- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 298
- 42
- Konu Sahibi sariyapraklar
-
Hayır bildiğimiz kabuklu cevizdiCeviz olduğuna emin misin? Bitki tohumu/soğanı olamaz mı
Saksıları ilk kez mi döküyorsunuz?
Çiçekli bir şekilde satın aldıysanız, belki adamlar öncesinde ceviz fidanı filan yetiştireceklerdi içinde kaldı öyle üzerine çiçek ekip sattılar??
Saksilari ve toprağı geçen sene almıştım ve kendim doldurup iska dikmistim yine aynısını yapayım dedim toprağı havalandirip dikeyim dedim iki ayrı saksidan iki tane kabuklu ceviz çıktı
Toprağın içinden çıkmış olabilir yada eşiniz,anneniz babanız falanda dikmiş olabilir,bazen ben de yapardım zeytin çekirdeği gömüştüm saksının içine yada başka çekirdekler çıkacak mı diye.Böyle konular yasak ama muhtemelen konumda kapanır ama yinede anlatmak istiyorum.iki gün önce balkonda duran saksilarima iska dikmek için ise koyuldum. Geçen sene hazır toprak almıştım ve dikmistim busenede yapayım dedim neyse birinci saksiyi ters çevirdim toprağı havalandiyim diye ve topraktan bir tane kabuklu ceviz kirilmamis çıktı.sonra başka bi saksiyi döktüm ondanda bi tane ceviz çıktı aynı şekilde garibime gitti ne dusunmeliyim tuhafıma gitti açıkçası siz olsanız ne düşünürsünüz
Toprak içinde karışık gelmiş olabilir geçen seneden beri vardır ve siz yeni fark ediyorsunuzdur.
Kuslar gömmüş olabilir
Gecen senede havalandirip avuç avuç saksia doldurdum toprağı görmemiş olmam imkansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?