Bana hediye geldi buyuk su bardakları, bende aksine ıcemıyorum onlarla acmadım kutudan ve. Rengarenkler.Ben normal su bardakları ile su içemiyorum. Bayağı büyük olanlardan içiyorum. Alışkanlık işte
Ama bütün marketleri gezdim 330 ml bardak bulamadım
Biri de bana hediye etse ne mutlu olurum
benımde gunluk kullandıgım bardaklar buyuk 500 ml lık ben metro toptancı buyuk market varya ordan aldım hem cok uygun hem cok kıbar hem öküzdoyuran cınsınden tam benlık :) memnunum acıkcasıBen normal su bardakları ile su içemiyorum. Bayağı büyük olanlardan içiyorum. Alışkanlık işte
Vallaha mıBana hediye geldi buyuk su bardakları, bende aksine ıcemıyorum onlarla acmadım kutudan ve. Rengarenkler.
Size hediye edebilirim
VallaVallaha mı
Vereyim sizin olsunBen normal su bardakları ile su içemiyorum. Bayağı büyük olanlardan içiyorum. Alışkanlık işte
Ben bulamadım yaaa. Bizim burda da metro yokbenımde gunluk kullandıgım bardaklar buyuk 500 ml lık ben metro toptancı buyuk market varya ordan aldım hem cok uygun hem cok kıbar hem öküzdoyuran cınsınden tam benlık :) memnunum acıkcası
Valla ya ben mi takıntı yapmışım konuyu demeye başladım kendi kendime kimseyede dememiştim kurmusum demek ki içtengör konu sahıbı gör
sızın genel olarak bakıs acınız yanlıs ama boyle cok mutsuz olursunuz. sıze hedıye edenın kafasına çalar gıbı ıade etmek ıstedıgınız bardagı hedıye etmek ıstemek nedırVereyim sizin olsun
Samimiyetin olmadığı herhangi bir is arkadasinin bebegi icin ne götürürdünüz, onu götürün. Ben olsam çok ince düşünmeden tatli, börek, çikolata falan götürürdüm. Ona da değmez derseniz bir sey götürmeyin. Hiç para harcamiyim derseniz evde kek falan yapabilirsiniz, biraz ima olsun isterseniz yarisini götürün, biraz daha ima olsun isterseniz yaptiktan 2 gün sonra bayat kek götürün
buna ayrıca güldüm
İşte şişelerinde durduğu gibi durmuyorlartum asıtlı ve sekerlı ıcecekler kotuluklerın anasıdır :)
Ayy ne güzel olur.Vereyim sizin olsun
Siz kendinizin sinir olduğu biseyi neden ona yapma gibi bir girişimde bulunuyorsunuz siz kendinize bunu yakistiriyormusynuz önce bunu düşünün eşiniz haklı bence gelen hediyeyi iade etmek yerine küçük birşey götürün onların ayıbı kola bardağı getirmek siz daha büyük ayıp yapmayınSevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek nedir.? Neyse asıl soruma geleceğim onlarla o zamandan beri görüşmüyorum gel git yapmadık ters birşey de söylemedim barsaklarda aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine bu arada ev taşıdılar onada gitmedim yani birşeyler götürmek farz oldu hem eve hem bebeğe fikirlerinizi istiyorum.
mesele buyuk bır mesele degıl . kullanılmıs hedıyeyı kımse ıstemez kabul bende ıstemem. ama bu bukadar buyuk kin duyacak mevzu degıl fırsat bulunca ıntıkam çanlarının çalacagı yenıdogan bebegı alet edecek durum degıl.Valla ya ben mi takıntı yapmışım konuyu demeye başladım kendi kendime kimseyede dememiştim kurmusum demek ki içten
BorcamAyy ne güzel olur.
Şaka bir yana herkes kendi karakterini yansıtır.
Siz size yakıştığı gibi davranın. Bir bebek kıyafeti bir de borcam yeter yani.
Hediye kendimize yakıstırdıgımız bisey degıl, karsı tarafın imkanları dahilinde yaptıgı guzelliktır
Ben bana göre Dunyadakı en guzel en degerlı seye degerım, ama hani?
Hediye hediyedir. Geri iade etmek, hediyeye kendını degersiz hissetmek falan. Bunlar cok yanlıs seyler.
Diyorum ya bana kullanılmış düdüklü geldi hemde kullanıldıktan sonra güzel yıkanmamışındanValla ya ben mi takıntı yapmışım konuyu demeye başladım kendi kendime kimseyede dememiştim kurmusum demek ki içten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?