ne giyersem giyeyim ben bu eşime yaranamıyorum.. sizden fikir almak istiyorum

Gercekten cok enteresan basbasa kaldiginizda falan nasil? Ozel durumlarda falan istekli mi size karsi? Zorlami evlendiniz sevmeyerek? Daha evelde boyleydi diyosunuz sonradan degisen bisey degil yani oyle mi? Yani kapali bi bayansiniz zaten oyle konsept renk uydurma gibi zorlugu yok ignenin rengi uymamiş ne alaka? Uymasa ne olacak farzi misal? Deseniz ya ben boyle sevdim bunu begendim bunu taktim sen kendi isine bak desen? Ben ne babamda ne etraftaki insanlarda duymadim boyle bisey yeri gelir elinlmize ne gelirse onu giyeriz kimsede bizi bastan asagiya suzmez boyle. Cok garip geldi esinin durumu ne diyim ki..

Bence olay beğenip beğenmeme değil.
Eşiniz sizi sevmiyor, saygı duymuyor ve ne yapsanız batıyor. Ne giyerseniz giyin sonuç değişmeyecektir. Çok yakından tanık oldum ki, bu evlilikler yıllarca böyle gidiyor. Bu adam bu saatten sonra size karşı saygılı sevgili bir insana dönüşmez. O saygı yitirilmiş bir kere.

Bu durumlar için ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin misali...

bence esiniz fazlasiyla kiskanc
ozguveninizi assagi cekmeye calisiyor bu yuzdende evet yanina yakismiyorsunuz esinizin cunku siz ondan kat be kat daha ustunsunuz oda bunun farkinda

Düzelecek bişey değil ama empati kurdurun siz de onu eleştirin. Ya da belki de sizin giyim tarzınızı gerçekten beğenmiyor olabilir birlikte alışverişe çıkın çözün neyi sevdiğini neyi sevmediğini hala öyle devam ederse eleştirirse siz de onu eleştirin ve psikolojik destek alın

kışkançlık, aşağılık kompleksi, evlenmeden önce de böyle miydi? eğer öyleyse keşke kendinizi yakmasaydınız. bu nebiçim tavır terbiyesiz. aşağılıyor sizi resmen...

Bence bunun kıyafetle falan bir alakası yok, onları bahane ediyor gibi geldi. Bence bunların altında yatan nedeni bulmaya bakın, hiçbir erkek toplu iğnenin rengini fark etmez kolay kolay. Bunları bahane ediyor belli ki. uygun bir zamanda yumuşak bir tavırla derdinin ne olduğunu sorabilirsiniz. Allah kolaylık versin,

öbür konularınızı okudum şimdi eşinizde iş yok
bir erkek nasıl şe..z der eşine ya bunu anlamıyorum
siz de bazı şeyleri oldurmaya çalışıyorsunuz diğer konularınızda da bunu anladım
ne desek boş

1.68 olmasına hiç şaşırmadım, taşlar yerine oturdu dedim.
Tipik kısa erkek.
Aşırı agresif tavırlarla kendilerini kanıtlamaya çalışırlar.
Böyle tipler de hep yumuşakbaşlı narin kadınlara düşüyor.
Bana düşseydi şuan kendisi psikiyatrlıktı, tedavi görüyordu.

giyimimi beğenmiyor ama herkes dolabimi görünce ağızları açık kalıyor eltim gorumcelerm hevesle bakıyorlar bazen onlar bile istiyor dugnlerde giymek için düşünün yani nerde iyisi varsa güzeli varsa onu alıyorum ama yaranamıyorum:KK43:
Yaaa naparsan beğenmiyorsa kendini beğendirmeye değil kabul ettirmeye çalış. Ben bunu sevdim ve uygun buldum de. Zitlasarak söyleme ama kendini aşağılama ona karşı. Bazı erkekler kiskancliklarini böyle cirkinleserek belli ediyor. Her ne olursa olsun ona uymaya çalışma ki görsün ne olduğunu ve seni böyle kabul etsin. Sonuçta herkesin bi tarzı vardır kimse kimseyi değiştiremez sen öyle mutluysan saygı duymalı. Onu utandıracak bisey yapmadiktan sonra sorun yok bence.

İnsan sevdiğine her şeyi yakıştırır arkadaşım. Yakışmasa bile söylemenin bi üslübu var. Hatta biz kadınlar güzel dille söylenen bi şeyi sevmesek bile bayıla bayıla yaparız aşık olduğumuz adam için. Biz de eşimle zaman zaman tartışırız ama gönül almayı biliriz. Sizin kocanızınki huy olmuş artık normal görüyor yaptıklarını ve telafi yapmıyor. Ne demişler can çıkar huy çıkmaz diye. Bence bu durumu bi aile büyüğünüz ile konuşun ciddi bir hal alsın hayat böyle geçmez

Sorun sende değil eşinde. Tarzini beğenmiyor olabilir elinden tutup güzel sevdiği kıyafetler alabilir. Açık olmanı istiyorsa soyleyebilir. O seni ezmeye çalışıyor küçük göruyor. Çalışıyor musun ? Çevrendekiler bile begenirken insanin esi nasil beğenmez anlamıyorum. Bence tavrını koy. Sana kötü davranmaya hakkı yok ezdirme kendini
yok açık giyinmeyi sevmiyor. asla balkona bile ferace ile çıkıyorum. ama bir türlü anlaşamadık o konuda.. bir aile büyüğümüzle konustuk. her iki tarafi da dinledi tabi ki bana hak verdi. eşim de gerçekten söz verdi bir daha asla seni uzmiycem diye. bakalim görelim. rabbim kimsenin yuvasını huzursuz etmesin inşallah gerçekten zor.

Kusura bakma da sen bu ayıyı boşa .daha küçücükSÜn ,ömür boyu kendine reva gördüğün hayat bu mu ? İstediğini giy ,istediğin gibi makyajını yap ,karışmaya kalkarsa yada şiddet gösterirse hemen haddini bildir .gerkirse polise gidip uzaklaştırma kararı da çıkar .bu ne ya öküzoğlu öküze bak ,bide ş.refsiz demiş ,yahu nasıl katlanıyorsun ve bosanmayi düşünmüyorsun ? Bulmuş 23 yaşındaki gencecik kızı ,sömürüyor. Kendini bu vahşinin eline birakma

Gel birlikte alışverişe çıkalım,beni sen giydir bakalım de.
Yoksa bu sözler yapıcılıktan çok yıkıcılık barındırıyor.
Seven bir eş neden yıkıcı olmaya uğraşsın ki?
Derdinizi anlatın bence ona,daha fazla içine atıp dert sahibi olmayın.

Gel birlikte alışverişe çıkalım,beni sen giydir bakalım de.
Yoksa bu sözler yapıcılıktan çok yıkıcılık barındırıyor.
Seven bir eş neden yıkıcı olmaya uğraşsın ki?
Derdinizi anlatın bence ona,daha fazla içine atıp dert sahibi olmayın.
oluyor valla insan :(

herkese merhaba. benim kötü durumum şundan ibaret. geçen çarşıya çıktık gayet zarif tesettürlü kapalı pardesü lü biriyim yaşım 23. bir kız annesiyim kızım 2 yaşında. kendimi tanıtmak için söylüyorum çünkü nolur fikir verin bana yok gösterin artık çünkü eşimin bu tavırları beni benden alıyor... carsi da daha arabaya biner binmez gözleriyle beni süzüyor esim. başlıyor yorum yapmaya. toplu iğnenin renginin bile uymadığını söylüyor düşünün artık yazacakları mi yasadiklri mi tahmin bile edemessniz inanın.. yok ayakkabılarına bak ne biçim bune çingene gibi... babet kibar ayakkabı o kadar güzel ki. yanıma yakışmıyorsun daha bir çok kelime.. yol boyunca zehir ediyor bana dışarıyı.. bugün de gorumcem aradı. büyük girumceme gidecekler eşimi aradı ki meryem de gelsin diye. hani oda evde tek durmasın bizimle gezsin vs. vs. 3 gorumcem bir de ben toplandık gidiyorduk. tabi ven evde güzel giyindim tertemiz kiyafetler sectim. sonucta kalabalik bir ortam beden kotu giyindi desinler dimi :KK43: kızımıda guzel giydirdim. vallahi abartili makuaj yapmadim inanin yuzumde gram makyaj yoktu. tam ayakkabıları mi giyerken bir baktım bir sinirle geldi koluma vurdu düğüne mi gidiyorsun s*refsiz daha neler neler. daha arabaya binmeden gözlerim yaşardı düşünün nasıl canım acıdı . ve bu 3 buçuk yıllık evliyim hep böyle sürdü. ben bu adamı hiç bir zaman memnun edemedim . her zaman başkaları on plandaydı onun için. her zaman bunu yasıyorum ben. memnun edemiyorum ne yapsam kusur buluyor. evde de öyle. giysem içsem her şeye kusur maana buluyor kulp takıyor lütfen ne yapayım bana fikir verin. gerçekten çok canım sıkılıyor artık allah razı olsun yorumlarinız için iyi geceler
İnsan eşine ş..siz der mi! Ne çirkin bir davranış, size boşanın boşanmayın diyemem ama benim için boşanma sebebidir...

1.68 olmasına hiç şaşırmadım, taşlar yerine oturdu dedim.
Tipik kısa erkek.
Aşırı agresif tavırlarla kendilerini kanıtlamaya çalışırlar.
Böyle tipler de hep yumuşakbaşlı narin kadınlara düşüyor.
Bana düşseydi şuan kendisi psikiyatrlıktı, tedavi görüyordu.

Benim sevgilim de kısa. Gerçi ben de kısayım, yaşayıp gidiyoruz.
Ama senelerdir bu konuda tek bir kompleksini görmedim. Üstelik ben de gayet bakımlı bir kadınım. Güzel giyineyim, bakımlı olayım hep hoşuna gider.
Buna rağmen sizin gibi ben de şaşırmadım konu sahibinin eşinin kısa olmasına. Fiziğinden başka özelliği olmayan erkekler hep böyle çünkü. Adamın kendisini iyi hissedeceği bir boyu varmış, o da olmayınca hıncını neyden çıkaracağını şaşırıyor, gencecik eşine hayatı zindan etmeye uğraşıyor.
En tehlikeli erkek tipi kompleksli erkek.

Benim sevgilim de kısa. Gerçi ben de kısayım, yaşayıp gidiyoruz.
Ama senelerdir bu konuda tek bir kompleksini görmedim. Üstelik ben de gayet bakımlı bir kadınım. Güzel giyineyim, bakımlı olayım hep hoşuna gider.
Buna rağmen sizin gibi ben de şaşırmadım konu sahibinin eşinin kısa olmasına. Fiziğinden başka özelliği olmayan erkekler hep böyle çünkü. Adamın kendisini iyi hissedeceği bir boyu varmış, o da olmayınca hıncını neyden çıkaracağını şaşırıyor, gencecik eşine hayatı zindan etmeye uğraşıyor.
En tehlikeli erkek tipi kompleksli erkek.
galiba haklısınız

Back
X