- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum çıktım kafam rahat etti ken azından.Kadın yıpratıcı bir dönem geciriyor zaten bide onu bunu mu düşünecek neyse aile grubu isleri hic bana göre değil alıyorlar ben anında çıkıyorum uğraşamam
Çok teşekkür ederim düşünceniz için doğru yolda olduğumu anladım. Evet akrabada olsa beni üzen insanları hayatımdan çıkarıyorum çünkü sıfırdan tedaviye başlayacağım stres bende hiç olmaması gereken birşey olmalı da işte durum böyle olunca..Böyle durumlarda kimsenin gözü kimseyi görmüyor bile. Zaten sizin şuan ki psikolojik durumunuzu hesap etmeleri gerekirdi. Siz alınganlık yaptıysanız onlarda ergence davranmışlar. Aramak istemeyebilirsiniz de.. Hoş görmeleri lazımdı..
Zaten siz de hazetmiyormuşsunuz, akraba da olsa gereksiz insanlara gerek yok..
Bana güç verdiniz.. Çok teşekkür ederim inşallah. Rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin.Bazi insanlar gerçekten dram ve lak lak peşinde. Kocaman kadın zaten eşinizle görüşmüş. Iyi niyetli olsa anlayış gösterir, yardımını teklif eder (mesela "konuşmak isterse istediğin zaman arasın/gelsin.. Yapabileceğim birşey var mi") Ama yok. Böyleleri dramı sanki kendileri yaşıyorlar gibi Bas köşede olup ilgi istiyorlar. Halbuki biraz empati işi çözerdi. İnternetten laf sokmayi bilen sonuçlara da katlansin bi zahmet.sinir laklakcilar
Cok gecmis olsun size. Insallah en yakin zamanda evlat sahibi olursunuz
Bende gereksiz buluyorum dediğiniz doğru ama tepki vermem gereken bir şey olduğunu düşündüm bana karşı yapılan gereksiz bir konuşma vardı ortada kendimi daha toplayamamışken aileden bunu görmek üzdü beniŞu engel veya gruptan çıkma gibi tepkileri çocuksu ve gereksiz buluyorum. Hatta komik. Onun dışında arayamamış olabilirsiniz karşıdaki de biraz anlayışlı olabilirdi. Karşılıklı fevri davranışlar var.
Hiç sormayın bende çok sinir oldum. Oturup dedikodumu yapmalarına mı üzüleyim yanımda olmadıklarına mı yoksa bu insanların en yakın akrabam olduklarına mı.. Oysa ben o kadar anlayışlı biriyimdir ki bunu hakedecek bir davranışım olmamıştır hiç onlara karşı çok sevmem ama saygımı da yitirmem.Konuşmak istememiş de olabilirsin. Sonuçta sıkıntılı bir süreç gecirmissin bir de halanın gönlünü mü yapcan. Çok saçmalamış. Hayır bir de insan böyle zamanlarda niye arar, destek olmak için. Bu kadın ego yapmış. Ben aradım nasıl bana dönmez diye. Destek olmak isteyen insanın zor gününde dedikodu yapıp bir de Whatsapptan laf sokmaz. Sinir oldum valla.
Evet işin o kısmıda var direktif verilmesinden bende hoşlanmam. Aramak aklıma gelmedi ama üzüntülü bir anımda emir verilmesi benimde hoşuma gitmedi zaten yine de teşekkür ettim sağol dedim keşke bana direktif vereceğine senin için ne yapabiliriz deseydi..Zorla birini aratmayi aramayi sevmem. Zorla aratilmaktan nefrer ederim inadina aramam. Boyle laf sokmalarda da sokmaya calisan komik insani hayatimdan def ederim. Elinize saglik. Gecmis olsun..
Seni çok iyi anlıyorum 6 yil sonra oldu oğlum şükür kimse destek olmaz canim herkes açık arama derdinde....Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun İnşallah.. Öyle korkuyorum ki bu ikinci tedavimdi ve elimde kalan sıfır.. yeniden en başından bir tedaviye başlayacağım tahmin edersiniz psikolojim alt üst olmuş durumda.. Tabiki bu onları ilgilendirmez ama destek olmalarını bekledim ben işte. Aileyiz ya sonuçta zor zamanımda anlayış istedim.
Hiç sormayın bende çok sinir oldum. Oturup dedikodumu yapmalarına mı üzüleyim yanımda olmadıklarına mı yoksa bu insanların en yakın akrabam olduklarına mı.. Oysa ben o kadar anlayışlı biriyimdir ki bunu hakedecek bir davranışım olmamıştır hiç onlara karşı çok sevmem ama saygımı da yitirmem.
Seviyesiz tiplerle aile de olsanız gruba gerek yok. Beni de eklemişlerdi öyle saçma bir gruba. Birde daha ilginci benim ve bir kaç kişinin olmadığı ayrı bir grup kurulmuştu secilmislerle. 1. Grupta konuşulanlar 2. Grupta değerlendiriliyordu. :) gibi gibi.Merhaba bayanlar,
Ben 30 yaşında evli yuvasında işinde gücünde bir bayanım. Çalışıyorum ve geçtiğimiz hafta tüp bebekle sahip olduğum bebeğim tutunamadı düşük yaptım.
Ailem tüp bebek yaptığımı bilmiyor ama düşük yaptığımdan haberleri oldu. Halamları çok sevmem.Onlarda bana bayılmazlar zaten
Bu durumu yaşadığımız gün halamlar aradı 3 tane halam var kücük halamın telefonunu açamadım uyuyordum uyandığımda gece 11 olmuştu. geç oldu diye dönmek istemedim bu esnada eşimle ve annemle konuşmuşlar.
Ertesi gün inanın kendimi bilmeden işe gittim işe gitmemde ki sebep kafamın dağılacak olması ve tüp bebek yaptırdığımdan dolayı zaten çok izin almıştım izin alamadım. (iş yerim bebek durumunu bilmiyor) Eniştem aradı sabah geçmiş olsun dileklerini iletti sağolsun. bende halamı arayamadığımı kusura bakmamasını sabahta dalgınlıktan unuttuğumu söyledim.
Halamı aramam ona dönmem için ısrar etti 3 kez söyledi. Enişte zor durumda kalıyorum iş yerindeyim iş yerim bu durumu bilmiyor kapının önüne çıktım konuşmak için dediysemde anlamadı velhasıl aramadan girdim zaten yoğun bir gündü.
Eniştem bu durumu halama söylemiş halam diğer kuzenlerime anlatmış.
Bir grubumuz var ailenin olduğu oraya bugün 1 saat önce yaklaşık halam "herkes çalışıyor kimse kimsenin umrunda değil" yazmış ( sanki düşüğü halam yaptı :)) bu arada kendisi de 12 sene sonra bebek sahibi oldu beni anlamasını beklerdim. Kuzenim de "aile çok önemli çalışsan neye fayda aileden haberin olmayınca arayıp sormayınca" yazmış. gruptan ayrıldım.
Kuzenime karışmaması gerektiğini aile kavramını çok iyi biliyorsa laf sokmadan benim yanımda olması gerektiğini ama hayatımdan hepsini çıkardığımı yazdım.
Aldığım cevap benim alınganlık ettiğim.. Ben alınganlık mı ettim gerçekten ? öyle olmadığını düşünüyorum. Hormon ilaçlarının etkisinden acaba yanlış mı anladım diyorum ama yok değil..
Zaten dediğim gibi çok sevmem onlar da beni sevmez ama zoruma gitti işte.
Çok geçmiş olsun cnm en kısa zamand sağlıklı bı evladınız olsun inşallah. Ben de düşük yaptım kürtaj oldum değil beni arayanı geri aramak herkesten nefret ettm o ara herkes düşman gibiydi. Çok zor bı durum yaşamayan anlamaz. Kötü günde köstek olan iyi günde olmasada olur dilerim seneye bu zaman bebeğiniz kucağınızda olur aminnnnMerhaba bayanlar,
Ben 30 yaşında evli yuvasında işinde gücünde bir bayanım. Çalışıyorum ve geçtiğimiz hafta tüp bebekle sahip olduğum bebeğim tutunamadı düşük yaptım.
Ailem tüp bebek yaptığımı bilmiyor ama düşük yaptığımdan haberleri oldu. Halamları çok sevmem.Onlarda bana bayılmazlar zaten
Bu durumu yaşadığımız gün halamlar aradı 3 tane halam var kücük halamın telefonunu açamadım uyuyordum uyandığımda gece 11 olmuştu. geç oldu diye dönmek istemedim bu esnada eşimle ve annemle konuşmuşlar.
Ertesi gün inanın kendimi bilmeden işe gittim işe gitmemde ki sebep kafamın dağılacak olması ve tüp bebek yaptırdığımdan dolayı zaten çok izin almıştım izin alamadım. (iş yerim bebek durumunu bilmiyor) Eniştem aradı sabah geçmiş olsun dileklerini iletti sağolsun. bende halamı arayamadığımı kusura bakmamasını sabahta dalgınlıktan unuttuğumu söyledim.
Halamı aramam ona dönmem için ısrar etti 3 kez söyledi. Enişte zor durumda kalıyorum iş yerindeyim iş yerim bu durumu bilmiyor kapının önüne çıktım konuşmak için dediysemde anlamadı velhasıl aramadan girdim zaten yoğun bir gündü.
Eniştem bu durumu halama söylemiş halam diğer kuzenlerime anlatmış.
Bir grubumuz var ailenin olduğu oraya bugün 1 saat önce yaklaşık halam "herkes çalışıyor kimse kimsenin umrunda değil" yazmış ( sanki düşüğü halam yaptı :)) bu arada kendisi de 12 sene sonra bebek sahibi oldu beni anlamasını beklerdim. Kuzenim de "aile çok önemli çalışsan neye fayda aileden haberin olmayınca arayıp sormayınca" yazmış. gruptan ayrıldım.
Kuzenime karışmaması gerektiğini aile kavramını çok iyi biliyorsa laf sokmadan benim yanımda olması gerektiğini ama hayatımdan hepsini çıkardığımı yazdım.
Aldığım cevap benim alınganlık ettiğim.. Ben alınganlık mı ettim gerçekten ? öyle olmadığını düşünüyorum. Hormon ilaçlarının etkisinden acaba yanlış mı anladım diyorum ama yok değil..
Zaten dediğim gibi çok sevmem onlar da beni sevmez ama zoruma gitti işte.
Aminnn. Rabbim oğlunuza uzun ömürler versin benimle beraber isteyene de tattırsın inşallah.Seni çok iyi anlıyorum 6 yil sonra oldu oğlum şükür kimse destek olmaz canim herkes açık arama derdinde....
Sana tavsiyem kimseyi kafana takma ne derlerse desinler moral çok önemli canim benimde 2 yıldır yine olmuyor ama rabbim o duyguyu tattırdı şükür tez vakitte sende tadarsın InşAllah.
Belki anlarlar bilmiyorum ki.. Ben gönül yapacak durumda gerçekten değilim zar zor işime gelmek zorunda kaldım hani kim küsmüş kim küsmemiş inanın aklıma bile gelmedi kendimi düşündüm eşimi düşündüm.Sıkmayın canınızı,belki anlarlar hatalarını ileride.Ben de aramak zorunda olduğunuzu düşünmüyorum,yani kötü hissederken bir de insanların gönlünü yapmaya çalışmak kadar kötüsü yok.Madem bu durum onu üzmüş keşke olgunca ileriki bir zamanda bunu size söyleseydi,eminim çok daha iyi bir iletişim kurardınız.
Çok doğru aile olsa ne olacak dediğiniz gibi bazen bir arkadaş burada yazan bir kişi bile onlardan daha yakın olabiliyor. teşekkür ederim.Seviyesiz tiplerle aile de olsanız gruba gerek yok. Beni de eklemişlerdi öyle saçma bir gruba. Birde daha ilginci benim ve bir kaç kişinin olmadığı ayrı bir grup kurulmuştu secilmislerle. 1. Grupta konuşulanlar 2. Grupta değerlendiriliyordu. :) gibi gibi.
Bende çıktım.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallah. Size de çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda size de evlat nasip etsin. evet şu zamanda yanımda olmayan artık hiç olmasa da olur. Güzel dualarınız için çok sağolun. aminnnnÇok geçmiş olsun cnm en kısa zamand sağlıklı bı evladınız olsun inşallah. Ben de düşük yaptım kürtaj oldum değil beni arayanı geri aramak herkesten nefret ettm o ara herkes düşman gibiydi. Çok zor bı durum yaşamayan anlamaz. Kötü günde köstek olan iyi günde olmasada olur dilerim seneye bu zaman bebeğiniz kucağınızda olur aminnnn
Sanırım öyle düşünüyorlar hadi öyle düşündünüz bırakın düşünceniz kendinizde kalsın demi amaHassas durumlarda hemen telefonlara dönemeyebilirsiniz, çok doğal.
Dakikasında mı aramak gerekiyormuş.
İnsanlar kafayı yemiş.Sanırım öyle düşünüyorlar hadi öyle düşündünüz bırakın düşünceniz kendinizde kalsın demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?