Canim benim, evet Teyzesinin kizi evlendi 2 yil oluyor, aman Allahim evlendigi gun, kameradan izledim canli canli, nikah salonunda kamera oluyormus yeni sistem.. Bana tel aciyordu diyorduki " cektinmi,cek bende bakarim" hic orali olmuyordum,cunku umursamiyordum,kucuk dusmemek icin.. Birde kizi var teyze kizinin..
Bence ukde kaldi.. Ben oyle dusunuyorum.. Gunahini da almak istemiyorum aslinda.. Ama bu lafi eden bir adamdan daha ne beklenir ki.. Hemde ablasina oyle bir icten,oyle bir yurekten diyordu ki, ses tonundan anladim ben bunu, YIKILDIM resmen.. karsisina dikilince SOK oldu bana bakakaldi, hemen kapadi ablasinin yuzune teli.. O gunden sonra niye ablasini aramadi, ben sinirle soyledim diye.. ? Arar mi hic...Beni resmen yerle bir etti, yemin ediyorum bak unutamiyorum ,cok kirginim.. yuzune yeri geliyor guluyorum,konusuyorum ama hep vuruyorum tokat gibi yuzune... !
Ben yillar once cok sevdigim ve ayrilmak zorunda kaldigim adama rastladim facebook da.. Beni eklemis,kabul ettim.. Bunu gordu ben anlatmistim, " aaa sil onu,gorunce etkilenirsin,eskiler gelir aklina " diye beni uyardi kocam.. Ben de dedim ki, niye etkilenim ki, hicte etkilenmem,kalsin listemde bana ne zarari var,arkadasimdir artik o benim dedim,iyi olsun isterim dedim.. Kocamda bana " ERKEKLER KOLAY KOLAY UNUTMAZ BUYUK IZLERI,SEN NEKADAR KENDINE GUVENSEN DE, BIR ERKEK UNUTMAZ,O SENI ELDE EDEMEDIGI ICIN UZULUYORDUR ICTEN ICE,ULASAMADIGI ICIN," dedi.. Bende hemen sildim.. Tamam siliyorum dedim..inanin benim icin fark etmiyordu listemde olmasi,ben kendimden emindim sonucta.. Kendinden emin olamayanlar eklemez listesine(!) ornek: kocam gibilerr.
O zamanlar anlam veremiyodum, ama simdi cok iyi anliyorum ki, demekki bununda bir yarasi varmis, yarasi olmasa, nerden biliyor bu hisleri, heee sen onun icin bana o kadar esnek davrandin o zaman ?? diye kendine de sordum.. hicbirsey diyemediii !!!!!!!!!!!!!!!
Ben esime inanmiyoum vede guvenmiyorum..
Benim guvenim bir kez sarsildi mi, birdaha kolay kolay guvenmem..
isterse esim olsun..
Kac kez konustuysam da inkar ediyor adam, oyle bisey yok diyor,
ben seni seviyorum diyor..
Adam deliriyor, bagiriyor, cagiriyor,niye inanmiyorsun diyor ...
Niye orda takildin kaldin diyor..
o her ne kadar bana yanassa da, ben inanmiyorum onun beni sevdigine..
sarsilmis benim guvenim.. guven cok onemli bir konu..
Evi temizler, toplar,cocuklara bakar, altlarini bile degistirir,sorumlulugunu bilir,evine duskundur, cocuklarina.. Alkolu yok,kumari yok esimin..
AMA BEN GUVENMIYORUM, ben yanasirsam yanasir bana.. Duvar gibi..
Hersey bana yardim etmesi mi yani ? Haaa kocan ne iyi bak, daha ne istiyosun dediginizi duyar gibiyim, ama hersey bu degil.. O beni cok yaraladi..
HEM INSAN SEVIYORUM dedigi kadina vurur mu ??
Ben kocamin cok dayagini yedim, hemde evliligin ilk yillarinda, niye beni oyle psikopat gibi dovuyordu, sevdiginden mi yani ???? Yoksa intikam mi aliyordu..Hincinimi aliyordu birisinin??
Yani dusundukce doluyorum, doluyorum doluyorummm ona karsi..
Canim benim sana iyi yolculuklar Allah kazadan, beladan korusun seni..
Kendine iyi bak, yine gel olur mu benim basligima, seni bekliycem..
Yazdigin soze bayildim .. super
"Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım, ahdım olsun"
bu yorumu yapacağım ve biliyorunkş buradaki birçok arkadaş tarafından ağır eleştirilere maruz kalacağım..ama genede yapacağım...senin hayatını ruhunu böylesine acımasızca çiğneyen adama karşılık yapacağın tek bişey var sende kafanı başkasıyla meşgul edecksin..onun sana yaşatmadığı sana çok gördüğü aşkı başkasında arayacaksın..inanki o bunu nhakediyor...eminim güzel bir kadınsın..yoksa yüzüne de bakmazdı...illede başkasıyla yat kalk demiyorum ama aşkı yaşa..onun sana asla hissettirmediği duyguları başkasında ara..o bunu hakediyor....kızlar kusura bakmayın lütfen yanlış ama çok sinirlendim..yazık değilmi kadına...aşk dileniyor resmen
bakayım canım 50 mesaj hakkım dolduysa...zaten mesaj kutusunu açamıyorum bi sorun var sanırım....hayırdır nereye gidiyorsun...
bu mesajla 50 oldu
sana özet geçeyim mi esin seni çok seviyor burdaki bazı kadınların aklını karıştırmasına izin verme
burdaki yanlış eşinin ailesinin o teyze kızını gündeme getirmesi
ve eşinin o lafı demesi,ayrıca bana şu da yanlış gibi geliyor
sonuçta aralarında bişeyler geçmiş zamanında
eşinin facebooka eklemesini beklemen yanlış
normal bir teyze kızı değil ki,asıl eklese idi problem yapman gerekirdi
bu konuda eşinin yaptığı doğru bir davranış
kırgınlığını anlamaya çalışıyorum,ablasına söylediği şeyler ağır laflar
eşin hiç mi gönlünü almadı,sen yanlış anladın beni,eskide kaldı vs.diye
sırf o lafı duyduğu için mi güzevenemiyorsun artık
yoksa başka şüphelendiğin durumlarda mı oldu?
bence zorda olsa eşine sürekli bu durumu dile getirme
teyze kızı yer edecek,artı evlenmiş çocuğu olmuş artık
sürekli hatırlatman iyi olmaz
Edanaz;
Canim tamamen celiskili katiliyorum sana.. Esimin yurt disina cikmak gibi bir karari yokmus benle evlenmeden once.. Biz evlendikten sonra cok konusuldu bu konu, ikidebir yuzune vuruyordu amcasi,yengesi teyze kizi napiyor diyolardi benim yanimda dusun ?? Bu da bunaldi herkesden gidelim eniyisi dedi buralardan..Vede geldik.. Esim niye sinirle olsa bile Ablasina bunu acti, paylasti buna kiziyorum..
ikincisi ise; kendisi bana diyor ki ben ablama diyecektim ki, o cumleden sonra,,,, enazindan sevmedigim biri ile evlenseydim de, bu kadar kavga etmezdik severek evlendigim bu insanla.. Meger boyle dicekmisssss de ben sonunu birakmamisim beni gorunce kapamis hemen !!! Yalana bakar misin...
Burda boyle diyorsun, ben SIKISTIRINCA da " e tabi hoslanmasam evliligi dusunmezdim onunla" diyebiliyorsun.. Valla ben ne dusunecem evliligim hakkinda. Bu sogukluk devam edicek.. sirf cocuklarimin boynu bukulmesin diye duruyorum.. Yoksa ben coktan terketmistim zaten bu adami..
Evet iyidir bana karsi,sorumluluk sahibidir,tutumludur,kotu aliskanliklari yok.. Simdi gelde bu adamdan ayril.. ?? Ayrilamiyosunda sanki hersey bunlar demekk degil mi ? Ya duygular, ya evde ki huzur,mutluluk bunu dusunen yok nedense..
ESIM BUNU ISPAT EDICEK BANA.. o kizla konusacak yuz yuze gelip benim yanimda hemde.. Ben gorecegim ikisininde yuzunu o anda, emin olmak istiyorum.. inanamiyorum cunku.... kendimi sevilmeyen bir kadin hissediyorum...
Bazı arkadaşlar üstünden çok zaman geçmiş falan demişler ama ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm...
Asla unutmazdım. Onu da geçtim ne cürretle ablasına böyle birşey söylüyor diye ayrılırdım bile. Çünkü benim için şu dünyadaki en önemli şey sadakat, sevgiden bile önce geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?