Ne giyebilirim ?

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Bana yardım edermisiniz ?
10 temmuzda sevgilimin dayısının oğlunun sünneti var benide çok yakından tanıyorlar o yüzden güzel olmam lazım sevgilimde şimdiden ayarla dedi.
Nasıl bişey giyebilirim sizce elbise giymeyi düşünüyorum altınada topuklu ama nasıl bişey olmalı ?

E bulmuşsunuz işte, elbise altına da topuklu ayakkabı... Yalnızca bir noktaya dikkat çekmek isterim, çok abartılı şeyler giymeseniz olur diye düşünüyorum, ne de olsa henüz resmiyet kazanmamış bir ilişkiniz var daha üsturublu bir şeyler iyi olur kanaatindeyim.

Evet haklısınız yani ailesiyle tanışsamda daha ilişkimiz çok yeni zaten 9 aydır beraberiz.
Elbise ve topuklu ayakkabı uygun olur dmi ? Rengini belirleyemedim bide saçımı nasıl yaptırmam gerektiğini uzun bir saçım var makyajda fazla yapmam zaten rmel ve ruj sürerim genelde...

bence, genç kız tarzı giyin kadınsı olma, açık renkler tercih et mesela pudra modaya da uygun, fazla gösterişli pullu payetli bir abiye olmasın, fazla dekolte kullanma, etek fazla kısa olmasın çekiştirip durmak istemezsin.
saç bence sade olmalı, düz fön yada maşa, topuz fazla kaçar..

Son düzenleme:

İp askılı bi elbise giymeyi düşünüyorum boyuda çok kısa olmuycak akşam olcağı için sizce siyah olurmu yoksa açık renklermi ?
Saçımda dalgalı olduğu için normalde düz fön çektiriyim diyorum.

pudra rengi olan güzell ama daha sade bişeyler giymeniz daha iy olurrr bii şifon bi elbise altına minik topuklar vs yaşınızı bilmiyorum ama mevsime uyugun bişeyler olurr şaçlarda uzunsa maşa yandan bi tokaylaa süper

Teşekkür ederim fikriniz için bende sade bişeyler düşünüyorum saçımda uzun düz fön çektirmek en güzeli olcak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…