Ne düşünmeliyim, unutamıyorum ?

konuyu baştan sona okudum... inan en başından itibaren içimde eşinin seni sevmediğine dair bir his oluşmamıştı..tabi onunda hataları ver dayak gibi... ama bir şekilde eşin seni seviyor...
sende haklısın söylediği sözler insanın bir anda dünyasını yıkıverir .. ama gerçekten sana yaptığı açıklama ikna edici...
ne olur sende artık kendini yıpratma ... çünkü bu şekilde bir hayat geçmez hep o anları hatırlayarak kendine eziyet edersin...artık ileriye bak.. sen elini uzat eşine ..ona sıcak davran bundan sonra..erkekler biraz da çocuk gibidirler.. sevgiye muhtaçtırlar..sen elini uzat ki oda sana uzatsın küçük masum bir bebek gibi...
umarım bundan sonra daha huzurlu ve mutlu olursunuz çocuklarınızla birlikte...

Arkadasim,

Cok ama cok tsk. ederim guzel dualarin icin Allah razi olsun...
Evet artik o konuda takilmayacagim,ileriye bakacagim.. Dogru diyorsun..
Evet duyduklarim beni 3 yildir mahvetmisti.. Ama cok sukur ki, bugun ki yaptigi aciklama ile ona yurekten inandim.. kapadim konuyu..

sagol, varol sende arkadasim..

Bak gçti herşey. Şimdi sıra sende. Evet, elini uzat artık eşine. Yabancı değil ki o senin sevdiğin adam. Gerçekten seni seviyor bu adam. Sevmeyen bir adam üç yıl böyle susmaz ki. Hadi canım artık saat mutluluğu gösteriyor. Türkiye'ye de gelince gir eşinin koluna salın ortalarda, kıskananlar çatlasın.

Tamam canim :))))
Aynen oyle yapicam, kiskananlarda catlasin patlasin..
Zaten hic cekemezler beni biraz guzel oldugum icin..Varsin hasetliklerinden erisinler..

Zaten demin cep teline mesaj attim, "seni cok seviyorum,iyiki benim esimsin,bu yalan dunyada tek gercegimsin" dedim.. Eminim cok mutludur simdi..

EDANAZ`IM ..
sana cok tsk. ediyorum inan bak.. Varligini oyle bir guzel hissettimki, anlatamam, canim arkadasim sagol olumunekankayizsmile

Ben eşime hep iyi ki seninle evlenmişim derdim. Öyle hissederdim ünkü, gerçi şimdide pişman değilim. Sende pişman olma. Her ne kadar boşansakda adam hala dikkatli git, kendine dikkat ediyor, elli kez aradı bugün. Biz sadece evliliği beceremedik ama sevgiyi aşkı dolu dolu yaşadık. Herşeyi boşver, dolu dolu yaşa, sevgini aşkını, belki yarın yok...

Ben eşimi çok seviyordum, hala daha da seviyorum o ayrı bir konuda. Ama çocuk sahibi olamamanın psikolojisi ile adama sen beni bırak, başkası ile evlen, baba olmak senin hakkın. Ben hamile kalamıyorum bile dedim. Çok kızdı bana, ortada hiçbir sorun yok, neden üstüne alınıyorsun. Ya sorun bende ise sen beni bırakıp başkası ile evlenece misin dedi. Şaşırdım kaldım, olur mu öyle şey diye itiraz ettim hemen. O zaman bana bunu nasıl söylüyorsun dedi. Ben de bir daha böyle bişey söylemedim. Sırf bu sözü iyiki seninle evlenmişim dememe sebep oldu. Bir kere söyledim ve bunu söyleyince kendimi çok mutlu hissettim, hep söylemeye devam ettim.

Canim benim,cok temiz kalpli birisin sen,yazdigin cumlelerden belli oluyor..
Dilerim Rabbim herseyi seninde gonlune gore versin insallah..Ne mutlu ki, senin gibi biriyle aski,sevgiyi yasamis.. Her ne kadar ayrilmis olsaniz da. eminim onun kalbinda sonsuz bir yer edinmissindir.. Hersey gonlunce olsun Edanaz`im....

canim cok sevindim esinle birbirinize acilmaniza, gercekten cok güzel konusmus bugun,
artik kederli kötü günler bitsin insallah :1hug:

sevgi bağınız daha da kuvvetlendi sanırım Allah bozmasın inşaallahŞeniz kıskanlarda çatlasın:mymeka:

konuyu baştan aşağıya okudum kötü şeyler yaşamışsın içine kapanmış sırf çocuklarım için demişsin ama o evde kalmışsınm eşin seni seviyormuşki seni o şekilde 3 sene boyunca kabul etmiş belki dedi artık yeter felan ama sabretmiş
senin yaşadıkların çok kötü özllikle o laf gerçekden ağırmış ama okadar güzel ifade etmişki kendini o kadar güzel ruhu okşuyan laflar etmişki sana olan sevgisi inan sesin adına çok mutlu oldum ve o kelimeleri okurken innaki gözlerim doldu bence artık mutlu ol bırak ablası kimi istemişse istemiş o seni istemiş ve sevmişş
mutlu ol canım

tam da eşinin sana tüm olan biteni açıklaması seni rahatlatması gerek diye yazacaktım ki kendiliğinden gelip konuştuğunu okudum.. ve okurken göz yaşlarımı tutamadım gerçekten.. böylece forumda okuyup ağladığım 2. konu olma onuruna sahip oldun :)

şaka bi yana eşini hakikaten çok takdir ettim.. tüm kalbiyle herşeyi teker teker anlatmış.. sen onun için çok kıymetlisin, çok net anlaşılıyor zaten bu.. 3 sene de karın ağrısı içinde boşuna geçmiş oldu.. ne kolaymış halbuki bi saatlik bir konuşma, nasıl da senin duygularını, fikirlerini değiştrdi değil mi? neyse, acısını bundan sonraki yıllarda çıkartırsınız ne olacak..

bundan sonra, o kızın konusu açıldığında artık sert tepki de vermezsin eminim.. hatta espiriye filan vur, bu hem senin kendine ve eşine olan güvenini arttırır hem de aranıza nifak sokmak isteyenleri çatlatır :) mutluluğunuz daim olsun inşallah..

Sevgili Arkadaslarim,

Hepiniz sagolun, varolun, zaten bana soyleyince bunlari bende AGLADIM (
Cok duygulandim..
Gulsum50 arkadasim, evet icime kapandim,cok soguktum, cunku inanmamistim ona..
Ama gecen gun yine konusunca biraz daha emin oldum, rahatladim..

Evet esim gercekten beni cok seviyor bunun bir kez daha farkina vardim..
Soyledikleri gercekten de benimde duygulanmama sebep oldu..

Hepinizede tsk. ederim hele hele BU KONUYU VEDE ESIMIN YAZDIKLARINI okuyup da, duygulanan aglayan arkadaslarim insallah hepimiz, mutluluktan sevincten aglayalim olur mu? insallahh ...

sevgilerimi sunuyorum size...

Ne mutlu o onura sahip olmussak..
Sagol arkadasim cok tsk. ederim guzel ve samimi cumlelerin icin ...

Edanaz`im

Hersey gayet yolunda cok sukur canim benim,
Biliyor musun esim sanki bana eskisinden daha bir yakin ve ilgili davraniyor..
Anlamis olmali sanirim , cok kirildigimi ve ruyalarima kadar girmesi onu sasirtti sanirim, yasadigim hayalkirikliginin farkinda bence..

Ondan her seferinde bu defa daha bir titiz ve ilgili... sanirim oyledir yani::)

Eminim eşinden ben, sende emin ol. En azından kuşkun varsa bile ona hissettirme, içinde sakla, zamanla o kuşkularını da eşin giderecek. Sadece mutlu olmaya bak....

Sagol canim benim, halimi hatirimi sordugun icinde ayrica tesekkur ederim bitanem.
Zamanla hersey duzelecek insallah. Opuyorum seni...

slm arkadas durumunu okudum inan zor bi donem yasamisin gercekden guvensizlik zor birsey hele cok sevdigin esinden oyyle seyler duymak .. inanin insna sinirlendigi zaman cok kotu sozler soyleye bilir... bende 14 yilik evliyim ve halen bazen esime guvensizligim olur ... hele su aldatma olaylari duydugum zaman acaba benim esidme bana yaparmi diye zmaaninda bende cok cekdim biirnle beraber oldum (hayatimin en buyuk yanlisiydi keske yapmasaydim diyorum) esimde benimle bile bile evlendi ve onu cok seviyorum eski hatamdan dolayi acaba benim basimada aynisi gelirmi diye hep dusundum ve halada dusunyorum ve bu korku hep icimde olarak esime olur olmaz iftiralar atardim
birine bilmedende baksa sen niey bakdin sen beni sevmiyorsun diye cok dirdir ederim cok tartismalarimiz oldu benim hatam oldugunu bile bile yapiyordum sonrada pisman lik duyardim ama icimdeki seytan isde durtuyo ya ama bakiyorumki kendime ediyordum hem kendim hem esimi mutsuz ediyorum cocukalrim oldugu halde guvensizlik girerdi icime inan simdi bu durumunu altaltigin icin cok sevindim demeki esin gercekden seviyormus allah mutlulugunuzu daim etsin allah kimsenin yuvasini bozmasin eger devam etseydin belki evliliginiz zor duruma girerdi bazen insanin sabri bir yerde tasiyor
esinizide tebrik ederimki sabirli insanmis erkekler bazen sabrini zorluyorlar ...
allah mutlu etsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…