Ben de eskiden uzun süre kızıldım. Kendi ailem her eve geldiğimde (farklı şehirdeydim o dönem) bir ton laf ediyordu, çok aykırı oluyormuşum kızıl saçla, hiç doğal değilmiş bilmem ne. Hatta kızıldan sıkıldığım dönemde sırf onların dediğini yapmış olmamak için yaklaşık 1 sene kadar daha kızıl kullanmıştım. Şimdi ise sarı ve şuan bununla mutluyum.
Yani diyeceğim o ki, insan kendi anne babası bile karıştığında sinir oluyor, bir de kv vs karışsa herhalde iyice sinir olurdum.
Siz kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle boyatın saçlarınızı, kendinizi nasıl güzel buluyorsanız öyle giyinin. Başkasının dediği şey belki gerçekten de daha çok yakışıyordur ama insan kendini beğenmediği sürece bu tavırlarına da yansıdığı için sonuç negatif oluyor. İnsan kendini beğendiği haliyle güzel kesinlikle.
Sizin giyim tarzınızı beğenmiyor olabilirler, aykırı bulabilirler ama onların dediği şekilde yaptığınız sürece, kendinizi salmış hissettikçe kendi hayat enerjinizi söndürüyorsunuz. İçinizden ne geliyorsa, aynaya bakınca neyi beğenirsanız onu giyin, o renge saçınızı boyatın.