Sizce ne yapmalıyım? Çok yeteneksizimdir bu konularda.Ortak arkadaş yakından tanımadığı için yanılmış olabilir.
Madem beğendiğiniz kişi de size bakıyor, ortak arkadaşınız olmadan tanışmanın yollarını arayın bence.
Ay heyecanlandım
Pek aynı ortamlarda bulunmuyoruz. Benden üst sınıftaSen bişey yapmaaa Bırak erkek yürüsün önceenaz yap sen O bakmadan öyle dönüp bakma , o bakıyosa göz göze gel gülümse Bir ortamda konuş onunla , gülümse yakın davran sıcak davran Sana karşı öyle bi niyeti varsa cesaret bulsun Ama sen çok istediğin hissi uyandırma
Arkadaşım erkek.Arkadaşının da çocukta gözü var.
O zaman arkadaşının sende gözü varArkadaşım erkek.
O zaman belki o senden hoşlanıyordur? Durup dururken böyle birşey söylemesi mantıksız çünkü.Arkadaşım erkek.
aynen kesinlikle..Arkadaşının da çocukta gözü var.
o zaman kıskanmış dbjsadhdkjsaadArkadaşım erkek.
Evet haklısınız. Yapacak başka pek bir şey yok galiba. TeşekkürlerYa arkadasiniz sizden hoslaniyor, ya hoslandiginiz cocugu tanimiyor, siz hoslandiginiz cocuk hakkinda yaniliyorsunuz. Sosyal medya araciligi ile istek yolla o sekilde konusmaya baslayabilirsiniz belki. Onun haricinde mimiklerinizden bakislarinizdan ondan hoslandiginizi belli edebilirsiniz.
Hiç öyle bir şey hissetmemiştim aslında. Bir imasını veya bakışını falan.O zaman belki o senden hoşlanıyordur? Durup dururken böyle birşey söylemesi mantıksız çünkü.
Bu olaydan önce hiç şüphelenmemiştim benden hoşlandığından . Eğer hoşlanıyorsa diğer çocuğa da beni kötüler mi?o zaman kıskanmış dbjsadhdkjsaad
eetBu olaydan önce hiç şüphelenmemiştim benden hoşlandığından . Eğer hoşlanıyorsa diğer çocuğa da beni kötüler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?