sıze deger vermedıklerını dusundugunuz kısıyle neden arkadaslık yapıyorsunuz dıyorum bende ?Öyle diyorsunuz ama ben insan değil miyim promosyon bardak diyorum hiç getirmeseydi yemn ederim tek birşey beklemedim hiç aklıma bile gelmedi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıze deger vermedıklerını dusundugunuz kısıyle neden arkadaslık yapıyorsunuz dıyorum bende ?Öyle diyorsunuz ama ben insan değil miyim promosyon bardak diyorum hiç getirmeseydi yemn ederim tek birşey beklemedim hiç aklıma bile gelmedi yani
Gitmemek gibi bi tercihi varken illa gıdıcem diyor ama İcinde bardakları geri goturmek gibi hos olmayan dusunce var.kesınlıkle ya... o bardaklar tekrar gıder mı ınsan utanır , elı bos gıtmek ıcıne sınmıyor ama bardakları tekrar goturmeye tamam dıyor :)
yahu olur mu oyle sey herkes calısıyor bır arada ama bu ozel hayatında gorusme zorunlulugunu gostermez kımecbur görüyorlar birbirlerini aynı yerde çalısıyor lar
E gel diye tutturdu. Gidince ne götüreyim diye sordum.Gitmemek gibi bi tercihi varken illa gıdıcem diyor ama İcinde bardakları geri goturmek gibi hos olmayan dusunce var.
Kadının kola bardağı getirmesi mı, konu sahibinin tavrı mı kotu sahsen ben cevabı biliyorum. Yine aynı yere cıkcaz, enteresan insanlar![]()
O seviyesini promosyon Cola bardağıyla belli etmiş. Sizde kendi seviyenizi belli edersiniz güzel bir hediye ile. Sonrada görüşmemek üzere byebye.Öyle diyorsunuz ama ben insan değil miyim promosyon bardak diyorum hiç getirmeseydi yemn ederim tek birşey beklemedim hiç aklıma bile gelmedi yani
Cevabım, gitmeE gel diye tutturdu. Gidince ne götüreyim diye sordum.
yahu olur mu oyle sey herkes calısıyor bır arada ama bu ozel hayatında gorusme zorunlulugunu gostermez kı
ben esınızı de cok samımıyetsız buldum ıkı yuzluluk hem degmezler dıye dusun hem gorus... olmaz oyle esınızle korusup karar verın bebek gormeye gıtmek zorunda degılsınız. bence bu arkadaslık surdurulmemelı
kullanılmıs bardak getırmesıne bende bozulurdum. hıc bırsey getırmese sorun etmezdım bu acıdan anladım sızı ama sızın de o bardakları gerı gotursem falan demenız ınanılmaz ve kabul edılemez bırsey onunkı 1 hataysa sızınkı 100 hata olur
yahu olur mu oyle sey herkes calısıyor bır arada ama bu ozel hayatında gorusme zorunlulugunu gostermez kı
ben esınızı de cok samımıyetsız buldum ıkı yuzluluk hem degmezler dıye dusun hem gorus... olmaz oyle esınızle korusup karar verın bebek gormeye gıtmek zorunda degılsınız. bence bu arkadaslık surdurulmemelı
kullanılmıs bardak getırmesıne bende bozulurdum. hıc bırsey getırmese sorun etmezdım bu acıdan anladım sızı ama sızın de o bardakları gerı gotursem falan demenız ınanılmaz ve kabul edılemez bırsey onunkı 1 hataysa sızınkı 100 hata olur
ya musaıt degılım fırsatım olmuyor kosusturmaca dıyeceksınız bu sayede mesafe koymus olacaksınız ya da ucun besın hesabını yapmayıp kuru pasta falan alıp gıdeceksınız bebegın herseyı tamdır sımdı yenıdogan oyuncaktan da pek anlamazE gel diye tutturdu. Gidince ne götüreyim diye sordum.
bu yanlıs bır dusunce . sızde kaldıgını bılse ne bılmese ne ondan cıkmıs gıtmıs neyın yarısı neyın ıspatı bosverın. zaten samımıyetde yokmus .Bende kaldığını bilmesin istedim hala kırgınım görmedim o günden beride 1 sene olacak
Iki patik almak bu kadar zor olmamalı, yanlışa yanlışla mı cevap verilir? Hatta daha iyi birşey götür ki kendisi utansın bilerek yaptıysa. Kalitenden neden ödün vereceksin ki, ayrıca minicik bebeğin ne suçu günahı var?Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek nedir.? Neyse asıl soruma geleceğim onlarla o zamandan beri görüşmüyorum gel git yapmadık ters birşey de söylemedim barsaklarda aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine bu arada ev taşıdılar onada gitmedim yani birşeyler götürmek farz oldu hem eve hem bebeğe fikirlerinizi istiyorum.
Iki patik almak bu kadar zor olmamalı, yanlışa yanlışla mı cevap verilir? Hatta daha iyi birşey götür ki kendisi utansın bilerek yaptıysa. Kalitenden neden ödün vereceksin ki, ayrıca minicik bebeğin ne suçu günahı var?
[/QUOTE
ya allahım ne uzatmıssınız ya 1 sene olmus bırde ne kolaymısKesinlikle bebeğine bir garezim yok eger öyle düşünseydim. Eşime demezdim bile şunu yapalım bunu götürelim diye oda üzüldü ama birşey de demedi bu duruma ne diyeyim kola kapağı mı vereyim eline dedi
Tekrar ediyorum iki patik al götür, annesi ile olan sorununuzu unutamıyorsunuz kırın bardakları tek tek. Yani isterseniz sonrasında görüşmeyin ama böyle geri götürmek biraz kalitenizi zedeler. Aynı duruma düşersiniz sonra der ki benim durumum yoktu gönlümden onlar koptu en değer verdiğim bardaklardı ama o yanlış anlamış geri getirmiş diye kendini haklı çıkarır benden söylemesiKesinlikle bebeğine bir garezim yok eger öyle düşünseydim. Eşime demezdim bile şunu yapalım bunu götürelim diye oda üzüldü ama birşey de demedi bu duruma ne diyeyim kola kapağı mı vereyim eline dedi
Ben normal su bardakları ile su içemiyorum. Bayağı büyük olanlardan içiyorum. Alışkanlık işteya allahım ne uzatmıssınız ya 1 sene olmus bırde ne kolaymıs
hayatınıza ınsanlar katın cevre genısletın bıraz