- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.237
- 723
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Bilerek aramamazlılık etmedim inanın moralim öylesine bozuktu ki.. hem harcadığım para gördüğüm tedavi bebeğimin benden gitmesi.. gerçekten insanın aklının ucuna bile gelmiyor. Tek düşündüğünüz destek olacak birileri oluyor. Allah kimseye yaşatmasınNe biliyim 2 dk arayabilirdiniz. Ama onların laf sokması tabi ayrı olay ergen gibi.
Bu süreçte eşimle konuşmuş eşim uyuduğumu söylemiş hani hiç telefonu açılmamış değildi aslında ama bilemedim ki öyledir belki de dediğiniz gibidir.Kadını ısrarla görmezden gelmişsiniz.
Arayamasanız bile whatsapptan yazabilirdiniz, böyle böyle oldu kusura bakma akşam arayacağım diye.
Bir de anlamadığım geçen hafta düşük yapmışsınız, halanız bugün yazmış.geçtiğimiz hafta tüp bebekle sahip olduğum bebeğim tutunamadı düşük yaptım.
Ertesi gün inanın kendimi bilmeden işe gittim
bugün 1 saat önce yaklaşık halam "herkes çalışıyor kimse kimsenin umrunda değil" yazmış
Ben alınganlık yaptığını düşünmüyorum...Bilerek aramamazlılık etmedim inanın moralim öylesine bozuktu ki.. hem harcadığım para gördüğüm tedavi bebeğimin benden gitmesi.. gerçekten insanın aklının ucuna bile gelmiyor. Tek düşündüğünüz destek olacak birileri oluyor. Allah kimseye yaşatmasın
Yaşadığın kolay değil, alıngan da olabilirsin ama şu insanların sosyal medyadan ordan burdan laf sokmalı sözlerini dikkate alma derim. Bebeği düşüren sen ilgi bekleyen onlar. Salla gitsin
Aminn çok sağolun Allah razı olsun. Rabbim benimle beraber isteyen herkese nasip etsin.Bence alınganlık değil senin psikolojini hiç kimse anlamıyor, ne kadar ağır bir şey yaşadığının farkında olup bir müddet kendi kendine bırakmaları gerekiyordu ki aranızda çok iyi değilmiş..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin öncelikle, inşallah en güzel zamanda Rabbim tekrar nasip eder sana..
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun İnşallah.. Öyle korkuyorum ki bu ikinci tedavimdi ve elimde kalan sıfır.. yeniden en başından bir tedaviye başlayacağım tahmin edersiniz psikolojim alt üst olmuş durumda.. Tabiki bu onları ilgilendirmez ama destek olmalarını bekledim ben işte. Aileyiz ya sonuçta zor zamanımda anlayış istedim.Ben alınganlık yaptığını düşünmüyorum...
Yaşamayan bilmez bebeğini kaybetmişsin aramadiysan merak edip hala olarak arayıp destek olsaydı gruptan mesaj atıp laf sokmakta ne saçma iyi yapmışsın...
Rabbim kalbine gönlüne göre versin InşAllah tez zamanda hamile kalırsın canım.
Rabbim sana da sabırlar versin. Allahım en kısa zamanında annelik duygusunu bizlere de tattırsın. Ben anlayışı en çok ondan bekledim çünkü kendisi de 12 sene sonra bebek sahibi oldu ne demek olduğunu aslında öyle iyi biliyor ki.Geçmiş olsun Allah tekrar nasip etsin.Ben de kürtaj yaşadım zorunlu olarak...Hamile olduğumu herkes biliyordu.Arayan soran oldu ama herkese anlatmak sağol demek tesellilere hıhı diyip haklısın demek acıyı arttırıyor sanki.Sırf bu yüzden bir daha kimseye demeyeceğim herkese hesap vermek zorunda olmak ayrı acıyı yaşamak ayrı.Çektiğini sen bilirsin kimse anlayamaz boşver sakinleşmeye bak daha sonra gönlünü alırsın ziyarete gidersin şimdi acın taze iyi olmaya bak
Tabi ki anlıyorum sizi hani enişteniz ısrar ettiğinde o ara 2 dk aranabilirdi benim şahsi fikrim bu. Ben halanızın yerinde olsam geri dönmediniz diye bu şekilde davranmazdım tabi. Onlarda abartmış. Tek taraflı değilBilerek aramamazlılık etmedim inanın moralim öylesine bozuktu ki.. hem harcadığım para gördüğüm tedavi bebeğimin benden gitmesi.. gerçekten insanın aklının ucuna bile gelmiyor. Tek düşündüğünüz destek olacak birileri oluyor. Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?