Ne düşünmeliyim, unutamıyorum ?

Sevgili gozyasi,

Benim esim tabiki gecmiste boyle birsey yasamis olabilir, bende yasadim,onu cok iyi anliyorum..Konu bu degil, konu benim onun yasadiklarina olan kizginligim degil.. Konu bana karsi durust olmamasi..
icinde ne var, ne yok o kizla ilgili bana anlatmamis olmasidir..
Gizli sakli cevaplar,zorla agzindan laf alarak ogrendim herseyi.. Hemde evlendikten sonra..
Bana soylememesi beni sinirlendiren seyler.
Ben o kiza karsi hicbirsey hissetmiyorum..
Buyukler bizi evlenmemiz icin tesvik ettiler diyen kendisi??
Kardesim gibi goruyorum onuda, digerleri gibi farki yok diyen kendisi???
Ben bu dediklerine dayanarak ona EKLE FACEBOKK dan diyorum...
Ben delimiyim ki, illa ekle ekleee diyeyim..
Madem oyle ekle o zaman diyorum..

Eklemiyorsa, o zaman iste ben celiskiye dusuyorum.. Ha demekki eklemiyorsun,demekki ciddi biseyler yasandiki aranizda, eklemiyorsun, tamam eklemede o zaman.. Ama bana niye yalan konusuyor o zaman,yok boylede yok soylede.. Durust olsun o zaman bana !!! Haksiz miyim..

Birde dedigim gibi benimde gecmiste deli gibi sevdigim bir adam var, hala aklima gelir,ozlerim onu.. icimden ama.. kimseye belli etmem, yada demem aileme.. Ayiptir bu ya !!!! Benim esime olan kizginligim bunu ABLASINA anlatmasi,ve hepsi eminim duydu..

Benim esime kizginligim,kirginligim bu...Yoksa o kizla bisey yasamasi degil..

sanirim simdi anlayacaksin beni.. cok sukur Allahima o kadar takmadim o kiza.. Esimin celiskili konusmalari beni bu dusuncelere surukluyor.. Erkek gibi desin evet cok sevdim, cok hoslandim,cok istedim ama olmadi.. icimde kaldi desin.. BAK O ZAMAN CENEMI NASIL kapaticam..

Cunku bende korkmadan cesursa kendisine dedim.. senden once cok sevdigim biri oldu, ama ona kavusamadim dedim.. ben herseyimi acik acik derken, o niye gizliyor.. bu Haktan reva mi.. umarim anlatabildim ben ???? cevabini da bekliyorum sahiden

Birde beni arkamdan vurur gibi Ablasina soylemesi beni sinirlendiren konu...
Hemde boyle bir konuda ablasiyla konusmasi , hemde benim arkamdan..
SIRTIMDAN BICAK yemis gibi oldum..
O bicak saplandi birkere cikmiyor iste yerinden...

Sozkonusu o kizi sevmedigini,biseyler hissetmedigini bana inandirmasi degil, ben anlatamadim sanirim.. soz konusu olan benim guvenimi YIKMIS olmasidir.. Arkamdan beni vurmus olmasidir..

en büyük intikam eşini kendine bağlamaktır
o zaman ne olursa olsun o acı çeker
o seni kaybetmek istemz
çok fazla eskiyi açma
aklında olmayanı aklına sokma
herkesin eski macareları olur
ama eşinin sana hiç bunu hissettirmeemssi lazım

gurbetlik zorrrr
allah yardımcın olsun
o sinirle neler nelr söyleniyor kavgada
dili tutmak çok önemli eşin sinirle dilini tutamamaış
bence onu kendine daha daa bağlamak için uğraşmalısın
seni kaybetmekten korkmalı

BuseHilal Arkadaşım, Olan olmuş bir gaf yapılmış bunu sürekli gündeme getirmen eşine sürekli maziyi hatırlatman anlamsız. Bunun acısını o zaman çıkarabildiğin kadar çıkarmalıydın. Sorunda buya zaten sen kırılmışsın bıçak saplanmış ama bıçağı çıkartıp yaranı temizlemek yerine iyice batırıyorsun be bu bıçak seni zamanla kangren yapacak, çünkü sen yaranı iyileştirmeye çalışmak yerine sürekli tazeliyorsun. Ben olsam bende eşime eskiden sevdiğim biri hakkında detaylı bilgi vermezdim. Zira geçmiş yaşanmış bitmiştir çok sevmiştim demek ne bana ne karşımdaki insana bir şey kazandırmaz. Kendi kendine değil de neden ablasına dedi kısmına hak verdim ilk yazımda da ama o ablası dertleştiği insan belki sizinde bir lafınız çok ağırına gitti veyada ablası şunu alsaydın böyle olmazdı dedi ve eşinizde buna istinaden o tür şeyler söyledi bunlar sadece fikir tabi. Yine söylüyorum evet bunu ablasına söyledi yanlış ama ınsan bu beşerde şaşarda önemli olan bundan pişmanlık duyması ve eskiden olanları tamamıyla hayatınızdan çıkarması ki yazdıklarınıza göre eşiniz bundan zaten pişman. Her insan bir olacak değil sizin düşüncenize istinaden benim fikrime göre de eskiden çok sevdim demek cesaretle alakalı değil. Belki sizi daha çok sevdi ve bu yüzden eski sevgisi ona bi anlam ifade etmiyor ve basit bir şeydi oldu bitti diye geçiştiriyor. Zira ben eşimden öncekiler hakkında detaylı hiç bir şey bilmek istemiyorum ve kendi hayatımda yaşanmış olanlarında eşim tarafından bilinmesini istemiyorum bana her baktığında ondan önce birisini sevmiş olmamı görsün bilsin veya da ben ona her baktığında birilerini eskiden çok sevmiş düşüncesini düşünmek istemiyorum. Benim yapımda bu. Kendine şöyle dışardan bir bak insların dili kemiksizdir herşeyi bu gün söyler yarın unutur o öyle bişey demiş olsa bile kim blir ablası çoktan unutmuştur. Bu olayı sürekli aklınızda tutup gündeme getirmekle veya eşinize onu normal görün demekle çözülmez. Şuan kardeşi gibi görüyodur olabilir ama o şekilde gördüğü gibi istese de davranamaz çünkü bi öncesi var bu olayın. tabi ki hayat sizin istediğiniz şekilde yargılamakta ve uygulamakta özgürsünüz ama nacizane fikrim yaşanmış bir olayla sürekli kendizi kanatıp huzurunuzu bozmayın eşiniz belki eski aşkı unutmuştur ama zamanla bu huzursuzluktan bunalıp eski sevgilerini ve keşkelerini hatırlayacaktır. Ve yine uzaktan bakan biri olarak bence birilerinden fikir, yardım, destek veya adına her ne diyorsanız bir danışmandan karşılıklı konuşup öneri almalısınız. Veya bir büyükten bir dosttan ama bu kesinlikle objektif bakacak birinden olmalı. Yani diyeceğim odur ki ben size haksızsınız demiyorum zamanında haklıymışsınız ama bu haklılık olduğu yerde kalmalıymış bu şekilde en çok kendinize zarar verirsiniz. Orta yolu bulmayı her şeyi olduğunuz yerde durup kalmaktansa daha iyiye götürmeyi bilmelisiz bir bataklıkta olduğunuz yerde saplanıp kalırsanız batarsınız o yüzden çamura basıp gitmeyi bilmelisiniz.

Son düzenleme:

Bu fikrine tamamen katiliyorum Sevdalinka arkadasim..
Bundan boyle bunu yapicam zaten.. Zaten beni kaybetmekten cok korkuyor,hissediyorum..Bir suratim asilsin etrafimda 4 donuyor,ne oldu,iyimisin,biyerin mi agriyor diye.. Bunlari zaten yapiyor.. Bende niye bu kadar iyiki bana diye soruyodum hep kendime,, acaba diyorum vicdanimi, yoksa gercekten sevgisi mi ?

O konuyu da acmamaya gayret edicem artik, ruyamda gorsem bile.. sususam,yutucam..

Canim arkadasim,

inanki ben taze tutmuyorum, dun gece ruyamda ikisini gordum de, yine sinirlerim tepeme cikti ondan gelip bu konuyu actim, her dakika, her an bu konuyu konusmuyorum zaten onunla...Sineye cektim ben o olanlari,kirginligim var olmaz mi tabide..

Ama inanki surekli bu konuyu hatirlatmiyorum, ruyama girdikleri zaman felaket dagiliyorum,dunde oyle oldu,dagildim resmen basimin agrisindan duramadim evde,yani boyle zaman zaman ruyalarima giriyorlar ikisi.. Bilemiyorum neden... Zaten kocamda oyle diyo, ben seni cok sevdim, o benim icin hicbisey ifade etmiyor diyor..

Ikinci olmak cok zormus,keske herkes ilk sevdikleriyle birlikte olsaydi,enazindan kendinin veya kocanin icinde ukdeler kaldigini bilmez insan.. Huzursuz olmaz.. Ne bilim iste.. Sagol arkadasim seni cok iyi anladim.. Allah razi olsun..

Tamam işte bende bu yüzden diyorum bu sende öyle bir ukte olmuş ki rüyana girecek derece de bilinç altında saklıyorsun bu yüzden yardım almalısın. O zehri akıtmalısın ki içinde ki kafesten kurtulup tamamıyla mutlu olailesin. Keisnlikle tavsiyem yardım al ben zamanında bir konu hakkında almıştım bi danışman abladan yardım aylarca kurtulamadığım bir sıkıntımdan her gece tekrarı olan rüyalarımdan onun sayesinde bir kaç haftada kurtulmuştum yani bana çok iyi gelmişti. Belki o bana para gayesiyle yardım etti bellki de samimi ama önemli olan objektif bakışıyla ve eğitim almasının uzmanlığıyla anlattığı göstermeye çalıştığı şeyleri görmeme yardım etti ve beni o saplantımdan kurtardı. Türkiye'de olsaydın kesinlikle tavsiye ederdim çünkü ben samimiyetine çok fazla inandım o ablanın ama sen sanırım yurt dışındasın o yüzden oralarda bulabilirsen uzman birinin fikirlerinden mutlaka yararlan. Birde inanki eşin sana iyi davranıyorsa ve üstüne titriyorsa bu kesinlikle sevdiğindendir zira vicdan rahatlatmakta bir yere kadar sevmeseydi sabrıda bir yere kadar olurdu. O yüzden tereddüt etme güven. Umarım huzurunuza bir parça katkıda olur bu yazdıklarım ve inşaALLAH da bu yaranız tamamen iyileşip mutlu olursunuz.. Rabbim hepimizden razı olsun inşaALLAH.

Canim benim Allah senden de Razi olsun..
Su yazdiklarin bile beni nasil iyi olmaya dogru tesvik ediyor anlatamam.
Keske istanbulda olsaydim,olsaydim da o yardimi alsaydim..
Burda yabanci memlekette yabanci insanlara anlatamiyorum derdimi,
dogru duzgun dillerini bilmiyorum..
Yani burda imkansiz..
Insallah istanbula gelicem zaten, oraya geldigimde bir psikologla gorusmeyi istiyorum bu konuda.. Niye ruyalarima giriyor diye. Aci cektiriyor bana bu ruyalar diye..

Dediklerine aslinda katiliyorum, diyorum ki sevmese beni bu kadar katlanmaz bana yillardir.. Vicdan rahatlatmak icin olsa diyorum, bi yere kadar cekerdi..Ama adam benim onca yaptiklarima karsi,surat asmama karsi, iyi dayaniyor,susuyor.. Zaten beni alttan alan hep o ... Bu dediklerini de hep kulagima kupe edicem arkadasim.

iyiki varsiniz Allah razi olsun ....

canım o kadar kafana takmışsın bu mevzuyu ki rüyalarına bile giriyor.hiç düşünme boşver gitsin
bak kendin diyorsun eşim etrafımda pervane diye...sevmeyen bir erkek 3 gün vicdan yapar 3 sene değil canım erkekler fazla naza kaprise gelmezler sürekli surat yapan kadını çekmezler
bu düşüncelerden sıyrıl bence yazık kendini strese sokma

Haklisin Mihribancim,

O kadar ki, takmisim kafama iste, ruyalarima bile giriyor..
Allahim yarabbim esi tarafindan aldatilan kadin olsun,erkek olsun insanlara sabirlar versin..
Ruyada gormek bile insanin yuregini sizlatiyor... Yarabbim korusun herkesin yuvasini.. Seytana uydurmasin hicbirimizi insallah...

Dogru diyorsun 3 yildir iyi katlaniyor bana, agzindan burnundan getiriyorum inanki hala da, yuzune vuruyorum aklima geldikce, hatta agladi bile birkez karsimda cocuk gibi.. Ben seni seviyorum,inan bana diye.. Cok agladi hemde..

Neyse ya.. kirginliklar cabuk gecmez kimi insanda..
Bende unutamiyorum,kirginligim insallah gecer zamanla..

sagol arkadasim..

Ya ama hani olumlu düşünecektik. Bak gene dalmışsın karanlık sulara. Hadi silkelen kendine gel, yüzüne kocaman bir gülücük yerleştir, önce özgüvenin gelsin yerine sonra moralini biraz toparla durumun o kadar kötü olmadığını anlayacaksın.

Arkadaslar, EDANAZ`IM

Size olanlari yazmak istedim, yaziyorum da simdi..
Esim demin disardaydi eve geldi, ise gitmeden once.. Kendisi konuyu acti bana
Bak dedi sen dun hastaydin basin agridi, Ben senin kotu olmana dayanamam,istemem.
Bak sen kotu olunca, benimde enerjim dusuyor, morelim bozuluyor.
Dun butun gun isyerine canim SIKKINDI..
Niye boyle dusunuyor, niye hala o konuda diye uzuldum diyor..
Tamam haklisin,ben o lafi dememeliydim,sinirlenmissim olsam bile
Ama suna inan,seni cok sevdigim icin, hep senle kavga ediyorduk,bosanalim diyordun
Bende o anda ablama diyordum ki, yani cok sevdigim bu kiz bana boyle diyor
bosanalim,olmuyor,hep tartisiyoruz zoruma gidiyor,
Keske onla evli olsaydim enazindan belkide bu kadar kavgam olmazdi,sonucta o benim o kadar cok sevdigim biri degildi,
Bu cok sevdigim,asik oldugum kadin (benim icin diyor) ile herzaman tartismak daha zormus..Gucume gidiyor..
Bu anlamda dedim ben..diyor.
Kesinlikle ona karsi bir hissim yok,
Gecmiste kalmis bir gonul yaram yok, hele o benim gonul yaram hic degil..
Ben seninle evlenerek hepsini kapattim.. sildim..
Sana olan sevgim tomurcukdu..
Bak cocuklarimiz var, onlara bakiyorsun, igili bir annesin, sabirlisin,imanlisin,merhametlisin
senin bu huylarin sana olan sevdami daha da guclendirdi.. daha bir seviyorum seni bundan dolayi..
inanki yok oyle birsey, o kizi ne dusunmek,nede onu dusununce ahhh deyip icimin sizlamasi boyle bisey kesinlikle yok..
Allah ruhumu aldiginda birgun hepimiz gocup gittigimizde,ancak o zaman ilahi birsey sana anlatir sana olan sevgimi, keske deseki bir ilahi guc, bu adam seni sevdi, senden baskasi yok..
Benimde teyze kizindan sonra cok oldu ciktigim, ondan oncede oldu..
inanki unuttum gitti..
Ben yurt disina ondan dolayi kacip gelmedim ki, yemin olsun,kurani kerime el basayim..
Dusunuyorum, dusunuyorum yokk, kesinlikle ondan kacip da gelmedim Nihal..
inan bana,inanman icin ne yapmaliyim ki, gucum yetmiyor..
Dilim, yuregim bunlari soyluyor.. elimden bisey gelmiyor ki..
Bana inanman lazim.. Boyle olmaz..
Ben senin aci cekmeni istemiyorum..
Ben o kizi yolda gorsem, ortamlarda gorsem "merhaba,derim konusurum,teyze kizimdir, AMA o kiz kendi konusmuyordu benle o zamanlar..
Bize aile buyuklerimiz dedi, bak tamam bu is olmadi, ama siz teyze cocuklarisiniz ,yine konusun,gidin gelin.. Aranizda bisey olmadi zaten.. dediler..
Ama onun kendi psikolijik sorunlari vardi.. konusmuyordu benle..
ben kiziyordum hatta, ya bu kiz niye konusmuyorki benle.. ben konusuyordum oysaki..

icimde ona karsi ne bir hislenme, ne etkilenme,ne bir icimin sizlamasi soz konusu degil..
inan buna bak degil.. oyle bisey olsa sana derim hic cekinmeden, ama olmayan birseyi niye var diye soylim ben...

Lutfen bana inan.. Ama haklisin ben o kelimeyi soyledigim icin,sen insan olarak aklina her turlu seyi getirdin,dogrudur.. o benim hatam. sinirle ne dedigimi ben bile bilemedim, ama pismanim,oyle dememeliydim.. Ablama sakin takilma, ablamda bilmiyor mu benim icimi, da biliyorki ben EN COK SENI SEVDIM, SANA ASIK oldum..Bu lafi sinirle soyluyorum..Ablamda biliyor bunu cok iyi biliyor.. sen onu takma kafana,,,

SEN EMEKSIN..
sen yesermis,dallanmis bir sevdamsin.. cocuklarimin annesisin. senin artilarin cok benim yanimda, sana hersey haktir.. sen cok cile cektin benle bu gurbette.. sakinnn sakinnn kotu seyler dusunme dedi..

sonra bana sarildi, bende ona sarildim, agladim ( aglama dedi..
ben senin uzulmeni asla istemem, bu ettigim laf seni cok yaralamis, haklisin,
ama inan bana, aklina kotu seyler getirme ne olur, dedi..

senle benim aramdaki BAG cok kuvvetli, bu bagi kimse koparamaz dedi..

Biraz olsun rahatim simdi.. Yavas yavas iyi olucam insallah.. Ama kocamada dedim, ister istemez unutamiyorum o lafini.. sende beni anla dedim.. Haklisin dedi.. ama ne olur kotu seyler dusunme, kendini mahvetme ... sen uzulunce bende uzuluyorum dedi..

SON DURUMLAR BU arkadaslar.. fikirlerinizi bekliyorum...

Bu konuşmadan sonra, önünüze bakmanız lazım bence. Yeterli açıklama gelmiş bence, siz de büyütmeyin artık , çünkü bununla beraber yaşanmaz. Daha çok sarılın birbirinize. Aklınıza gelince kovalayın, düşünmeyin, gerçekten işe yarıyor. Allah huzur versin.

eşin gerçekten sabırlı biriymiş.erkekler çok dır dır yapmaya gelmiyorlar.
sonucun iyi yönde gelişmesi çok güzel.allah mutluluğunuzu arttırsın...

Çok güzel konuşmuş. Ben samimiyetine inanıyorum. Samimi olmayan bir erkek bu kadar güzel lafı arka arkaya sıralayamaz ki, içinden gelerek hissederek söylediği belli. zaten bu sözlerle seni kandırarak eline ne geçecek ki. Hadi şimdi sen adım at ve ona güvenmeye başla. Gerçekten ince ruhlu imiş, çok güzel konuşmuş.

Sagolun Arkadaslar,

Evet artik bende fazla uzatmayi istemiyorum.. Kendisine de dedim, bende bu konuyu artik bir daha acmamak uzere kapatiyorum dedim... Birdaha insallah ruyamda falanda gorsem, bu benim kendi kuskularimdan kaynaklidir diye gecip gidicem.. Zaten artik kuskuda kalmamasi lazim, bunu kendime anlatiyorum sabah beri, Esime inanmaliyim, cunku cok icten ve cok samimi anlatti..

Anlatirken caresizligi yuzune yansiyordu, bundan dolayi inandim ona..

Bundan boyle bende bu konuyu acmamak uzere kapadim...

Mihribancim

sagol canim..Hepinize tsk. ederim guzel dualariniz icin...

canim benim ay cok sevindim inan. ben bile ikna oldum yani olumunekankayizsmile artik oyle seyler gecirme aklindan. bitti gitti iste. oh derin nefes a.l bir cikin dolasin yemek yiyin beraber artik mutlu olmaya bak. insallah boyle devam eder canim benim

Akasia;

Canimm cok tsk.ederim ne dedigini ozellikle yazdim ki, sizde okuyun diye..
Sende ikna oldun dimi:)) canim yaaa... a.s.
Evet artik dusunmuyorum, zamanla hersey unutulur insallah..

Rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesin dilerim.. Herkes mutlu olsun insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…