ne giyersem giyeyim ben bu eşime yaranamıyorum.. sizden fikir almak istiyorum

giyimimi beğenmiyor ama herkes dolabimi görünce ağızları açık kalıyor eltim gorumcelerm hevesle bakıyorlar bazen onlar bile istiyor dugnlerde giymek için düşünün yani nerde iyisi varsa güzeli varsa onu alıyorum ama yaranamıyorum:KK43:
Yaranamıyorum deyip durmayın lütfen. Yaranmaya da çalışmayın. Eşinizin muamelesi korkunç, berbat. Karşılığını verin

Aslında ilk başta aklıma gelen şu oldu ; en başından da böyle miydi ? yoksa cocuk dogduktan sonra felan mı bu sekilde sizi begenmemeye basladı? Eğer basında böyle ise evlenmekle büyük bir hata yaptiginizi belirtmek isterim.Üstelik yaşınız da daha çok genç . Gençliginizi zehir ediyor . Kendi cok mu özenli acaba :KK34:

Madem senin kılığını beğenmiyor. Beraber çıkalım sen seç de. Sorun kuyafette değil eşinde bence. Yoksa çirkin bulduğu şeyi değiştirmek ister böyle aşağılamaz.

Psikolojik siddetin boylesi...her elestirdiginde magazaya gidelim de guzel bsyler al bana de. Sen de onun kiyafetlerini elestir. Pasif durma.

herkese merhaba. benim kötü durumum şundan ibaret. geçen çarşıya çıktık gayet zarif tesettürlü kapalı pardesü lü biriyim yaşım 23. bir kız annesiyim kızım 2 yaşında. kendimi tanıtmak için söylüyorum çünkü nolur fikir verin bana yok gösterin artık çünkü eşimin bu tavırları beni benden alıyor... carsi da daha arabaya biner binmez gözleriyle beni süzüyor esim. başlıyor yorum yapmaya. toplu iğnenin renginin bile uymadığını söylüyor düşünün artık yazacakları mi yasadiklri mi tahmin bile edemessniz inanın.. yok ayakkabılarına bak ne biçim bune çingene gibi... babet kibar ayakkabı o kadar güzel ki. yanıma yakışmıyorsun daha bir çok kelime.. yol boyunca zehir ediyor bana dışarıyı.. bugün de gorumcem aradı. büyük girumceme gidecekler eşimi aradı ki meryem de gelsin diye. hani oda evde tek durmasın bizimle gezsin vs. vs. 3 gorumcem bir de ben toplandık gidiyorduk. tabi ven evde güzel giyindim tertemiz kiyafetler sectim. sonucta kalabalik bir ortam beden kotu giyindi desinler dimi :KK43: kızımıda guzel giydirdim. vallahi abartili makuaj yapmadim inanin yuzumde gram makyaj yoktu. tam ayakkabıları mi giyerken bir baktım bir sinirle geldi koluma vurdu düğüne mi gidiyorsun s*refsiz daha neler neler. daha arabaya binmeden gözlerim yaşardı düşünün nasıl canım acıdı . ve bu 3 buçuk yıllık evliyim hep böyle sürdü. ben bu adamı hiç bir zaman memnun edemedim . her zaman başkaları on plandaydı onun için. her zaman bunu yasıyorum ben. memnun edemiyorum ne yapsam kusur buluyor. evde de öyle. giysem içsem her şeye kusur maana buluyor kulp takıyor lütfen ne yapayım bana fikir verin. gerçekten çok canım sıkılıyor artık allah razı olsun yorumlarinız için iyi geceler

Eşiniz ile nasıl evlendiniz görücü usulü mü, severek mi ? Keşke bunu da yazsaydınız daha sağlıklı yorumlardık.
Evliliğin ilk yıllarında birbirinize alışana kadar olabilir bence ama bu kadarı fazla. Hakaret, aşağılamayı en başında kabul etmemeniz gerekiyordu. Eşiniz biraz bastırmış sanki sizi, bu da hoş bişey değil elbette. Yalnızca günü kurtarmak için susmayın, gerekirse onun yüzünden o gün gidilecek olan yere gidilmesin.

Herşeyin bir erkan usulü var, kırmadan nasıl söylemesi gerektiğini öğrensin eşiniz. Aksi tartirde 3 değil, 13 yıl böyle gider.

Al birgün eşini yanına çık çarşıya. Madem benim aldıklarımı beğenmiyorsun o zaman sen seç beğen onu giyeyim de. Neymiş derdi çıksın ortaya. Sadece kıyafet mi yoksa seninle mı derdi var. Bak bakalım daha açık kıyafetlere mi gidiyor daha spor mu daha kokoş mu?
Ya da direk sana mı kastı var? Mesela ne giysem yakışmıyor tarzı cümleler mi kuracak?
Kuzu kuzu onun her dediğini yap diye demiyorum bunları. Sadece önce derdi neymiş onu öğren diye diyorum. Sonra ona göre bir yol çizersin kendine. Böyle hayat geçmez

Sorun sende değil eşinde. Tarzini beğenmiyor olabilir elinden tutup güzel sevdiği kıyafetler alabilir. Açık olmanı istiyorsa soyleyebilir. O seni ezmeye çalışıyor küçük göruyor. Çalışıyor musun ? Çevrendekiler bile begenirken insanin esi nasil beğenmez anlamıyorum. Bence tavrını koy. Sana kötü davranmaya hakkı yok ezdirme kendini

Düzelmez çünkü eşiniz sizi sevmiyor ve saygısı yok. Rabbim sabır versin

Böyle erkekler hakkında ki tek düşüncem demek ki kendileri dışarda ki kadınlara bakıyor olması ... Evliliğinizde saygı kalmamış .. Allah yardımcın olsun

Neden yaranmaya calisiyorsun ? Git begendigin birini bul yanina yakisan diyemiyor musun? Onur kirici yanlis davranislar bunlar ne yazik ki esinde bunu anlayamaz.seni sen oldugun icin sevmeli surekli elestiriyorsa disariyla kiyasliyordur.

herkese merhaba. benim kötü durumum şundan ibaret. geçen çarşıya çıktık gayet zarif tesettürlü kapalı pardesü lü biriyim yaşım 23. bir kız annesiyim kızım 2 yaşında. kendimi tanıtmak için söylüyorum çünkü nolur fikir verin bana yok gösterin artık çünkü eşimin bu tavırları beni benden alıyor... carsi da daha arabaya biner binmez gözleriyle beni süzüyor esim. başlıyor yorum yapmaya. toplu iğnenin renginin bile uymadığını söylüyor düşünün artık yazacakları mi yasadiklri mi tahmin bile edemessniz inanın.. yok ayakkabılarına bak ne biçim bune çingene gibi... babet kibar ayakkabı o kadar güzel ki. yanıma yakışmıyorsun daha bir çok kelime.. yol boyunca zehir ediyor bana dışarıyı.. bugün de gorumcem aradı. büyük girumceme gidecekler eşimi aradı ki meryem de gelsin diye. hani oda evde tek durmasın bizimle gezsin vs. vs. 3 gorumcem bir de ben toplandık gidiyorduk. tabi ven evde güzel giyindim tertemiz kiyafetler sectim. sonucta kalabalik bir ortam beden kotu giyindi desinler dimi :KK43: kızımıda guzel giydirdim. vallahi abartili makuaj yapmadim inanin yuzumde gram makyaj yoktu. tam ayakkabıları mi giyerken bir baktım bir sinirle geldi koluma vurdu düğüne mi gidiyorsun s*refsiz daha neler neler. daha arabaya binmeden gözlerim yaşardı düşünün nasıl canım acıdı . ve bu 3 buçuk yıllık evliyim hep böyle sürdü. ben bu adamı hiç bir zaman memnun edemedim . her zaman başkaları on plandaydı onun için. her zaman bunu yasıyorum ben. memnun edemiyorum ne yapsam kusur buluyor. evde de öyle. giysem içsem her şeye kusur maana buluyor kulp takıyor lütfen ne yapayım bana fikir verin. gerçekten çok canım sıkılıyor artık allah razı olsun yorumlarinız için iyi geceler
Canım sen kendinde sorun arayarak kendini yıpratma sorun karşındaki insanda hasta ruhlu bi insan bunu kabullenirsen kendine olan özgüvenini ve saygını kazanrısn

Kardes sence nasil bi cabayla yola girer bu erkek?
Ben soyluyum, yola girmez.
Yoldan sapmis.

Okudum mesajlari, gozumde alimli bi kadin ve pisirik bi erkek canlandi.

Bi yan versiyonuda bende var senin ki gene iyiymiş bizimki herseye muhalefet artık nefret eder durumdayım yüzüne bakasım gelmiyor bence sevgileri azaldı onlara batıyoruz her şekilde ne yapsan yaranılmaz bu tiplere boşver takma kafana :KK47:

Valla o adam seni sevmiyor baska bi bahanesi yok eger ailen iyiyse sana sahip cikacaksa o adamla omur tuketmeni tavsiye etmem ailen sana sahip cikacaksa kocandan bosanmani tavsiye ederim cunku oyle insanlarla gercekten omur gecmez sani yaslandirir

Eşinizde aşağılık kompleksi var ve siz karakter olarak ona benzemiyorsunuz.olduğu gibi,kendiyle barışık bir insansınız anlattığınız kadarıyla ve eşiniz bu durumunuzu hazmedemiyor.Ben sizi sürekli yaralamaya çalışmanızdan bu sonucu çıkardım.
Ne mi olur;siz şu an kendinizi sorgulayıp duruyorsunuz,yani adamın size uyguladığı psikolojik şiddetin sonuçları ortaya çıkmaya başlamış.Bu şekilde devam ederse ruhsal olarak iyice yıpranırsız.Kendinize değer veriyorsanız net olun eşinize bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin

Back
X