Ne götürsem şimdi ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rbcl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili bayanlar benim eşimin cocukluk arkdsı geçen sene evlendi. Ben her şeyiyle çok yakından ilgilendim çeyiz sermesi ev temizliği de dahil. Çeyizi de cam kasesi yoktu bende ilk evine giderken kase götürdüm. Oda bana gelirken çeyizini sererken gördüğüm kola bardakları dan altı tane getirmiş. Çok üzülmüştüm keşke hiç birşey getirmeseydi. Ben zaten herseye şahit olduğum için birşey de beklememiştim açıkçası ama görümcemde şok oldum promosyonlardan takım yapıp getirmek nedir.? Neyse asıl soruma geleceğim onlarla o zamandan beri görüşmüyorum gel git yapmadık ters birşey de söylemedim barsaklarda aynı şekilde duruyor bende bebek görmeye gidicem ne götüreyim sizce bardakları götürüp iade edesm geliyor eşim ben gelmem o zaman sen git diyor onunda zoruna gitti tbi ama yakıstıramıyor geri götürmeyi kendine bu arada ev taşıdılar onada gitmedim yani birşeyler götürmek farz oldu hem eve hem bebeğe fikirlerinizi istiyorum.
Saçmalamayın Allah aşkına ya. Sizde cam kase goturmussunuz. Sanki bana TV buzdolabi falan almışsınız da zorunuza gitmiş bardaklar. Hicbir şey götürmeyin gitmeyinde.

Ben kulağından kupe cikarip veren insanlar gordum, hıcbıseyı yoktu kulağından cıkardı.
Saglıksiz ıyy demeden aldım tesekkur ettim, asla kullanmadım.
Onunda durumu buna yetti cunku.
Oyuzden, hediye beklentilerimiz degıl karsı tarafın gucunun yettıgı seyler diye dusunuyorum bizzat yasadıgım ıcın. Benim bakıs acım bu, yanı bırı 1 kg domateste getirebilir bana bu ne be demem.

Birçok zaman sadece verilen seyin degil, verilme seklide önemli. Dedigim gibi, o bardaklari en azindan paketinden verse yada bimden birsey alsa yine birsey olmaz. Yada yaninda güzel bir konusma yapsa. Ancak bu sekilde "al sana" gibi bir tarz ben olsam, bende hos karsilamam. O halde hiçbirsey verme daha iyi.

Yani birsey verme mecburiyetinde degil kimse, ama verilcekse bare en azindan tertipli bir sekilde versin diye savunuyorum.

Birçok zaman sadece verilen seyin degil, verilme seklide önemli. Dedigim gibi, o bardaklari en azindan paketinden verse yada bimden birsey alsa yine birsey olmaz. Yada yaninda güzel bir konusma yapsa. Ancak bu sekilde "al sana" gibi bir tarz ben olsam, bende hos karsilamam. O halde hiçbirsey verme daha iyi.

Yani birsey verme mecburiyetinde degil kimse, ama verilcekse bare en azindan tertipli bir sekilde versin diye savunuyorum.
Evet bisey vermek zorunda degil kimse.
Ama kadın kola bardagı getirdi diye ıcten ıce dusman olmak yerine Gorusmemekte konusahıbının tercihi olabilir.

Evet bisey vermek zorunda degil kimse.
Ama kadın kola bardagı getirdi diye ıcten ıce dusman olmak yerine Gorusmemekte konusahıbının tercihi olabilir.

Benim anladigim sekilde, bardaklar kullanilmis zaten, paketinden çikmis poset ile gelmis. Hani mesele kola bardagi degil gibi geliyordu bana.

Benim anladigim sekilde, bardaklar kullanilmis zaten, paketinden çikmis poset ile gelmis. Hani mesele kola bardagi degil gibi geliyordu bana.
O konusahıbının tahmini. Bardaklar promosyon oldugu ıcın oyle dusunmus. Tek tek veriliyor zaten o bardaklar kutular da verilmiyor. Kullanılmıssa zaten o getirenin ayıbı, durumu sevmemis konu sahıbı saygı duyarım. Gorusmesın ozaman.
Bebegine gıdıcem bardakları geri getireyim mı hedıye olarak diye sormus.
Hanı dese arkadasım kullanılmış hediye getırmıs kırıldım tamam.
Bardakları geri goturmekten bahsediyor. Bana uymayan kısmı bu. Hatta Bence kadına gitmemeli Gorusmemelı.
Yoksa kullanılmıs bile olsa hediye hediyedir demiyorum asla. Tercihine kalmıs.

O konusahıbının tahmini. Bardaklar promosyon oldugu ıcın oyle dusunmus. Tek tek veriliyor zaten o bardaklar kutular da verilmiyor. Kullanılmıssa zaten o getirenin ayıbı, durumu sevmemis konu sahıbı saygı duyarım. Gorusmesın ozaman.
Bebegine gıdıcem bardakları geri getireyim mı hedıye olarak diye sormus.
Hanı dese arkadasım kullanılmış hediye getırmıs kırıldım tamam.
Bardakları geri goturmekten bahsediyor. Bana uymayan kısmı bu. Hatta Bence kadına gitmemeli Gorusmemelı.
Yoksa kullanılmıs bile olsa hediye hediyedir demiyorum asla. Tercihine kalmıs.

Ha evet, o konuda hemfikiriz. Bende gidip bardaklari geri vermezdim. Bir bardak olay bu kadar büyümemeli. Üstüne konu sahibi hakli dahi olsa, öyle bir hamle ile tamamen haksiz duruma düser.

Ben olsam önüme bakarim birsey yapmazdim ama içten kirilirdim (eger kullanilmis bardak söz konusu ise). Ve simdi gidilcekse mesela bebek için kiyafet götürürüm yeter bence.

Ha evet, o konuda hemfikiriz. Bende gidip bardaklari geri vermezdim. Bir bardak olay bu kadar büyümemeli. Üstüne konu sahibi hakli dahi olsa, öyle bir hamle ile tamamen haksiz duruma düser.

Ben olsam önüme bakarim birsey yapmazdim ama içten kirilirdim (eger kullanilmis bardak söz konusu ise). Ve simdi gidilcekse mesela bebek için kiyafet götürürüm yeter bence.
Aynen oyle en guzelı onune bakmak. Kimlere neler verdik ne muameleler görduk, taksak kanser olurduk yalan mı 🤣 begenmedın hosuna gitmedi mi, gorusme ozaman. 💜

Kafamda deli sorular var:
1. Ceyiz serme bildigim akrabalarla yapilir. Siz kendinizin bile tanimadigi esiniz vasitasiyla tanidiginiz birinin ceyiz serme isinde ne isiniz vardi? Zorla dahil olmaya calisiyorsunuz da gerek yok yani.
2. Ceyizi sererken herseyi nasil aklinizda tuttunuz? Tek tek herseyin listesini mi tuttunuz? Ben sizi iyi niyetli gormedim.
3. Beklediginiz gibi hediye gelmeyince geri iade var mi bizim kulturumuzde?
4. Hediyenin iyisi kotusu olur mu? Hediye dusunmektir. Gelen hediyenin ne oldugu onemli degildir. Biz oyle ogrendik. Bazen bir tatli soz bile en guzel hediyedir.
5. Ev almis bebegi olmys. Hayirli olsun. Ancak bence siz gitmeyin. Yureginiz kotu cunku. Eminim meraktan gidiyorsunuz. Zorla dahil olmaya calismayin. Zaten uzun zanandir da gorusmuyormussunuz. Belli ki onlar dahil etmek istemiyorlar.

Hiç gitmeyin. Ben olsam gitmem, eşinin iş arkadaşı ile görüşmek zorunda değilsin.

Bazılarınız gerçekten gereksiz yorumlarda bulunmuş detaya girmeyeceğim kabaca kendileri zorla dahil ettiler diyeyim herşeylerine üstelik elimden gelenin en iyisi ide yaptım sonradan bu saçma hediye tuhafıma gitti getirmeseydi birşey beklemedim zaten

Bazılarınız gerçekten gereksiz yorumlarda bulunmuş detaya girmeyeceğim kabaca kendileri zorla dahil ettiler diyeyim herşeylerine üstelik elimden gelenin en iyisi ide yaptım sonradan bu saçma hediye tuhafıma gitti getirmeseydi birşey beklemedim zaten
Bebeğin sucu yok.
Bez pastası gayet mantıklı.
Istemiyorsan evine hediye alma.
Yani büyütülecek bir durum değil.

Yani siz de alti ustu cam kase goturmussunuz promosyon bardaktan hallice🙄 tabi karsi tarafinki daha fena. Bardaklari geri goturmek gibi bir varosluga düsmeyin lütfen😨cocuga ortalama bir kiyafet alabilirsiniz. Evine bir sey almayin bence. Istemiyorsunzu cunku

Bir ayiba daha büyük bir ayıpla mi karşılık vermek istiyorsunuz. Egonuz mu tatmin olacak?

Bez pastası nedir? Ben yanlış mı yazdı dedim ama siz de yazmışsınız.
Bence de eve tekrar hediye almaya gerek yok, bebeğe bir tulum alınabilir.
Bezleri pasta şeklinde yapıp üstüne tül çekip süsleniyor

Eklentiler

• 20191026_193945.webp
    20191026_193945.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 37
E gel diye tutturdu. Gidince ne götüreyim diye sordum.
Her tutturana gider misiniz? Size cola bardağı getirmiş daha nasıl gösterecek kadın karaktersizliğini?kırmızı hali serip çağırsa gidilmez

Ya hic gitmeyin yada alin bebegi tulum veya ufak bir oyuncak..

Back
X