Ne gelirse yakın akrabadan..

Konuşmak istememiş de olabilirsin. Sonuçta sıkıntılı bir süreç gecirmissin bir de halanın gönlünü mü yapcan. Çok saçmalamış. Hayır bir de insan böyle zamanlarda niye arar, destek olmak için. Bu kadın ego yapmış. Ben aradım nasıl bana dönmez diye. Destek olmak isteyen insanın zor gününde dedikodu yapıp bir de Whatsapptan laf sokmaz. Sinir oldum valla.

Kadın yıpratıcı bir dönem geciriyor zaten bide onu bunu mu düşünecek neyse aile grubu isleri hic bana göre değil alıyorlar ben anında çıkıyorum uğraşamam
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum çıktım kafam rahat etti ken azından.
Çok teşekkür ederim düşünceniz için doğru yolda olduğumu anladım. Evet akrabada olsa beni üzen insanları hayatımdan çıkarıyorum çünkü sıfırdan tedaviye başlayacağım stres bende hiç olmaması gereken birşey olmalı da işte durum böyle olunca..
Bana güç verdiniz.. Çok teşekkür ederim inşallah. Rabbim benimle birlikte isteyen herkese nasip etsin.
Halbuki ben olsam koşar giderdim acısını yaşar beraber onun üzüntüsünü azaltmaya çalışırdım ama herkes bizim gibi düşünmüyor malesef.
Bende gereksiz buluyorum dediğiniz doğru ama tepki vermem gereken bir şey olduğunu düşündüm bana karşı yapılan gereksiz bir konuşma vardı ortada kendimi daha toplayamamışken aileden bunu görmek üzdü beni

Hiç sormayın bende çok sinir oldum. Oturup dedikodumu yapmalarına mı üzüleyim yanımda olmadıklarına mı yoksa bu insanların en yakın akrabam olduklarına mı.. Oysa ben o kadar anlayışlı biriyimdir ki bunu hakedecek bir davranışım olmamıştır hiç onlara karşı çok sevmem ama saygımı da yitirmem.

Zorla birini aratmayi aramayi sevmem. Zorla aratilmaktan nefrer ederim inadina aramam. Boyle laf sokmalarda da sokmaya calisan komik insani hayatimdan def ederim. Elinize saglik. Gecmis olsun..
Evet işin o kısmıda var direktif verilmesinden bende hoşlanmam. Aramak aklıma gelmedi ama üzüntülü bir anımda emir verilmesi benimde hoşuma gitmedi zaten yine de teşekkür ettim sağol dedim keşke bana direktif vereceğine senin için ne yapabiliriz deseydi..

Seni çok iyi anlıyorum 6 yil sonra oldu oğlum şükür kimse destek olmaz canim herkes açık arama derdinde....

Sana tavsiyem kimseyi kafana takma ne derlerse desinler moral çok önemli canim benimde 2 yıldır yine olmuyor ama rabbim o duyguyu tattırdı şükür tez vakitte sende tadarsın InşAllah.

Sıkmayın canınızı,belki anlarlar hatalarını ileride.Ben de aramak zorunda olduğunuzu düşünmüyorum,yani kötü hissederken bir de insanların gönlünü yapmaya çalışmak kadar kötüsü yok.Madem bu durum onu üzmüş keşke olgunca ileriki bir zamanda bunu size söyleseydi,eminim çok daha iyi bir iletişim kurardınız.

Seviyesiz tiplerle aile de olsanız gruba gerek yok. Beni de eklemişlerdi öyle saçma bir gruba. Birde daha ilginci benim ve bir kaç kişinin olmadığı ayrı bir grup kurulmuştu secilmislerle. 1. Grupta konuşulanlar 2. Grupta değerlendiriliyordu. :) gibi gibi.
Bende çıktım.

Çok geçmiş olsun cnm en kısa zamand sağlıklı bı evladınız olsun inşallah. Ben de düşük yaptım kürtaj oldum değil beni arayanı geri aramak herkesten nefret ettm o ara herkes düşman gibiydi. Çok zor bı durum yaşamayan anlamaz. Kötü günde köstek olan iyi günde olmasada olur dilerim seneye bu zaman bebeğiniz kucağınızda olur aminnnn

Aminnn. Rabbim oğlunuza uzun ömürler versin benimle beraber isteyene de tattırsın inşallah.
çok teşekkür ederim.
Belki anlarlar bilmiyorum ki.. Ben gönül yapacak durumda gerçekten değilim zar zor işime gelmek zorunda kaldım hani kim küsmüş kim küsmemiş inanın aklıma bile gelmedi kendimi düşündüm eşimi düşündüm.
Evet keşke sonra söyleseydi bende üzülmezdim o da üzülmezdi.
Çok doğru aile olsa ne olacak dediğiniz gibi bazen bir arkadaş burada yazan bir kişi bile onlardan daha yakın olabiliyor. teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallah. Size de çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda size de evlat nasip etsin. evet şu zamanda yanımda olmayan artık hiç olmasa da olur. Güzel dualarınız için çok sağolun. aminnnn

Sanırım öyle düşünüyorlar hadi öyle düşündünüz bırakın düşünceniz kendinizde kalsın demi ama
İnsanlar kafayı yemiş.
Kendi acısını mı düşünsün, senin gönlünü mü eğlesin.
Ararsın, açmazsa 2 gün sonra zahmet olmazsa tekrar ararsın veya aradım der aramazsın.
Aman ne bileyim.
Geçmiş olsun size, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Telefon konusunda ben de böyleyim. Hemen dönemiyorum.
Zor günler geçiriyorsunuz. Sizi böyle bir durumda bunaltmamaları lazım. Halden anlamıyor kimse. Bir de iş yerleri uygun olmuyor öyle her zaman telefonla konuşulamaz. Şimdi kimseyi düşünmeyin bence. Kendi sağlığınıza odaklanın.

Merhaba Ben hic alinganlik ettiginizi dusuuyorum Ben 2 Sefer bu aciyi yasadim ve her defasinda arayip gecmis olsun nasil oldu bir daha olur diyenler yuzunden yaram bir kere daha acildi.en sonunda esimi ve Aile mi uyardim bu konuyu kimsenin acmamasini ve arayanlari uyarmasini istedim.sizin yanlis yaptiginiz bisey yok.malesef bende bebekleri mi kaybetmeden once olaya sadece dusuk olarak bakiyordum.ama oyle degilmis insan yasayinca anliyor.onu bunu birakin uzuntunuzu yasayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…