Şu Ivana denen kadın bitti artık. Bakalım artık nasıl boy gösterecek. Kendi ülkesine gitse ne güzel olur.
hatem yavuz evlenme teklifi etmis hala bizimle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu Ivana denen kadın bitti artık. Bakalım artık nasıl boy gösterecek. Kendi ülkesine gitse ne güzel olur.
bana sorar isen sağ taraftaki siyah elbise tatlımMerhaba yarin benim dogum gunum sizce bunlardan hangisini giyeyim bu arada arkadaslarimla parti gibi bir sey olmayacak buyuk ihtimalle sadece ben guzel olmak istiyorum yarin ama aksama dogru dersanem var bu giydiklerimle dersaneye gitmem tuhaf olur mu kardesim abartili diyor bana gore degil ama bilmiyorum dersaneye de yeni basladim cok dikkat cekmek istemem acikcasifotograflar baya bir ozensiz oldu kusura bakmayin sadece fikrinizi belirtseniz mutlu olurum tesekkurler :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1.kıyafetının başına fular eklersen turkan soray olup ustu acık chevrolet'te gıderken rüzgârda dalgalanabılırsın..
2.kıyafette elıne ıcınde makas olan bı tepsı alıp,sözu kesılen bı kızın yengesi olabılırsın..
hıc olmadı,skınny Jean ve beyaz tshırt bıle daha doğum gunuluk olur yaniiiiiii
1.kıyafetının başına fular eklersen turkan soray olup ustu acık chevrolet'te gıderken rüzgârda dalgalanabılırsın..
2.kıyafette elıne ıcınde makas olan bı tepsı alıp,sözu kesılen bı kızın yengesi olabılırsın..
hıc olmadı,skınny Jean ve beyaz tshırt bıle daha doğum gunuluk olur yaniiiiiii
1 numara güzel, babet ya da o tarz düz bir ayakkabıyla giyersen çok abes kaçmaz bence. Hatta eğer o altın rengi kuşak çıkıyorsa, uygun renk spor ayakkabıyla bile giyersin gayet şık olur.
2 numarayı ben beğenmedim, belki tam ayarlayamamışsındır ama karın kısmı bir değişik duruyor gibi geldi. Bir de ince pile olduğundan daha büyük göstermiş kalın/kalça bölgeni .
2.si bence, 1.si şişman göstermiş.
Yalniz ben fotografi cekip direkt attim acele ve simdi tekrar bakinca fark ettim komik durmusum oldugumdan da kilolu gorunuyorum bi de acmisim etegi gobekli gorunmusum baya
Merhaba yarin benim dogum gunum sizce bunlardan hangisini giyeyim bu arada arkadaslarimla parti gibi bir sey olmayacak buyuk ihtimalle sadece ben guzel olmak istiyorum yarin ama aksama dogru dersanem var bu giydiklerimle dersaneye gitmem tuhaf olur mu kardesim abartili diyor bana gore degil ama bilmiyorum dersaneye de yeni basladim cok dikkat cekmek istemem acikcasifotograflar baya bir ozensiz oldu kusura bakmayin sadece fikrinizi belirtseniz mutlu olurum tesekkurler :)
Merhaba yarin benim dogum gunum sizce bunlardan hangisini giyeyim bu arada arkadaslarimla parti gibi bir sey olmayacak buyuk ihtimalle sadece ben guzel olmak istiyorum yarin ama aksama dogru dersanem var bu giydiklerimle dersaneye gitmem tuhaf olur mu kardesim abartili diyor bana gore degil ama bilmiyorum dersaneye de yeni basladim cok dikkat cekmek istemem acikcasifotograflar baya bir ozensiz oldu kusura bakmayin sadece fikrinizi belirtseniz mutlu olurum tesekkurler :)
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllaraaaaa👏🎁🎉🎂🍰👏