ve okurken göz yaşlarımı tutamadım gerçekten.. böylece forumda okuyup ağladığım 2. konu olma onuruna sahip oldun :)şaka bi yana eşini hakikaten çok takdir ettim.. tüm kalbiyle herşeyi teker teker anlatmış.. sen onun için çok kıymetlisin, çok net anlaşılıyor zaten bu.. 3 sene de karın ağrısı içinde boşuna geçmiş oldu.. ne kolaymış halbuki bi saatlik bir konuşma, nasıl da senin duygularını, fikirlerini değiştrdi değil mi? neyse, acısını bundan sonraki yıllarda çıkartırsınız ne olacak..
bundan sonra, o kızın konusu açıldığında artık sert tepki de vermezsin eminim.. hatta espiriye filan vur, bu hem senin kendine ve eşine olan güvenini arttırır hem de aranıza nifak sokmak isteyenleri çatlatır :) mutluluğunuz daim olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?