Ne düşünmem ne yapmam gerek?

papeyla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
160
380
103
Kızlar merhaba. Hemen konuya geçiyorum.Üniversite öğrencisiyim okulda beğendiğim biri vardı ortak bir arkadaşımız var biraz çıtlattım bu durumu. O da bana " x şu görüşten siz çok zıtsınız olmaz bu iş" dedi. Çok kesin konuşunca ben de uzatmadım yakın arkadaşlar. Fakat bana baktığını görüyordum hoşlandığım kişinin. Daha sonra twitter hesabına denk geldim bu kişinin zıt görüşte falan değilmişiz gayet aynıymışız hatta çok da iyi anlaşırmışız. Siyasi tartışma olmasın diye çok detaya girmiyorum. Şimdi sizce bu ortak arkadaş bana neden böyle dedi? Ve şimdi ne yapmalı nasıl davranmalıyım ?

Ortak arkadaş yakından tanımadığı için yanılmış olabilir.
Madem beğendiğiniz kişi de size bakıyor, ortak arkadaşınız olmadan tanışmanın yollarını arayın bence.

Ay heyecanlandım

Benim çok değil ama hoşlandığım kişinin yakın arkadaşı yanlış bilmiyordur.

Ortak arkadaş yakından tanımadığı için yanılmış olabilir.
Madem beğendiğiniz kişi de size bakıyor, ortak arkadaşınız olmadan tanışmanın yollarını arayın bence.

Ay heyecanlandım
Sizce ne yapmalıyım? Çok yeteneksizimdir bu konularda.

Sen bişey yapmaaa Bırak erkek yürüsün öncee naz yap sen O bakmadan öyle dönüp bakma , o bakıyosa göz göze gel gülümse Bir ortamda konuş onunla , gülümse yakın davran sıcak davran Sana karşı öyle bi niyeti varsa cesaret bulsun Ama sen çok istediğin hissi uyandırma

Bırak açılıcaksa o açılsın
tabi aynı ortamda bulunursanız muhabbet et yakın davran ama belli etme

Pek aynı ortamlarda bulunmuyoruz. Benden üst sınıfta

Ya arkadasiniz sizden hoslaniyor, ya hoslandiginiz cocugu tanimiyor, siz hoslandiginiz cocuk hakkinda yaniliyorsunuz. Sosyal medya araciligi ile istek yolla o sekilde konusmaya baslayabilirsiniz belki. Onun haricinde mimiklerinizden bakislarinizdan ondan hoslandiginizi belli edebilirsiniz.

Evet haklısınız. Yapacak başka pek bir şey yok galiba. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…