♥gözyaşı♥;12581585 .!.:
Kurdun aklına kuzu düşürmek sizinkisi. Adam tabi ki o bayana normal davranmayacak. Diğer kardeşleri gibi görmeyecek. Zira bir şeyler yaşanmış konuşulmuş. Soğuk davranması uzak durması sizin için daha iyi. Paranoyaklık yapıp eşinizi o kadına doğru itmeye mi çalışıyorsunuz? Onlar görüşünce elinizie ne geçecek tabi ki birbirlerini üstelik de böyle bir konu için gördüklerinde ikiside kızarıp bozaracak. Ortada inkar edilmeyen yaşanmış bi olay var ve siz bunu örtmek yerine habire didikliyorsunuz. Eşinizin öyle bir şey söylemesi yanlış ama bu sadece lafta kızgınlıkla söylenmiş bir şey siz bu konuyu o zaman köküne kadar konuşup bir daha açılmamak üzere kapatmalıydınız. Sürekli gündeme getirip eşinize eskiden sevdiği birini hatırlatmakla zararlı çıkacak olan sizsiniz. Bir başkasını sevmiş olabilir kırgınlık anında bunu hatırlamasında normal illa ki sizinde aklınıza geliyordur.
Bence acilen bir psikologa danışın ve konuşun. Eşinizde sorun yok sorun sizin içinizde siz kendi kendinize sürekli sorun ederek kendinizi yiyip bitirirsiniz.Eşiniz o kadınla karşı karşıya gelse bile soğuk davransa neden soğuktun hala unutmadın mı diyeceksiniz. Sıcak davransa bu samimiyet ne diyeceksiniz. Kesinlikle bir psikologa gidin beni yanlış anlamayın size ciddi anlamda söylüyorum çünkü ortada olmayan bi kadını paranoyaklık derecesinde kafanıza takmış kendinize zarar veriyorsunuz. Ne yaparsanız yapın psikolojik destek almadan o adam sizin için kendini öldürse dahi emin olamayacak ve bu düşüncelerden kurtulamayacaksınız.
en büyük intikam eşini kendine bağlamaktır
o zaman ne olursa olsun o acı çeker
o seni kaybetmek istemz
çok fazla eskiyi açma
aklında olmayanı aklına sokma
herkesin eski macareları olur
ama eşinin sana hiç bunu hissettirmeemssi lazım
gurbetlik zorrrr
allah yardımcın olsun
o sinirle neler nelr söyleniyor kavgada
dili tutmak çok önemli eşin sinirle dilini tutamamaış
bence onu kendine daha daa bağlamak için uğraşmalısın
seni kaybetmekten korkmalı
♥gözyaşı♥;12582621 .!.:BuseHilal Arkadaşım, Olan olmuş bir gaf yapılmış bunu sürekli gündeme getirmen eşine sürekli maziyi hatırlatman anlamsız. Bunun acısını o zaman çıkarabildiğin kara çıkarmalıydın. Sorunda bu. Sen kırılmışsın ama kırgınlığını sürekli tazeliyorsun. Ben olsam bende eşime eskiden sevdiğim biri hakkında detaylı bilgi vermezdim. Zira geçmiş yaşanmış bitmiştir çok sevmiştim demek ne bana ne karşımdaki insana bir şey kazandırmaz. Kendi kendine değil de neden ablasına dedi kısmına hak verdim ilk yazımda da ama o ablası dertleştiği insan belki sizinde bir lafınız çok ağırına gitti veyada ablası şunu alsaydın böyle olmazdı dedi. oda buna istinaden söylemesi. Yine söylüyorum evet bunu ablasına söylemesi yanlış ama İnsan bu beşerde şaşarda önemli olan bundan pişmanlık duyması ve eskiden olanları tamamıyla hayatınızdan çıkarması. Her insan bir olacak değil eskiden çok sevdim demek cesaretle alakalı değil. Belki sizi daha çok sevdi ve bu yüzden eski sevgisi ona bi anlam ifade etmiyor ve basit bir şeydi oldu bitti diye geçiştiriyor. Zira ben eşimden öncekiler hakkında detaylı hiç bir şey bilmek istemiyorum ve kendi hayatımda yaşanmış olanlarında eşim tarafından bilinmesini istemiyorum bana her baktığında ondan önce birisini sevmiş olmamı görsün bilsin istemiyorum. Benim yapımda bu. Kendine şöyle dışardan bir bak insların dili kemiksizdir herşeyi bu gün söyler unutur o öyle bişey demiş olsa bile kim blir ablası çoktan unutmuştur. Bu olayı sürekli aklınızda tutup gündeme getirmekle veya eşinize onu normal görün demekle çözülmez. Şuan kardeşi gibi görüyodur olabilir ama o şekilde gördüğü gibi istese de davranamaz çünkü bi öncesi var bu olayın. tabi ki hayat sizin istediğiniz şekilde yargılamakta ve uygulamakta özgürsünüz ama nacizane fikrim yaşanmış bir olayla sürekli kendizi kanatıp huzurunuzu bozmayın eşiniz belki eski aşkı unutmuştur ama zamanla bu huzursuzluktan bunalıp eski sevgilerini ve keşkelerini hatırlayacaktır. Ve yine uzaktan bakan biri olarak bence yardım, destek adına her ne diyorsanız bir danışmandan karşılıklı konuşup öneri almalısınız. Veya bir büyükten bir dosttan ama bu kesinlikle objektif bakacak biri olmalı. Yani diyeceğim odur ki ben size haksızsınız demiyorum zamanında haklıymışsınız ama bu haklılık olduğu yerde kalmalıymış bu şekilde en çok kendinize zarar verirsiniz. Orta yolu bilmeyi her şeyi daha iyiye götürmeyi bilmelisiz bir bataklıkta olduğunuz yerde saplanıp kalırsanız batarsınız o yüzden çamura basıp gitmeyi bilmelisiniz.
♥gözyaşı♥;12583090 .!.:Tamam işte bende bu yüzden diyorum bu sende öyle bir ukte olmuş ki rüyana girecek derece de bilinç altında saklıyorsun bu yüzden yardım almalısın. O zehri akıtmalısın ki içinde ki kafesten kurtulup tamamıyla mutlu olailesin. Keisnlikle tavsiyem yardım al ben zamanında bir konu hakkında almıştım bi danışman abladan yardım aylarca kurtulamadığım bir sıkıntımdan her gece tekrarı olan rüyalarımdan onun sayesinde bir kaç haftada kurtulmuştum yani bana çok iyi gelmişti. Belki o bana para gayesiyle yardım etti bellki de samimi ama önemli olan objektif bakışıyla ve eğitim almasının uzmanlığıyla anlattığı göstermeye çalıştığı şeyleri görmeme yardım etti ve beni o saplantımdan kurtardı. Türkiye'de olsaydın kesinlikle tavsiye ederdim çünkü ben samimiyetine çok fazla inandım o ablanın ama sen sanırım yurt dışındasın o yüzden oralarda bulabilirsen uzman birinin fikirlerinden mutlaka yararlan. Birde inanki eşin sana iyi davranıyorsa ve üstüne titriyorsa bu kesinlikle sevdiğindendir zira vicdan rahatlatmakta bir yere kadar sevmeseydi sabrıda bir yere kadar olurdu. O yüzden tereddüt etme güven. Umarım huzurunuza bir parça katkıda olur bu yazdıklarım ve inşaALLAH da bu yaranız tamamen iyileşip mutlu olursunuz.. Rabbim hepimizden razı olsun inşaALLAH.
Ya ama hani olumlu düşünecektik. Bak gene dalmışsın karanlık sulara. Hadi silkelen kendine gel, yüzüne kocaman bir gülücük yerleştir, önce özgüvenin gelsin yerine sonra moralini biraz toparla durumun o kadar kötü olmadığını anlayacaksın.
canim benim ay cok sevindim inan. ben bile ikna oldum yani olumunekankayizsmile artik oyle seyler gecirme aklindan. bitti gitti iste. oh derin nefes a.l bir cikin dolasin yemek yiyin beraber artik mutlu olmaya bak. insallah boyle devam eder canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?