ne düşünüyordur ?

Ne düşündüğünü bilemem ama seni düşünmediği aşikar...
Senin de ondan başka meşkalelerin olsun hayatta...
Neden bu şekilde saplanıp kalıyorsunuz birine, işkence çektiriyorsunuz kendinize anlamam...
Halbuki bıraksanız, acınızı çekeceksiniz, 21 gün sonra da bitecek gidecek...

Toplum olarak mazoşistiz.

yahu adam söylemiş işte seni sevmiyorum diye daha neye üsteliyorsunuz? Erkek arkadasın haklı bence kimse kimseyi çok sevmemeli biz kadınlar bayılıyoruz hemen annesi olmaya aşırı sahiplenmeye..
Sende artık bosver ugrasma bence sadece kendini küçük düşürürsün..

ben birşey yapmıyorum zaten yani mesaj atmıyorum veya aramıyorum. ama aklıma takılıyor işte kolay birşey değil bunlarla başa çıkmak..

Çocuğun Face'inde casusluk yapman, mesaj atmandan veya aramandan daha kötü bence. Taciz ediyorsun. Onun farkında olmaması bu gerçeği değiştirmez. Çocuğun hesabında fink atıyorsun. O onun özeli, bu saatten sonra seni ne ilgilendirir? Sen kendi hayatına bak. Kendini böyle küçük düşüreceğine, değerinin farkına var ve kendi yolunu çiz.

Ne düşünüyordur ? demişsin...

Sanırım artık onun ne düşündüğünü düşünmemem gerekiyor öncelikli olarak.

Senin hiç aklından çıkarmamam gereken onun şu cümlesi:

''Seni kıran,yanlışı yapan benim...hiç zaman vermeden arayıp özür dileyen bir şans daha isteyen sensin! ''

Bak bu tüm durumu özetliyor;en azından bundan sonra daha dikkatli olursun.Nefes aldırmayan ilişkiler yaşamazsın;ne kendine ne karşındakine.

bu arkadaşı hayatının merkezi yapmışsın diğer konunda aynıydı, açıkça sana herşeyi söylüyo en azından dürüst, haklıda olsan haksızda olsan dönen sen oluyosun, ipleri eline vermişsin sonrada sana haksızlık yapıldığını düşünüyosun, o ne düşünürse düşünsün bu ilişki sana iyi gelmiyo bi süre nadasa bırak kendini, dayanamayıp bi daha ararsan artık bu adam için ya kullanılacak kız statüsüne geçeceksin ya da daha ağır laflar edicek

Back
X