- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.624
- 63
- Konu Sahibi Lonelylovelygirl
-
Sürekli tip odaklı bakmışsınız zaten karşı cinse. Dış görünüş önemsiz demiyorum ama aradaki çekim, karakter bunlar ilişkinin sürekliliği için daha önemli. Gerisi size kalmış artık olur mu olmaz mı zaman gösterir.Galiba ben de yeşil ışık yakıcam çıkarken sevebilirim belki, ezik bulmuyorum da fazla kibar işte öyle birisiyle yorucu olur gibi geliyo ama tanıyacam kendisini hem sevgi zamanla olmaz mı eski erkek arkadaşlarım yakışıklı diye çıkmıştım tek amaçları öpüşmek yiyişmekti beni sevmemişlerdi sonradan anladım artık düzgün bir ilişkim olsun istiyorum
Bildiğin banker bilodaki zeynepsin sen.tıp okuduğu için değil zeki ve iyi kalpli olması da var amerikaya gitme planı varmış mesela sınavlarına hazırlanıyo beraber gitsek nasıl olur felan diye takılıyo bana ilgili yani ben öyle dalga geçen kızlardan değildim kesinlikle o tip kızları bilirsin işte.
Erkekler hep cinsellik düşünür ya öyle değil işte beni soruyo nasıl yaşadığımı merak ediyo moralim bozukken güldürmeye çalışıyo. Ama karar verdim ben de istiyorum artık onunla sevgili olmak inşallah gelecekte de çok severim
Ya bana kızmayın hepiniz kendimi çok kötü biriymiş gibi hissettim, arkadaşlarımın bakış açısını yazmıştım gözlerim doldu okudukça görüşleriSürekli tip odaklı bakmışsınız zaten karşı cinse. Dış görünüş önemsiz demiyorum ama aradaki çekim, karakter bunlar ilişkinin sürekliliği için daha önemli. Gerisi size kalmış artık olur mu olmaz mı zaman gösterir.
İlk mesajın çok çirkin ama herkesin tepki vermesi boşuna değil.Ya bana kızmayın hepiniz kendimi çok kötü biriymiş gibi hissettim, arkadaşlarımın bakış açısını yazmıştım gözlerim doldu okudukça görüşleri
Anladım da nasıl anlatabilirdim ki başka ama onun sevgisini karşılıksız bırakmıcam belki çok güzel bir aşkımız olur seveni sevmek en mantıklısı benceİlk mesajın çok çirkin ama herkesin tepki vermesi boşuna değil.
O zaman konu açarken şişman,gözlüklü,sivilceli ama tıp okuyo diye belirtme nedenin nedir? Konunun çocuğun tıp okumasıyla ne alakası var mesela? Çevrem ne tepki verir yazman falan? Konu açarken çocuğun dış görünüşü hakkında bu kadar olumsuz şeyler yazmak yerine üstü kapalı bir şekilde bahsedebilirdin. Kızlar biri var dış görünüş olarak pek iyi değil ama zeki ve iyi kalpli ne yapmalıyım sizce? Gibisinden yazabilirdin. Böyle bakınca çocukla sırf geleceğe yatırım olsun diye beraber olmayı düşünüyomuşsun gibi anlaşılıyo.tıp okuduğu için değil zeki ve iyi kalpli olması da var amerikaya gitme planı varmış mesela sınavlarına hazırlanıyo beraber gitsek nasıl olur felan diye takılıyo bana ilgili yani ben öyle dalga geçen kızlardan değildim kesinlikle o tip kızları bilirsin işte.
Erkekler hep cinsellik düşünür ya öyle değil işte beni soruyo nasıl yaşadığımı merak ediyo moralim bozukken güldürmeye çalışıyo. Ama karar verdim ben de istiyorum artık onunla sevgili olmak inşallah gelecekte de çok severim
Beğenmiyorum desen yeterdi böyle dalga geçmiş gibi görünüyorsun neyse.Anladım da nasıl anlatabilirdim ki başka ama onun sevgisini karşılıksız bırakmıcam belki çok güzel bir aşkımız olur seveni sevmek en mantıklısı bence
Anladım özür dilerim, görüş bildirdiğin için teşekkürlerBeğenmiyorum desen yeterdi böyle dalga geçmiş gibi görünüyorsun neyse.
O işler öyle olmuyor işte. Sadece bir tarafın sevmesiyle olmaz bu işler. İki tarafında sevmesi lazım. Belkilerle yürümez bu iş. Belki bende severim belki bende aşık olurum diyerek olmaz. Daha fazla üzersin karşındakini. Biraz olsun hoşlanıyo olsan neyse dicem de sende pek öyle bir durumda yok gibi. İnşallah çocuğu daha çok üzmezsin.Anladım da nasıl anlatabilirdim ki başka ama onun sevgisini karşılıksız bırakmıcam belki çok güzel bir aşkımız olur seveni sevmek en mantıklısı bence
Valla adamı öve öve bitirememissin. Hay Allah'ım ya adam zaten senin düşüncelerinin bu olduğunu bilse döner kendi aklını sorgular.Şişman, gözlüklü, sivilceli, sevgilisi olmamış, hiç öpüşmemiş, çekingen, h. tepe tıp 4. sınıf öğrencisi size aşık olduğunu söyleyen bir erkek çekici gelir mi size çok kararsızım, çevrem ne der diye...
Sonra fena igrenirHangi devirdeyiz ama maço neçevrenizi bu kadar önemsemeyin derim hayat sizin hayatınız ama zaten çocuğu içten içe ezik buluyorsunuz, beğenmiyorsunuz bu belli. Hiç girmeyin bu topa bence.
Yok aslında tipi çok önemli değil de biraz çevrenin bakışını da önemsedim başta galibaTıp önemli hele ki sizin için elzem. Görüşün derim ben.
Çocuğa üzüldüm muhtemelen içe kapanık biri zaten. İlginin olduğu kişinin içten içe sana karşı böyle düşünmesi korkunç.Sonra fena igrenir
hem ondan hem kendinden
Allah akıl fikir versin Tıp dedim.Artik kesinlikle eminim hatta Prof. olur inşallahYok aslında tipi çok önemli değil de biraz çevrenin bakışını da önemsedim başta galiba
haklisin..Çocuğa üzüldüm muhtemelen içe kapanık biri zaten. İlginin olduğu kişinin içten içe sana karşı böyle düşünmesi korkunç.
Aa çok tuhaf ama ben de ilk okuduğumda bir erkek kendini anlatıyor gibi hissettim.haklisin..
Hatta aklima o cocuk mu buraya yazdi yoksa diye gelmedi degil.
Hmm
Bu kafayla daha çok uğraşırsın.Galiba ben de yeşil ışık yakıcam çıkarken sevebilirim belki, ezik bulmuyorum da fazla kibar işte öyle birisiyle yorucu olur gibi geliyo ama tanıyacam kendisini hem sevgi zamanla olmaz mı eski erkek arkadaşlarım yakışıklı diye çıkmıştım tek amaçları öpüşmek yiyişmekti beni sevmemişlerdi sonradan anladım artık düzgün bir ilişkim olsun istiyorum
Yazdığın şeyi anlamadım çocuk mu prof olur ne dedin?Allah akıl fikir versin Tıp dedim.Artik kesinlikle eminim hatta Prof. olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?