- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Onlara göre saygısızlık geri dönmemek.. Ama aklımın ucundan bile geçmedi ki onu düşünecek durumum halim yok inanın yaşamayan bilemez öyle zor ki çok teşekkür ederim Amin inşallah.İnsanlar kafayı yemiş.
Kendi acısını mı düşünsün, senin gönlünü mü eğlesin.
Ararsın, açmazsa 2 gün sonra zahmet olmazsa tekrar ararsın veya aradım der aramazsın.
Aman ne bileyim.
Geçmiş olsun size, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
Evet işte iş yeri meselesi de sıkıntılı öyle çok izin aldım ki tüp bebek yaptırdığımdan dolayı.. Bir de telefonla konuşuyor dedirtmek istemedim. emir verilerek ara denilmesi hoşuma gitmedi hepsi bir arada aslında teşekkür ederim.Telefon konusunda ben de böyleyim. Hemen dönemiyorum.
Zor günler geçiriyorsunuz. Sizi böyle bir durumda bunaltmamaları lazım. Halden anlamıyor kimse. Bir de iş yerleri uygun olmuyor öyle her zaman telefonla konuşulamaz. Şimdi kimseyi düşünmeyin bence. Kendi sağlığınıza odaklanın.
Size de çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. İnsanlar çok anlayışsız..Teşekkür ederim sağolun.Merhaba Ben hic alinganlik ettiginizi dusuuyorum Ben 2 Sefer bu aciyi yasadim ve her defasinda arayip gecmis olsun nasil oldu bir daha olur diyenler yuzunden yaram bir kere daha acildi.en sonunda esimi ve Aile mi uyardim bu konuyu kimsenin acmamasini ve arayanlari uyarmasini istedim.sizin yanlis yaptiginiz bisey yok.malesef bende bebekleri mi kaybetmeden once olaya sadece dusuk olarak bakiyordum.ama oyle degilmis insan yasayinca anliyor.onu bunu birakin uzuntunuzu yasayin
Evet tekrar tekrar konuşulması yeterince yaralıyor insanı ama bunun bile farkında olmadan böyle bir dönemde laf sokmak ilgi beklemek çok anlamsız Allah herkese vicdan merhamet versin.Ben size hak verdim. Böyle bir psikolojide kimseye laf anlatmak istemiyor insan. Anlayışlı olması gerekenler, onlar.
Dert etmeyin bence. Yanınızda olmak isteseler olurlardı. Herkes kendini nazlatmak istiyor ama karşı tarafı hiç düşünmüyor
Onların başına gelse ki Allah korusun ben koşar giderdim elimden geleni eksik etmezdim gelmesinler beklediğimden değil ama böyle de yapmasalardı işte.. Aynen dediğiniz gibi iyi haberimi almışsınız müsait bir zamanda tekrar ara o zaman Halacım nasılsın nasıl oldun de incilerin dökülmez herhalde..Bu, milletin başında dert olduğunu bile bile aradındı aramadındı çetelesi tutup hesap sormaya kalkanlardan hiç hazzetmiyorum ya. Velev ki arayasın, konuşasın, anlatıp deşilesin gelmedi aramadın, velev ki bilerek telefonları yanıtsız bıraktın kendine dönmek istediğin bir süreçtesin yani, bir de onu aramadındı onu aradındı diye gönül koyanlarla uğraş dur işin yoksa. Ne nazlı, anlayışsız insanlar ya; "Tamam iyiymiş işe dönmüş, selamını haberini aldım, o bana döner müsait olunca" de geç yani. Maksat yeğeninin "İyi" haberini almaksa işte almışsın kocandan, ne bu ille de arayacak o beni ısrarı? Herkesin merakını tek tek gidermek zoruna değil kimse, böyle can derdi sıradan 3947 kere aranıp konuşulup anlattırılıp durulmaz.
Bir de lafını edip kuzene kadar söylenmesi, aile grubundan laf sokma çabaları filan... Hayatında aksiyon yok, saracak yer arıyor herhalde.
Çok teşekkkür ederim Allah razı olsun amin inşallah. Bazen akrabadan göremediğini arkadaştan görüyorsun iyi ki varlar diyorsun biraz olsun rahatladım sayenizde iyi geldiniz banaAkrabalar bazen çok anlayışsız ve kırıcı olabiliyor.Sizin canınız zaten sıkkın, bir de milletin laf sokmasıyla mı uğraşacaksın. Boşverin gitsin.. Geçmiş olsun. Allah hayırlısı ile sağlıklı, güzel evlatlar nasip eder inşallah.
Merhaba bayanlar,
Ben 30 yaşında evli yuvasında işinde gücünde bir bayanım. Çalışıyorum ve geçtiğimiz hafta tüp bebekle sahip olduğum bebeğim tutunamadı düşük yaptım.
Ailem tüp bebek yaptığımı bilmiyor ama düşük yaptığımdan haberleri oldu. Halamları çok sevmem.Onlarda bana bayılmazlar zaten
Bu durumu yaşadığımız gün halamlar aradı 3 tane halam var kücük halamın telefonunu açamadım uyuyordum uyandığımda gece 11 olmuştu. geç oldu diye dönmek istemedim bu esnada eşimle ve annemle konuşmuşlar.
Ertesi gün inanın kendimi bilmeden işe gittim işe gitmemde ki sebep kafamın dağılacak olması ve tüp bebek yaptırdığımdan dolayı zaten çok izin almıştım izin alamadım. (iş yerim bebek durumunu bilmiyor) Eniştem aradı sabah geçmiş olsun dileklerini iletti sağolsun. bende halamı arayamadığımı kusura bakmamasını sabahta dalgınlıktan unuttuğumu söyledim.
Halamı aramam ona dönmem için ısrar etti 3 kez söyledi. Enişte zor durumda kalıyorum iş yerindeyim iş yerim bu durumu bilmiyor kapının önüne çıktım konuşmak için dediysemde anlamadı velhasıl aramadan girdim zaten yoğun bir gündü.
Eniştem bu durumu halama söylemiş halam diğer kuzenlerime anlatmış.
Bir grubumuz var ailenin olduğu oraya bugün 1 saat önce yaklaşık halam "herkes çalışıyor kimse kimsenin umrunda değil" yazmış ( sanki düşüğü halam yaptı :)) bu arada kendisi de 12 sene sonra bebek sahibi oldu beni anlamasını beklerdim. Kuzenim de "aile çok önemli çalışsan neye fayda aileden haberin olmayınca arayıp sormayınca" yazmış. gruptan ayrıldım.
Kuzenime karışmaması gerektiğini aile kavramını çok iyi biliyorsa laf sokmadan benim yanımda olması gerektiğini ama hayatımdan hepsini çıkardığımı yazdım.
Aldığım cevap benim alınganlık ettiğim.. Ben alınganlık mı ettim gerçekten ? öyle olmadığını düşünüyorum. Hormon ilaçlarının etkisinden acaba yanlış mı anladım diyorum ama yok değil..
Zaten dediğim gibi çok sevmem onlar da beni sevmez ama zoruma gitti işte.
Büyütmüsünüz. Neyse geçmiş olsun. Arayın halanızı bence.Merhaba bayanlar,
Ben 30 yaşında evli yuvasında işinde gücünde bir bayanım. Çalışıyorum ve geçtiğimiz hafta tüp bebekle sahip olduğum bebeğim tutunamadı düşük yaptım.
Ailem tüp bebek yaptığımı bilmiyor ama düşük yaptığımdan haberleri oldu. Halamları çok sevmem.Onlarda bana bayılmazlar zaten
Bu durumu yaşadığımız gün halamlar aradı 3 tane halam var kücük halamın telefonunu açamadım uyuyordum uyandığımda gece 11 olmuştu. geç oldu diye dönmek istemedim bu esnada eşimle ve annemle konuşmuşlar.
Ertesi gün inanın kendimi bilmeden işe gittim işe gitmemde ki sebep kafamın dağılacak olması ve tüp bebek yaptırdığımdan dolayı zaten çok izin almıştım izin alamadım. (iş yerim bebek durumunu bilmiyor) Eniştem aradı sabah geçmiş olsun dileklerini iletti sağolsun. bende halamı arayamadığımı kusura bakmamasını sabahta dalgınlıktan unuttuğumu söyledim.
Halamı aramam ona dönmem için ısrar etti 3 kez söyledi. Enişte zor durumda kalıyorum iş yerindeyim iş yerim bu durumu bilmiyor kapının önüne çıktım konuşmak için dediysemde anlamadı velhasıl aramadan girdim zaten yoğun bir gündü.
Bir grubumuz var ailenin olduğu oraya bugün 1 saat önce yaklaşık halam "herkes çalışıyor kimse kimsenin umrunda değil" yazmış ( sanki düşüğü halam yaptı :)) bu arada kendisi de 12 sene sonra bebek sahibi oldu beni anlamasını beklerdim. Kuzenim de "aile çok önemli çalışsan neye fayda aileden haberin olmayınca arayıp sormayınca" yazmış. gruptan ayrıldım.
Kuzenime karışmaması gerektiğini aile kavramını çok iyi biliyorsa laf sokmadan benim yanımda olması gerektiğini ama hayatımdan hepsini çıkardığımı yazdım.
Aldığım cevap benim alınganlık ettiğim.. Ben alınganlık mı ettim gerçekten ? öyle olmadığını düşünüyorum. Hormon ilaçlarının etkisinden acaba yanlış mı anladım diyorum ama yok değil..
Uzak değiliz arabayla mesafemiz 15 dakika bilhassa bir o kadar da yakınız.. ben hiç ilgi beklemedim dediğiniz gibi gelsinler diye ama onlar bekledi işte çıkardım gerçekten hayatımda stres istemiyorum. Çok teşekkür ederim inşallah olurKonu sahibi alınganlık falan yapmadınız..
Eğer aranızda uzaklık yoksa aksamdan gelip size geçmiş olsun denenebilir yarım saat oturulup..
Heralde zor deildir yapılması..
Hassas dönem trip çekmek için uygun zaman deil..
Boşverin kendinize iyi gelecek seyler yapın..
Size kotu gelen seyleri çıkartın hayatınızdan..
Bu arada kaybınız icin cok cok üzüldüm..yaşamayan bu duyguyu anlayamaz..umarim yeri cabucak dolar..tekarar nasip olur
Evet kesinlikle öyle kimse umrunda olmayınca kafan da rahat oluyor en güzeli bu yaptığımızüzgünken bir de millete cevap mı yetiştireceksin, boşver iyi ki aramamışsın ben de artık öyleyim, kimseler umrumda değil. oh ne güzel hayat.
Sana da geçmiş olsun canım. Sağolasın rabbim kimseye yaşatmasın öyle zor ki belki anlayamazlar ama hoşgörülüÇok haklısın. Yasadigin şey çok ağır. Bir de insanların böyle ilgi beklemesi bir de üzerine laf sokması.... benzer şeyler yaşadım kardeşim. Boşver... öyle laf sokacaklarina bir kere daha arasalarmis
Hayır istemediğim de oldu ama aklımdan da çıktı eniştem arayınca aklıma geldi o anda ayıp olmasın diye söyledim ben bile onlara ayıp olmamasını düşünürken onlar çok ayıp ettilerBana aramak istememişsiniz gibi geldi yoksa insan 1 dk sini ayırır hiç zor değil.Bu arada istemeyebilirsiniz de sevmediğiniz insanları aramak zorunda değilsiniz.
Ben size hak verdim. Böyle bir psikolojide kimseye laf anlatmak istemiyor insan. Anlayışlı olması gerekenler, onlar.
Dert etmeyin bence. Yanınızda olmak isteseler olurlardı. Herkes kendini nazlatmak istiyor ama karşı tarafı hiç düşünmüyor
Evet zor bir dönem geçirmişsiniz ama evet fazlasıyla abartmışsınız..Merhaba bayanlar,
Evet hormonlarda etkiliyordur illa ki ama hoşgörü olsaydı keşke böyle olmazdı6 negatif tüp bebek tedavisi olan biri olarak diyorum ki hormonlar...maalesef bende sinirli ve agresif biri oldum cok alingan biri oldum reklamlardaki bebek ve bebek urunlerine bile sinir oluyordum.. ben ben degilim başka biri oldum simdi özüme dönmeye başlayınca anladim bunu..
Tripmçekecek halde değildim dediğiniz gibi üstelik aradığını bile unutmuşım canımın derdine düşmüşümBen de bu sebepten konu sahibesine hak veriyorum
Bazen insanda konusacak, dert anlatacak, dinleyecek mecal olmuyor istemiyor iste
Konu sahibesi ne halde umursayan olmamis yani bizi niye aramadin diye trip atmislar. Yani insan bir karsidaki ne halde dusunur once, gecmis olsun dilersin, bir ihtiyacin varsa ara der cekilirsin
Konudaki tek duzgun insan eniste, adam gibi gecmis olsun demis cekilmis gitmis.
Evet unutmuş dediğiniz gibi. Sevmediklerini biliyordum da acımasız olacaklarını düşünemedimBir de o halde halamı mı arıycam poff aramam evlat sınavı hasreti zor yaşıyorum bunu hala halanız da yaşamış ama unutmuş anlaşılan oldum olası beni sevmeyenleri sevmem seni de sevmediklerini biliyorsun salla gitsin zoraki arama yapmaktansa hiç aramamak daha iyi bence
Çok haklısınız ben değil annem babam söylemiş yoksa dediğiniz gibi bende hiç duyurmayacaktımGeçmiş olsun diye aradığım birisi bana dönmese hiç garipsemem
Sonuçta ilgi gereken üzgün olan sizsiniz
Ha bu durumda ısrarla aramam da demek ki konuşası yok der susarım
Lakin size tavsiyem kimseye duyurmayın yani tüp bebeği bilmedikleri gibi düşüğü de bilmeselerdi keşke
Ben hamile olduğumu 4. ayda söylemiştim anneme ne kadar az bilgi o kadar huzur
Çok teşekkürler ederim. Allah razı olsun. İnsanları anlamak zor bu dönemde bile biz anlayışlı oluyoruz işteEğer ortada çok önemli bir konu yoksa halanızın sizinle acil konuşması gereken, ki olsaydı enişteniz söylerdi büyük olasılıkla, laf sokmaları yanlış çünkü siz aramak istemeseniz de kasten aramamazlık etmediniz. uygun olduğunuzda arardınız. Kaldı ki siz şu an hassas bir dönemdesiniz size anlayışlı olmalılar. Bir de çalışmayan çalışanın halinden anlamıyor. Neyse size de büyük geçmiş olsun. Hiçbir şey olmamış gibi davranın, sinirlerinizi bozmayın, bozsanız neye yarar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?