Ne düşünmeliyim, unutamıyorum ?

Sonucta teyzesinin kızıda evli artıkk ..Ve cocugu var yani ne olmussa olmu(s) .. Bunu o sekilde söylemesi gercekten cok cok kötü olmus .. Aranızda bundan baska sorun da yok gibi .. Yani bilmiyorum ama kolay,kolay unutulabilecek bir söz degil ki sizde 3 yıl boyunca unutamamıssınız .. Unutulur mu onuda bilemiyorum ama esinizin icin de ukde kaldıgını söylediginiz icin unutmanız kolay olmayacaktır ..:1no2:

Bunlari okuduktan sonra esinden sogumani daha iyi anladim arkadasim.

Senin tek derdin o teyze kizi degilki, o sadece tüm yasadiklarinin tuzu biberi olmus.

Bir kere esine güvenmiyorsun, onun seni sevdigne inanmiyorsun....saglikli bir evliligin bas temelleri olan bu iki unsur eksik, mutsuz olman kadar normal birsey yok.

Günaydın, yeni bir gün başladı.... Hadi ama artık eski, kötü, sıkıcı konuları dipsiz kuyulara atalım. Kızlar unutmayalım, bu hayatlar bizim değil. Sadece en iyi şekilde sürdürüp sona erdirmemiz için bize verilmiş birer emanet. Sakin olalaım, gülümsemeye başlayalım.

Hadi ama, ne konuştuk biz seninle. Silkelen ve olumlu düşünmeye başla. Üç yıldır bu kuşuyu çekmişsin yeter artık, hiçkimse için kendini bu kadar huzursuz etme. Bir an önce bir uzmandan yardım al. İnan bana neden daha önce yardım almadım diye kendine kızacaksın, çok rahatlayacalsın, çok iyi gelecek. Ve artık inan herşey çok güzel olacak.

bu yorumu yapacağım ve biliyorunkş buradaki birçok arkadaş tarafından ağır eleştirilere maruz kalacağım..ama genede yapacağım...senin hayatını ruhunu böylesine acımasızca çiğneyen adama karşılık yapacağın tek bişey var sende kafanı başkasıyla meşgul edecksin..onun sana yaşatmadığı sana çok gördüğü aşkı başkasında arayacaksın..inanki o bunu nhakediyor...eminim güzel bir kadınsın..yoksa yüzüne de bakmazdı...illede başkasıyla yat kalk demiyorum ama aşkı yaşa..onun sana asla hissettirmediği duyguları başkasında ara..o bunu hakediyor....kızlar kusura bakmayın lütfen yanlış ama çok sinirlendim..yazık değilmi kadına...aşk dileniyor resmen

Özelden sana mesaj göndermiştim, okudun mu? Bir ara görüşelim? Hatta müsitsrn hemen görüşelim mi? Bir saat sonra yola çıkacağım da ben. Ancak akşama müsait olurum sonra.

bakayım canım 50 mesaj hakkım dolduysa...zaten mesaj kutusunu açamıyorum bi sorun var sanırım....hayırdır nereye gidiyorsun...

bakayım canım 50 mesaj hakkım dolduysa...zaten mesaj kutusunu açamıyorum bi sorun var sanırım....hayırdır nereye gidiyorsun...

Sana komşu geliyorum. Biecik'e gidiyorum. Birazdan yola çıkacağım, ev kiralayacağım Biecik'de. Özel mesaj yazmana gerek yok, okuyabilsen mesajımı, daha rahat görüşürüz.

Bazı arkadaşlar üstünden çok zaman geçmiş falan demişler ama ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm...
Asla unutmazdım. Onu da geçtim ne cürretle ablasına böyle birşey söylüyor diye ayrılırdım bile. Çünkü benim için şu dünyadaki en önemli şey sadakat, sevgiden bile önce geliyor...

valla busenihalcim, kendine bu eziyeti niye çektiriyorsun....
Kocandan boşanma şansın varsa boşan sen de seni sevecek ve senin de seveceğin bir adam elbet çıkacaktır karşına...
Ama yok ben kocamı seviyorum diyorsan da bir aile danışmanına gidip bu sorunun çözümü hakkında yardım alın....
Bu şekilde hayatı kkendne de eşine de zindan etmişsin... Kendini ve kocanı düşünmüyorsan çocuğunu düşün, onu mutsuz bir anne babayla yaşamaya mahkum etme hakkın yok....
Bir an önce çözün bu sorunu..
Eşini teyze kızıyla konuşturman çözüüm değil ki, yani o normal konuşsa sen yanlış anlarsın, o manalı konuşsa sen gemileri yakarsın, bence çözüm bu değil...
Bence bir danışmandan mutlaka ama mutlaka destek alın....

sana özet geçeyim mi esin seni çok seviyor burdaki bazı kadınların aklını karıştırmasına izin verme

Teşhisi nasıl koydunuz merak ettim açıkçası, arkadaş bile eşinden bu kadar emin olamazken. Ayrıca tek dikkate alması gereken yorum sizinki mi, bazı arkadaşlar kafasını karıştırsın . Karışacağı kadar karışmış ve karıştıran burada yorum yapan kişiler değil, eşi malesef. Ama siz eşinin arkadaşı çok sevdiğine garanti veriyorsanız sıkıntı yok. Yoksa aklını karıştırıyor olmayasınız.

burdaki yanlış eşinin ailesinin o teyze kızını gündeme getirmesi
ve eşinin o lafı demesi,ayrıca bana şu da yanlış gibi geliyor
sonuçta aralarında bişeyler geçmiş zamanında
eşinin facebooka eklemesini beklemen yanlış
normal bir teyze kızı değil ki,asıl eklese idi problem yapman gerekirdi
bu konuda eşinin yaptığı doğru bir davranış
kırgınlığını anlamaya çalışıyorum,ablasına söylediği şeyler ağır laflar
eşin hiç mi gönlünü almadı,sen yanlış anladın beni,eskide kaldı vs.diye
sırf o lafı duyduğu için mi güzevenemiyorsun artık
yoksa başka şüphelendiğin durumlarda mı oldu?
bence zorda olsa eşine sürekli bu durumu dile getirme
teyze kızı yer edecek,artı evlenmiş çocuğu olmuş artık
sürekli hatırlatman iyi olmaz

HERKESE GUNAYDIN KIZLAR..

Dun o kadar basim agrimis ki, bugun hala uyusukluk ve agri var kafamda..Bide ufak bebegim var, geceleri cok uyaniyor sagolsun,yani zor duruyorum ayakta.. Sirf sizin yorumlarinizi okumak icin geliyorum..
O kadar rahatliyorum ki, siz yazinca anlatamam.. Bana morel veriyorsunuz..

Biliyorum bu konu sahiden de baska konularin yaninda basit,siradan ve hafif gorunebilir.. Ama sahiden kuskular,supheler bir insanin icine dustu mu, dayanilmasi cok zor oluyor..

Dirim;

Haklisin esim ailesine soylemekle beni cok yaraladi,bakin cogunuz da yaziyorsunuz sahiden unutalacak bisey degil, insani derin bir supheye surukluyor.. Yani benim elimde degil ki, kendinizi benim yerime koyun, sizin kocalariniz sizin arkanizdan hemde boyle bisey dese,sizde duysaniz YIKILMAZ misiniz,ona guvenininiz bitmez mi,bakin ben 3 yildir hala kocama gicik oluyorum,sevemiyorum,sanki yuregimdeki bazi seyler yok oldu gitti, dun aksam eve o gelmeden ilac aldim ve gidip yattim.. Sirf yuzunu gormemek vede o konuyu konusmamak icin..

Haklisiniz konuyu konusup onun aklina sokmak istemiyorum ikidebir, annemde boyle derdi, kizim o kizi konusma evinde diye, konusmayalim tamam bu seferde konusmadigimiz icin,ben rahatlayamadigim icin icime atiyorum ve esime karsi BUZ gibi oluyorum,davranislarim bile.. O ha evde var, ha evde yok gibi davraniyorum, cok suskunum,hic konusmuyorum... Bu da haliyle onu SIKIYOR.. Senin suratindan biktim diyor.. Konussam bile cocuklar olduu icin,mecbur kaliyorumda konusuyorum.. Yada insanligimdan,yufka yurekliligimden..

Kocam bana bundan 3 4 yil oncesine kadar dahada soguktu,isten eve,evden ise,ben insan miyim,hayvan miyim,bu ne sogukluk diyordum,nedir bu kadar bana karsi ilgisizlik,ben kimim,niye benimle konusmuyorsun,hersey is deil bu hayatta, Anneme,kardesime anlatir aglardim, bu benle konusmiuyor,soguk diye.. inanin ilgisiz bir kadin her yanlisa suruklenir, yinede cok buyuk yanlislar yapmadim..

Bahargelirse arkadasim;

Onda bulamadigim sevgiyi,aski niye baskasinda bulayim,bosverr. ben zaten 1-0 yenik basladim onla hayata, ailesi beni dogulu oldugum icin bile sevmediler istemediler aslinda ben farkindayim, soguk durdu kardesleri.. Irkimdan dolayi.. Bana gercekten cok eziyet ettiler ailece manevi anlamda.. Hepsiyle arama set cektim,yuzlerine canim isterse guluyorum ve konusuyorum.. Bilirler o konuda ne kadar ciddi oldugumu,yaranmaya calisiyorlar simdide..

Bende ASK `I TATTIM, tatmaz olur muyum, hayiflaniyorum zaman zaman bari bende o asik oldugum adamla evlenseydim de,bu kadar mutsuz olmazdim diyorum.. Ama sonrada yok yok iyiki bu adam benim esim olmus diyorum kendi kendime, Bir gun olsun ne aileme,nede ailemden birine keske O ILK ASKIMLA evli olsaydim,demedim!!!! Desem bile kendime dedim gizlice,Allahima dedim.. Bunu esim duysaydi aileme derken, eminim cok yaralanirdi benim gibi..

Haklisiniz boyle bu sekilde soguk,tavirli,istemeye istemeye nereye kadar bu evlilik..Keske esimin hayatinda boyle bir kadinin varligi olmasaydi.. Birde akraba olmasi daha zor oluyor.. Yabanci olsa ne ondan haber alir,nede gorurdu..

Kurdun aklına kuzu düşürmek sizinkisi. Adam tabi ki o bayana normal davranmayacak. Diğer kardeşleri gibi görmeyecek. Zira bir şeyler yaşanmış konuşulmuş. Soğuk davranması uzak durması sizin için daha iyi. Paranoyaklık yapıp eşinizi o kadına doğru itmeye mi çalışıyorsunuz? Onlar görüşünce elinizie ne geçecek tabi ki birbirlerini üstelik de böyle bir konu için gördüklerinde ikiside kızarıp bozaracak. Ortada inkar edilmeyen yaşanmış bi olay var ve siz bunu örtmek yerine habire didikliyorsunuz. Eşinizin öyle bir şey söylemesi yanlış ama bu sadece lafta kızgınlıkla söylenmiş bir şey siz bu konuyu o zaman köküne kadar konuşup bir daha açılmamak üzere kapatmalıydınız. Sürekli gündeme getirip eşinize eskiden sevdiği birini hatırlatmakla zararlı çıkacak olan sizsiniz. Bir başkasını sevmiş olabilir kırgınlık anında bunu hatırlamasında normal illa ki sizinde aklınıza geliyordur.

Bence acilen bir psikologa danışın ve konuşun. Eşinizde sorun yok sorun sizin içinizde siz kendi kendinize sürekli sorun ederek kendinizi yiyip bitirirsiniz.Eşiniz o kadınla karşı karşıya gelse bile soğuk davransa neden soğuktun hala unutmadın mı diyeceksiniz. Sıcak davransa bu samimiyet ne diyeceksiniz. Kesinlikle bir psikologa gidin beni yanlış anlamayın size ciddi anlamda söylüyorum çünkü ortada olmayan bi kadını paranoyaklık derecesinde kafanıza takmış kendinize zarar veriyorsunuz. Ne yaparsanız yapın psikolojik destek almadan o adam sizin için kendini öldürse dahi emin olamayacak ve bu düşüncelerden kurtulamayacaksınız.

Derin;

Katiliyorum sana, benim icinde sadakat ve guven sevgiden de once gelir..
Bak ne kadar sevgi olsada, guvenimi sarstigi icin sevemiyorum eskisi kadar ..
Bende unutamiyorum zaten...

Ablasi da bayiliyormus teyze kizina ikisi evlensin istiyormus yani.. Simdi gitmistir kesin yetistirmistir teyze kizina.. BENIM KOCAM OLACAK beyinsiz bunu yapti iste bana!!!!!!
Yemin ederim yazarken bile igreniyorm bu adamdan,, iste ondan sonrada bir buz kesiyorum.. Yanima bile yaklasamiyor.. Beni bu hale o soktu..

Kendi hatasi, cekecek..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…