Ne gelirse yakın akrabadan..

Bu, milletin başında dert olduğunu bile bile aradındı aramadındı çetelesi tutup hesap sormaya kalkanlardan hiç hazzetmiyorum ya. Velev ki arayasın, konuşasın, anlatıp deşilesin gelmedi aramadın, velev ki bilerek telefonları yanıtsız bıraktın kendine dönmek istediğin bir süreçtesin yani, bir de onu aramadındı onu aradındı diye gönül koyanlarla uğraş dur işin yoksa. Ne nazlı, anlayışsız insanlar ya; "Tamam iyiymiş işe dönmüş, selamını haberini aldım, o bana döner müsait olunca" de geç yani. Maksat yeğeninin "İyi" haberini almaksa işte almışsın kocandan, ne bu ille de arayacak o beni ısrarı? Herkesin merakını tek tek gidermek zoruna değil kimse, böyle can derdi sıradan 3947 kere aranıp konuşulup anlattırılıp durulmaz.
Bir de lafını edip kuzene kadar söylenmesi, aile grubundan laf sokma çabaları filan... Hayatında aksiyon yok, saracak yer arıyor herhalde.

Akrabalar bazen çok anlayışsız ve kırıcı olabiliyor.Sizin canınız zaten sıkkın, bir de milletin laf sokmasıyla mı uğraşacaksın. Boşverin gitsin.. Geçmiş olsun. Allah hayırlısı ile sağlıklı, güzel evlatlar nasip eder inşallah.

Onlara göre saygısızlık geri dönmemek.. Ama aklımın ucundan bile geçmedi ki onu düşünecek durumum halim yok inanın yaşamayan bilemez öyle zor ki çok teşekkür ederim Amin inşallah.
Evet işte iş yeri meselesi de sıkıntılı öyle çok izin aldım ki tüp bebek yaptırdığımdan dolayı.. Bir de telefonla konuşuyor dedirtmek istemedim. emir verilerek ara denilmesi hoşuma gitmedi hepsi bir arada aslında teşekkür ederim.
Size de çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. İnsanlar çok anlayışsız..Teşekkür ederim sağolun.
Evet tekrar tekrar konuşulması yeterince yaralıyor insanı ama bunun bile farkında olmadan böyle bir dönemde laf sokmak ilgi beklemek çok anlamsız Allah herkese vicdan merhamet versin.
Onların başına gelse ki Allah korusun ben koşar giderdim elimden geleni eksik etmezdim gelmesinler beklediğimden değil ama böyle de yapmasalardı işte.. Aynen dediğiniz gibi iyi haberimi almışsınız müsait bir zamanda tekrar ara o zaman Halacım nasılsın nasıl oldun de incilerin dökülmez herhalde..
Çok teşekkkür ederim Allah razı olsun amin inşallah. Bazen akrabadan göremediğini arkadaştan görüyorsun iyi ki varlar diyorsun biraz olsun rahatladım sayenizde iyi geldiniz bana

Konu sahibi alınganlık falan yapmadınız..
Eğer aranızda uzaklık yoksa aksamdan gelip size geçmiş olsun denenebilir yarım saat oturulup..

Heralde zor deildir yapılması..
Hassas dönem trip çekmek için uygun zaman deil..
Boşverin kendinize iyi gelecek seyler yapın..
Size kotu gelen seyleri çıkartın hayatınızdan..

Bu arada kaybınız icin cok cok üzüldüm..yaşamayan bu duyguyu anlayamaz..umarim yeri cabucak dolar..tekarar nasip olur

üzgünken bir de millete cevap mı yetiştireceksin, boşver iyi ki aramamışsın ben de artık öyleyim, kimseler umrumda değil. oh ne güzel hayat.

Büyütmüsünüz. Neyse geçmiş olsun. Arayın halanızı bence.

Çok haklısın. Yasadigin şey çok ağır. Bir de insanların böyle ilgi beklemesi bir de üzerine laf sokması.... benzer şeyler yaşadım kardeşim. Boşver... öyle laf sokacaklarina bir kere daha arasalarmis

Uzak değiliz arabayla mesafemiz 15 dakika bilhassa bir o kadar da yakınız.. ben hiç ilgi beklemedim dediğiniz gibi gelsinler diye ama onlar bekledi işte çıkardım gerçekten hayatımda stres istemiyorum. Çok teşekkür ederim inşallah olur
üzgünken bir de millete cevap mı yetiştireceksin, boşver iyi ki aramamışsın ben de artık öyleyim, kimseler umrumda değil. oh ne güzel hayat.
Evet kesinlikle öyle kimse umrunda olmayınca kafan da rahat oluyor en güzeli bu yaptığımız
Çok haklısın. Yasadigin şey çok ağır. Bir de insanların böyle ilgi beklemesi bir de üzerine laf sokması.... benzer şeyler yaşadım kardeşim. Boşver... öyle laf sokacaklarina bir kere daha arasalarmis
Sana da geçmiş olsun canım. Sağolasın rabbim kimseye yaşatmasın öyle zor ki belki anlayamazlar ama hoşgörülü
Bile olamadılar . Aynen öyle laf sokmak yerine merak edip arayabilirlerdi sağolasın kardeşim tekrar Böyle insanlara ihtiyacımız var

Bana aramak istememişsiniz gibi geldi yoksa insan 1 dk sini ayırır hiç zor değil.Bu arada istemeyebilirsiniz de sevmediğiniz insanları aramak zorunda değilsiniz.
Hayır istemediğim de oldu ama aklımdan da çıktı eniştem arayınca aklıma geldi o anda ayıp olmasın diye söyledim ben bile onlara ayıp olmamasını düşünürken onlar çok ayıp ettiler

6 negatif tüp bebek tedavisi olan biri olarak diyorum ki hormonlar...maalesef bende sinirli ve agresif biri oldum cok alingan biri oldum reklamlardaki bebek ve bebek urunlerine bile sinir oluyordum.. ben ben degilim başka biri oldum simdi özüme dönmeye başlayınca anladim bunu..

Ben de bu sebepten konu sahibesine hak veriyorum
Bazen insanda konusacak, dert anlatacak, dinleyecek mecal olmuyor istemiyor iste
Konu sahibesi ne halde umursayan olmamis yani bizi niye aramadin diye trip atmislar. Yani insan bir karsidaki ne halde dusunur once, gecmis olsun dilersin, bir ihtiyacin varsa ara der cekilirsin
Konudaki tek duzgun insan eniste, adam gibi gecmis olsun demis cekilmis gitmis.

Evet zor bir dönem geçirmişsiniz ama evet fazlasıyla abartmışsınız..

Kimse tup bebek yaptığınızı bilmiyor ama düşük yaptığınızı biliyorlar biraz da size sitem etmişler gruptan cikacak ,insanlari silecek kadar sinirlenmemelisiniz.

Bir de o halde halamı mı arıycam poff aramam evlat sınavı hasreti zor yaşıyorum bunu hala halanız da yaşamış ama unutmuş anlaşılan oldum olası beni sevmeyenleri sevmem seni de sevmediklerini biliyorsun salla gitsin zoraki arama yapmaktansa hiç aramamak daha iyi bence

Geçmiş olsun diye aradığım birisi bana dönmese hiç garipsemem

Sonuçta ilgi gereken üzgün olan sizsiniz

Ha bu durumda ısrarla aramam da demek ki konuşası yok der susarım

Lakin size tavsiyem kimseye duyurmayın yani tüp bebeği bilmedikleri gibi düşüğü de bilmeselerdi keşke

Ben hamile olduğumu 4. ayda söylemiştim anneme ne kadar az bilgi o kadar huzur

Eğer ortada çok önemli bir konu yoksa halanızın sizinle acil konuşması gereken, ki olsaydı enişteniz söylerdi büyük olasılıkla, laf sokmaları yanlış çünkü siz aramak istemeseniz de kasten aramamazlık etmediniz. uygun olduğunuzda arardınız. Kaldı ki siz şu an hassas bir dönemdesiniz size anlayışlı olmalılar. Bir de çalışmayan çalışanın halinden anlamıyor. Neyse size de büyük geçmiş olsun. Hiçbir şey olmamış gibi davranın, sinirlerinizi bozmayın, bozsanız neye yarar?

Sizi cok iyi anliyorum, 6 gun once bende tup bebek gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim kalp atisi yoktu, bende kisitli cevreme anlattim ve pek duyulmamasini istemistim, lakin kimileri anlatmakta bir beis gormemis.
Pozitif oldugunu duyanlar hayirlamaya aramadilar ama ayni kisiler dusuk oldugunu duyanlar gecmis olsuna arayabildiler☺. Anlatan kisilere neden anlatildigini sordugumda ise eee ne varmis ucunda ölummu varmis diye bir cvp... sorun anlatilmasi degil guven zedelenmesi.
Birde anlasilmamak bu piskolojiyi sadece yasayan bilir.

Evet hormonlarda etkiliyordur illa ki ama hoşgörü olsaydı keşke böyle olmazdı
Tripmçekecek halde değildim dediğiniz gibi üstelik aradığını bile unutmuşım canımın derdine düşmüşüm
Evet unutmuş dediğiniz gibi. Sevmediklerini biliyordum da acımasız olacaklarını düşünemedim
Çok haklısınız ben değil annem babam söylemiş yoksa dediğiniz gibi bende hiç duyurmayacaktım
Çok teşekkürler ederim. Allah razı olsun. İnsanları anlamak zor bu dönemde bile biz anlayışlı oluyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…