- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kendin gibi ol başkalarinin kaliplarina girme seni18 yaşımdan beri kırmızı saçlıyım. Evlendikten sonra geldiğim yer daha küçük bir ilçe olduğu için dikkat çekmemek adına kızılın daha ağır renklerini kullandım. Ama şimdi kıpkırmızı boyamak istiyorum. Gerçekten kırmızı saçlarımı çok özledim ama cesaret edemiyorum. Ve boyayınca bir sürü tepki alıcam biliyorum. En başta kendi annem domates kafa mı oldun yine diyecek. Sonra da kv aşağılayıcı bakışını atacak ve ağız burun yapıcak biliyorum adım gibi. Benim için cidden dert oldu. Çünkü evlenmeden önce güzeldim bakımlıydım şimdi kendimi çok salmış hissediyorum. Kendim gibi hissetmiyorum sanki başkaları benim hayatımı yönetiyormuş gibi hissediyorum. Ne giyip giymeyeceğime eşim ve kv karar veriyor. evlendim diye bir sürü şeyden kendimi uzak tutmaya mecburmuş gibi hissediyorum ama bu şekilde de mutsuzum. Ben eski tarzımı çok özledim.
Ben de kafaya koydum gibi sankihah ben biliyorum onu yaza doğru niyetliyim pembeye:)
Canım evlendi sen evlatlık alınmadın. Tabii ki ne giyecegine de sacinin rengine de ancak sen karar verebilirsi18 yaşımdan beri kırmızı saçlıyım. Evlendikten sonra geldiğim yer daha küçük bir ilçe olduğu için dikkat çekmemek adına kızılın daha ağır renklerini kullandım. Ama şimdi kıpkırmızı boyamak istiyorum. Gerçekten kırmızı saçlarımı çok özledim ama cesaret edemiyorum. Ve boyayınca bir sürü tepki alıcam biliyorum. En başta kendi annem domates kafa mı oldun yine diyecek. Sonra da kv aşağılayıcı bakışını atacak ve ağız burun yapıcak biliyorum adım gibi. Benim için cidden dert oldu. Çünkü evlenmeden önce güzeldim bakımlıydım şimdi kendimi çok salmış hissediyorum. Kendim gibi hissetmiyorum sanki başkaları benim hayatımı yönetiyormuş gibi hissediyorum. Ne giyip giymeyeceğime eşim ve kv karar veriyor. evlendim diye bir sürü şeyden kendimi uzak tutmaya mecburmuş gibi hissediyorum ama bu şekilde de mutsuzum. Ben eski tarzımı çok özledim.
sen iziin verdiğin sürece karışabilirler. bu kadar pasif olmayın. hadi eş küçücüüüük bi nebze ama kayınvaldeye ne oluyor.
Saçınız dalgalı mı ? Bob kesim kullandınız mı ? Benim küt ve dümdüz saçlar çok hoşuma gidiyor.
Inan ayni seyleri yasiyoruz galiba. Sürekli bana uzun birseyler alir giymemi bekler. Sacini kestir der. Dekolte zaten giymem ama yakasi az acik olsun evde bile giyme bunu der. Idare ede edee ede edeee baktim ki pisirik olmusum.
Esim karismaz yani o kadar. Biktim gercekten. Cocugumu bir büyüteyim topuklumu da giyicem ceketimi de giyicem. Sürekli kicimi kapatayim derdinde. Yahu ben zaten bilincli giyinen biriydim simdi iyice zirvaladim. Hayir kapatacak devasal bir popom da yok. Gayet hos bir bayanim. Bu da zaten onun beni sinirlamasi icin yeterli. Cocuklar büyüyüp ise falan baslayinca galiba kendime olan güvenim gelir. Yedi bitirdi beni psikolojik baskisiyla.
Nice dügünlere ne sacma kiyafetlerle gittim.
Kader ortaklığı yaşıyoruz sanki. İşten gelirim o üstündeki kazağı artık temizlik yaparken giy der. Bir yere misafirliğe gideriz sana aldığımız uzun ceket var ya ( o ceketi yakasım var )onu giy altınlarını da tak gidince herkesin elini öp topuklu ayakkabı koy çantana orada çıkarır giyersin. artık hiçbir yere gitmiyorum onunla şimdide bana tavır mı yapıyosun diyor. bir yere gideceğimiz zaman asırı stres oluyorum cunku.
Wuhuuuu :)))evet bayrak kırmızısı![]()
Wuhuuuu :)))
Bende patlıcan moruna bayılıyorum kendimde...
şu an doğal takılıyorum...ama boyatırsam ondan yapcam
ee sayfaları okuyamadım kararını verdin mi