- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.383
- 798
- Konu Sahibi Sevimli_panda
Yav bi yatin uyuyunAllah rizasi icin yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hakkını nasıl öderim bilmem beni çok seviyor eminim hatta bilgisayarını verdi bana ödev yapmam için tüm her şeyi şuan açık önümde face mail geçmiş listesi adam o kadar düz ki güvenim var yani o konuda :) bende onu çok seviyorum ama ben stresliyim son senem yoruluyorum okulda evde çalışma ortamım pek yok diğer dönem daha kötüydümAy hatırladım sen sevgilinin suratına telefon kapatmıştınGerçekten sorun arıyorsun. Neden peki? Hiç düşündün mü? Yani kendini mutsuz ya da güvensiz hissetmene sebep olan bir şey mi var, ailende falan sorun mu var, sevgiline mi güvenmiyorsun?
Bir sebep olmalı sürekli sorun çıkarman için.
Evet, üzerine gitme çocuğun. Bak ne güzel suratına telefon kapattıktan sonra seninle görüşmeye devam etmiş :) Herkes yapmaz, emin ol.
Yav bi yatin uyuyunAllah rizasi icin yaaaa
O zaman üzme. İlişkinizi yıpratırsın. Bir de bakmışsın ki adamın sabrı tükenmiş bir gün saçma sapan bir sebepten seni bırakmış.evet hakkını nasıl öderim bilmem beni çok seviyor eminim hatta bilgisayarını verdi bana ödev yapmam için tüm her şeyi şuan açık önümde face mail geçmiş listesi adam o kadar düz ki güvenim var yani o konuda :) bende onu çok seviyorum ama ben stresliyim son senem yoruluyorum okulda evde çalışma ortamım pek yok diğer dönem daha kötüydümadam beni adam etti diyebilirim derslerimde hayatımda bana hep yardımcı ama ben böyle yapınca üzülüyorum onu da üzdüğüm için yapmayacağım deyip yapıyorum
![]()
şu forumda sizin gibi olumlu enerjisiyle mesaj yazan o kdar çok az insan var kiO zaman üzme. İlişkinizi yıpratırsın. Bir de bakmışsın ki adamın sabrı tükenmiş bir gün saçma sapan bir sebepten seni bırakmış.
Bıktırma adamı. Herkesin hayatında zorluklar var. Sen daha okuldasın, işe girince ne yapacaksın. Hırlısı var manyağı var, çatlak kıskanç kadını var.
Her sorununu adama yansıtma. Derdin varsa anlat, konuşun ama hayat senin, hayatın sorumluluğunu sen alacaksın. O sadece seninle paylaşacak.
babasını bildiğim için adam arabasına aşık o yüzden yine böyle bir olay olmuştu rolleri değiştirdiğim karıştırdığım filan yokAraba babasinin sizi ilgilendirmez.
adami babasinin arabasini cizdi diye yargilamak haddiniz degil.belki babasi senden onemlimi canin sagolsun diyecek.sevgilisiniz onun annesi degilsiniz rolleri karistirmissiniz.
İnan bana herkes hakkımdaki fikirlerini paylaşmıyordur forumda :) Arada bir ya üç dişli yabam çıkar meydana ya da sırtımdan kanatlarım :) ortası yokşu forumda sizin gibi olumlu enerjisiyle mesaj yazan o kdar çok az insan var kiçok haklısınız siz diğer konumdada uzun uzun yazmıştınız ilk mesajınızda anlamıştım :) evet valla öyle patllıcak diye korktum inşallah yapmıcam bir daha
hahahhaha yok valla ben gitmedimBi bitmediniz ya sanane babasının arabasından sen mi wersin parasını Allahım Yarabbim ya
Bence sen seni götürmedi diye atarlanmışsın![]()